Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya arkadaş 3 maçtır aynı şey? Bu takım niye her maç 85. dakikadan sorqa gol yiyor? Birisi bunu açıklasın. 1-0 a yatmak trabzonsporda ne zaman felsefe oldu? Bu maç diğer maçlara nazaran daha iyiydik ama saçma sapan goller yiyerek puanlar kaybetmek çok can sıkıcı. Trabzonspor gibi bir takım şu ana kadar 7 puanı olması gerekirken saçma sapan işlerden dolayı 2 puanda.
    Katılıyorum kesinlikle bunu şenol hoca başta bütün takım düşünmeli !
    ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Hem lig hem avrupa ikisinden biri iyi gitsin yeter! sampiyonlar liginde gruptan cikarsak o heyacanla lige motive olabilirmiyiz?... ayrica avrupa seruveni biterse takim lige odaklanacak iyi sonuclar aliriz gibime geliyor ammaa tren kacmis olurmu?....

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O bize golü atan elemanda 1,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 defa daha vursa oraya atamaz topu...
        ömründe o kadar sut cekemez o adam

Yorum

• Adrian bu mevkide bekleneni veremiyor orta sahayı 4-3-3 mü oynasak ? Ne kaybederiz ?

Tolga
          Celustka-Giray-X-Cech
          Zokora-Adrian-Colman
          Halil-Burak-Henrique
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Halil 2. yarı sahada gezdi resmen al yerine alanı maç nasıl degişiyodu gör ama yok yumurta kapıya dayanacak illa ki...
            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Bugün maalesef hem sistem, hemde oyuncu degisikliklerinde Senol Hoca´yi formsuz buldum.

Gerci oyuna alinan Volkan pek bir varlik gösteremedi ama cok daha erken alinmaliydi, ya da yerine Alanzinho!

Colman iyi güzel ama su lakayitligi hep pahaliya mal oluyor bize!

Ama sistemi oturmamis bir kadroyu devamli rotasyonda oynatmakta en büyük handikapimiz!
              En son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 01:15.
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 maçta 2 gol, ikisi de Burak. Valla maç boyu "atarsa Burak atar" diyenlerle bir ordu yapsam Viyana'ya dayanırım herhalde.
                birak dayanmayi avrupadaki trabzonlularla birlikte marsa uzanirdin

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor futbol tarihinin en kötü takımını kuran Yönetime sesleniyorum ALLAH BELANIZI VERSİN YAZIKLAR OLSUN...
                  bela okumasak be abi dönüp dolaşıp gene bizi buluo
                  Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yani adam milli takımının fark yaratan oyuncusu, hoca geçen sene son haftalarda oynadığımız Umut-JAJA-Burak üçlüsü gibi oynattı bu akşam, bu yüzden çok kötü göründü Adrian...İddaa ediyorum Adrian bizim takımı Burak'la birlikte sırtlayacak adam ama yerini bulması lazım...Hoca Serkan'dan vazgeçip ortayı Colman--Zokora--Adrian'a bırakmalı...Bunlar dışında ileriyi üçlemeliyiz...
                    Zamanla oturacak her sey Hocaya da hak vermek lazım bir sürü yeni oyuncu var elinde hesini bir anda harmanlayamıyor ama zamanla doğru kadroyu çıkaracaktır. Adrian'ı deplasmandki Benfica maçında ve Manisa maçında çok iyi kullandı ve verim de aldı bunu bir daha yapailir Adrian-Burak iyi anlaşıyor ilerde daha da iyi anlaşır.
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• Selamlar,

96 senesini hayal meyal hatırlarım. Herkes şehre yığılan polislerden bahseder dururdu. Bugün bir benzerini yaşadım, yaşıyorum. Ben ömrümde bu kadar polisi bir arada görmedim ordu'dan dahi polis geldi samsuna. Şehir merkezinden çarşambaya kadar her 50 mt 4,5 polis ve ekip arabası vardı. Çarşambayı geçtik terme'den gelen polislerin arkasında gidiyoruz. Sanki biraz abartılmış..

Maça gelince, maçı adam akıllı izleyemedik. Ama bizim tribünden sadece bir kere çingene samsun tezahüratı yapıldı. O da çok kısa sürdü. Herşeye rağmen büyüklüğümüzü tribün anlamında gösterdiğimize inanıyorum. Saygılar..
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• ligin telefisi var,
                        fakat biz böyle oynadıkça fenerbahçe haklılık göstergesi ortaya koyuyor

en önemli maçımız Lille maçı..

lig sonradan şekillenecek
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zamanla oturacak her sey Hocaya da hak vermek lazım bir sürü yeni oyuncu var elinde hesini bir anda harmanlayamıyor ama zamanla doğru kadroyu çıkaracaktır. Adrian'ı deplasmandki Benfica maçında ve Manisa maçında çok iyi kullandı ve verim de aldı bunu bir daha yapailir Adrian-Burak iyi anlaşıyor ilerde daha da iyi anlaşır.
                          ah hulk gibi bi adamimiz olcakti burakla süper ikili olurlardi

Yorum

• bu takımın neresı kotu allah için? su an turkıyedekı en zengın ve kalıtelı kadro bizde.2-3 hafta sonra gorcek herkes bu takımın neler yaptıgını.
                            aşk-ı bordo ü mavi

Yorum

• Pawel ve Henrique biraz form tutabilirse bu takım kolay kolay puan kaybetmez.

Aksi halde işimiz devre arasına kadar çok zor.

Yorum

• bence en önemli sorunumuz kondisyon...takımımız maalesef kondisyon olarak yetersiz ve ikinci yarıların ortasından itibaren kafa ayak bağlantısı tamamen kopuyor...ha bugün alınan sonuç büyük oranda şans ile açıklanabilir...
                                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                                my name is onur....
                                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X