Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sunu unutmamak lazim, takim yeni ve bu takimin düzgün futbol oynayabilmesi icin pas yapmasi gerekiyor.

Dikkat ederseniz, Giray ve Glowacki'nin oynadigi maclarda genellikle ortasahada zaafiyet yasiyoruz. (yanlis anlasilmasin bu topculara kötü demiyorum)

O yüzden Egemen'in sakatligindan sonra cok fazla önde baski kuramadik. defans oyuncularinin sadece rakip forvetlerle mücadele etmek degildir görevleri.

Ayni zamanda da öne cikararak alan daraltarak, ortasahanin yükünü azaltmalari gerekiyor. Geriye yaslanirsan pas yapamazsin, baski kuramazsin, Samsun macinda oldugu gibi rakip

takim oyuncularinin peslerinden kosarsin, hamlelerde gecikirsin. Bu sekilde ortasaha oyunculari pas yaparak degil, topla mesafe kadederek oynamak zorunda kalirlar.

Yorum

• volkana verılen her kurus haram hayatının kazığını attı bıze bursa..

Yorum

• Dün dönen topların hepsi Samsunlu oyunculara gitti nefes alamadı defansımız.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• şampiyon takımı dağıtmanın faturası. korkarım kendimize gelmekte zorlanacağız.

Yorum

• Her maç faulden değil ama itirazsan kart görüyoruz.Dün de 3 kartın 3 ü de itirazdandı.Bu kadar gereksiz kart görülmez.

Tabi sahada futbolcu diye gezinen ama asıl amacı tekme atmak olan futbol özürlüleri de yok değildi hani.

Samsunsporlulara bir sözüm olsun.Delikanlı adam bir takım tutar.Samsun forması giyip fenev yalakalığı yapmaz.Ulan i.ne nedir onu da mı bilmiyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              volkana verılen her kurus haram hayatının kazığını attı bıze bursa..

Malesef
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Şenol hocayı eleştirenlere hak veriyorum, eleştirecez tabiki..
                fakat Şenol hocadan önce futbolcuları ön plana alalım..
                3 metreden topu direğe vuranları önce eleştirelim, lakayit ve sorumsuz oynayanları göz önüne alalım.. rakibini geçip kaleye gidecek yerde, çalım atmayı deneyip topu kaptıranları eleştirelim..

Yorum

• bence... hiç birimiz yani bu forumda yazan, yazmayan, okuyan, katılan yani üye olan herkes ama herkes Şenol Güneş kadar Trabzonsporlu değildir..
                  kendisi tartışılabilir taktik olarak. sistem olarak. oyuncu değişiklikleri olarak.. ama bence hepimizden daha çok Trabzonsporlu dur..

Yorum

• nedir bu jaja söylemi yaa adamın 1 gr umrunda değilde Trabzonsporun şampiyonluğu evet iyi futbolcu bunu kimse tartısmaz ama adam buraya keyif yapmaya gelmişti ve keyfini yaptı gitti Jajayı övenler geçen sezonki ligin en kritik maçı olan Eskişehir maçını izlesinler bakalım aynı şeyleri düşünmeye devam ediceklermi o maçta kafamda Jaja ile ilgili çok büyük soru işaretleri var

Yorum

• Samsunspor cok iyi bir takim. Sistem olarak kondisyon olarak ligimizde en önde gelen takim suan. Petkovicin sistemi böyle. Adamlar cok iyi oynadi. Samsun deplasmanindan 1 puan bana göre iyi. Diger takimlar kaybeder Samsunda rahat olun

Yorum

• Şenol Güneşin tabiki hataları oluyor ama hiç kimse bu takımı Şenol Güneş gibi yönetemez bu bir gerçek bu arada kadromuz bırakn 32 kişiyi 60 kişide olsa Şenol Güneşin mantalitesi her zaman aynıdır 14-15 adamla sezonu götürür yanlış bişey ama Şenol Güneşin başımızda olduğundan beri bunu yaptıgını gördük

