Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen sezon son maçlardan kalan pis bir alışkanlık gibi geliyor bana. Çok maçı bu kadar kötü olmasa da idare edip son anlarda aldık. Tabii o zaman her maçı alıyorduk kolay iş değildi.
    Pisliği aştı artık lanet bi alışkanlık oldu bize çok puan kaybettirecek bu sene !
    ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Ortada artık mutlaka Sapara oynamalı, Adrian değil.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Pawel 11'de baslamalı . .

Henrique(Halil)--Pawel--Burak

Sapara(Adrian)--Zokora--Colman

Pawel ayagında top tutabilen ve dagıtabilen bi oyuncu. .

Bu özellikleriyle yanındaki Burak ve Henrique'ye cok pozsiyon yaratabilir.

Bitiriciligi de yeterli düzeyde. .

En önemlisi 32 kişilik kadroda ki tek santrafor
        En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 01:12.

Yorum

• Colman'ın kaçırdığı pozisyondan sonra Manisa maçının kısa özeti geldi gözümün önüne.

Yorum

• Ya arkadaş 3 maçtır aynı şey? Bu takım niye her maç 85. dakikadan sorqa gol yiyor? Birisi bunu açıklasın. 1-0 a yatmak trabzonsporda ne zaman felsefe oldu? Bu maç diğer maçlara nazaran daha iyiydik ama saçma sapan goller yiyerek puanlar kaybetmek çok can sıkıcı. Trabzonspor gibi bir takım şu ana kadar 7 puanı olması gerekirken saçma sapan işlerden dolayı 2 puanda.

Yorum

• O bize golü atan elemanda 1,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 defa daha vursa oraya atamaz topu...
              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• millet hala kaçan golde

bu maçı 3-0 alsaydık bile değişecek birşey olmayacaktı çok kötü durumdayız.

skor taraftarlığı yapmayın !

50 dakika boyunca bu takım nasıl 1-0 a yatar

nasıl kapanır

nasıl önüne gelen topu şişirir

sen TRABZONSPORSUN!
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adrian markaj altında oynayan bir oyuncu değil eğer hoca forvette oynatmaya devam ederse çok eleştirilir bu oyuncu ben ilk alındığında hatırlayan arkadaslarım bilir Jaja tarzında bir oyuncu değil demiştim daha çok 2.bölge ile 3.bölge asında köprü görevi gören bir oyuncu. Milli takımlarda orta ikiliye yakın oynuyor bazen sol tarafta oynuyor ama sol-forvet olarak değil. Zaten dikkat ederseniz milli takımlardaki performansı çok iyi çünkü doğru yerde oynatılıyor.
                  Yani adam milli takımının fark yaratan oyuncusu, hoca geçen sene son haftalarda oynadığımız Umut-JAJA-Burak üçlüsü gibi oynattı bu akşam, bu yüzden çok kötü göründü Adrian...İddaa ediyorum Adrian bizim takımı Burak'la birlikte sırtlayacak adam ama yerini bulması lazım...Hoca Serkan'dan vazgeçip ortayı Colman--Zokora--Adrian'a bırakmalı...Bunlar dışında ileriyi üçlemeliyiz...

Yorum

• Adrian ve Jaja arasındaki temel fark , birinin forvet diğerinin orta alan oyuncusu olması . Sahada durdukları pozisyon yaklaşık olsa da futbolcu niteliklerinden kaynaklanan bu fark takımımızın hücumuna da sirayet ediyor . Eskiden , Umut sol kulvarı , Burak sağ kulvarı kullanırken , ortadan hem dripling ile hem şut tehdidi ile hem de -santrafor özellikleriyle- kilidi çözen Jaja idi . Bir nevi playmaker forvet . Tıpkı VanPersie gibi . Bu üçlünün arkasında da iki dripling özelliği zayıf pasör orta alan oyuncusu Selçuk-Colman görev yapıyordu .

Temel sorunumuz , iki kanat forvetin ortasında ortayı dolduracak bir futbolcu üretemeyişimiz . Altını çizerek söylüyorum , Adrian'ın iyi yada kötü olmasından değil , o bölgede neye ihtiyacımız olduğunu sorguluyorum . Şu geçiş sürecinde bir center forvet can simidi olabilirdi lakin talihimiz o kadar kötü ilerliyor ki onu da ancak 45 dakika oynatabildik .

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burak'ın gol sevincine sevindim en çok. Takım arkadaşlarıyla el ele tutuşması 'biz bir takımız' demekti.

Biz bir takımız. Taraftarıyla, hocasıyla, oyuncusuyla. Az sabır.

Azıcık pozitif olun yahu. Bir kere poziitif olun. Sosyal hayatınızda da böyle misiniz acaba hep, çok merak ediyorum.
                      imza
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Sisteme göre oyuncuları şekillendireceğimize oyunculara göre bir sistem şekillendirsek keşke..

Yorum

• nedir bu sanssızlık arkadas son dk larda puan kaybedioruz paso
                          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Bütün şansımızı geçen sene kullandık galiba bu sene baya şanssısız
                            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• 3 maçta 2 gol, ikisi de Burak. Valla maç boyu "atarsa Burak atar" diyenlerle bir ordu yapsam Viyana'ya dayanırım herhalde.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Trabzonspor futbol tarihinin en kötü takımını kuran Yönetime sesleniyorum ALLAH BELANIZI VERSİN YAZIKLAR OLSUN...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X