Yorum

• Dün de yazdım, ilk önce geriden top çıkarmayı öğrenmemiz lazım. Geçen sene Egemen-Selçuk'la çıkıyordu top. Ki, yani o zaman da inanılmaz zorlanıyorduk oyun kurmada açın izleyin maçları. Artık rakipler bize önde çok adamla pres yapınca oyunumuzun düştüğünü ezberledi. Dikine pas atamıyoruz, geri oynayınca da tempo düşüyor. En bariz kontrada bile uzaktan pres yiyince yana geriye oynuyor oyuncular. Bir maçlık sorun değil bu. Önde çok adamla basan her rakip zorluyor bizi. Adamlar orta sahada yaka paça, tekme tokat indirerek 3 faul yaptı. Sarı görmeyi göze alıyorlar. Ne oluyor tempomuz düşüyor o faul atışlarını berbat şekilde kullanıyoruz. Rakibin işine geliyor yani. 50 maçtır çözüm bulamadık buna. Real Madrid de Barcelona'ya önde basınca, orta sahada kademeli 3-4 kişi koyunca Barcelona bile oyun kuramıyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 32 oyuncumuz var bol bol kadro kuralım belki birisi tutar...
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dün de yazdım, ilk önce geriden top çıkarmayı öğrenmemiz lazım. Geçen sene Egemen-Selçuk'la çıkıyordu top. Ki, yani o zaman da inanılmaz zorlanıyorduk oyun kurmada açın izleyin maçları. Artık rakipler bize önde çok adamla pres yapınca oyunumuzun düştüğünü ezberledi. Dikine pas atamıyoruz, geri oynayınca da tempo düşüyor. En bariz kontrada bile uzaktan pres yiyince yana geriye oynuyor oyuncular. Bir maçlık sorun değil bu. Önde çok adamla basan her rakip zorluyor bizi. Adamlar orta sahada yaka paça, tekme tokat indirerek 3 faul yaptı. Sarı görmeyi göze alıyorlar. Ne oluyor tempomuz düşüyor o faul atışlarını berbat şekilde kullanıyoruz. Rakibin işine geliyor yani. 50 maçtır çözüm bulamadık buna. Real Madrid de Barcelona'ya önde basınca, orta sahada kademeli 3-4 kişi koyunca Barcelona bile oyun kuramıyor.
                              bunun tek çözümü defansın arkasına uzun top atmak özellikle kanatlardan adam kaçırmak bunun üzerine çalısma yapıyolardır ama henüz göremedik stoperde uzun pas atabilcek bi adamımız olsa rakipte önde bu kadar rahat basamaz 1-2 cezalandırdıktan sonra orta sahada pas yapmamıza izin verir

Yorum

• İlk olarak emin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biz Adrian gibi adama 5,5 Mio. Euro verdik! Jaja yi 4,5 Mio satdik!

Jaja disziplinsiz mis!

Biz daha cok arariz....
                                yasa al ahli yasa Jajà, hakikaten özledim arkadas, varsin topun pesinden gitmesin, hatta sahaya sarhos çiksin, sahada da akli manitalarda olsun !! Adrian takim oyuncusuymus ta mücadele ediyormusmus ta güyaaa, topun pesinden gidiyormusmus taaa ^^ gördük hee, adam iyi gününde olacak ta oynayacak billmem ne yapacak yoksa fooooss ölme esegim ölme, Jajà berbat olsa bile bir anda meydana çikip isi bitirebilecek bir oyuncuydu, ya peki Adrian ?? dün çok az katki sagladi takima, yalandan yere de sakat numarasi yapti sandim dizi gitti.....
                                fark apaçik ortada, Jajà uyusa bile bir müsabakayi leyhimize çevirip kazandirebilecek yetenek ve güçte bir topçu, Adrian ise takima uyacak ta gününde olacak ta rakip ona fazla baski yapmazsa eger belki rahat rahat bir seyler yapabilir, tabi canim

İlk olarak emin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Barış Ataş ve Sezer Badur haric hepsine katiliyorum!
                                bunlarin ikisinde yetenek denen bisey yok, zaten ikisi de 2 sozondur gönderilecekdi. Elimizde kaldi.

Bosu bosuna para harciyoruz!!! Karsilikli anlasma fesedilse daha iyi olurdu.
                                Baris'a laf yok, geçen sene son saniyelerde satilmissehir'de oynadigimiz karsilasmada Umut'a yaptigi ortayi hayatim boyunca unutmam unutmak ta istemem, Jajà pas verseydi Burak atsaydi denilen firsat vardi bir tane neredeyse olay oldu burada, ama Umut o saçma sapan kafayi vurunca bir sey yok olur öyle seyler, günah keçisi de Baris Atas ilan edilsin, inadina Baris diyorum ben, oynadigi her karsilasmada az çok fayda sagladi, ve her türlü iddiasina girerim ve kefil de olurum (büyük yazmam pek ama dikkat çeksin diye yaziyorum) : SERKAN'DAN DAHA IYI OYNAR - HEM SAG ACIKTA HEM DE SAG BEKTE

o kkadarr .
                                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 13:33.
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X