Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi bazı arkadaşlarda anlama kapasitesi yok. Şenol hoca iki kupa almışmışta daha ne yapsınmış. O ikinci kupa nerede yahu bir sizmi görüyorsunuz o ikinci kupayı yönetim mi sakladı ,yoksa farelermi yedi ,nerede bzide görmek istiyoruz.Bu sene şenol hoca tam bir fiyasko lamı,cimi yok tammmmmm bir fiyasko her haliyle, yönetimi saymıyorum onları yüce mevlaya havale ediyorum.polyannalar yine başlamış sabırda ,sabır ne sabırı 2002 de böyle söylediniz takım sondan bir önceki hafta kümede kaldı,takım kümeye gidiyor körlere duyurulur çabulcu samsuna 70 dakka defans yaptırıyorsun takımı yuhki yuh oğlu yuhhh..
    ztk ile süper kupa hacı sen trabzonspor'u takip ettigine emin msn
    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak-Halil ikilisini umut verici buldum .
      Celustka ve Cech takıma iyice oturduğunda ve orta alan toparlandığında bu ikili Türkiyedeki her savunmayı paramparça eder .
      Aynen artı bir de forveti üçlesek o zaman hücum futboluna döneceğiz suan ki sistemde pek pas yapmamız topa hakim olmamız mümkün değil kanatlara çok kaçıyoruz hücum oyuncuları arasında ki mesafeyi yakın tutmamız lazım.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen kaç maç yapıyorsun say bakalım ....
        af edersin ama milyonlari ben indirmiyorum cebe!
        adamlarin meslekleri futbolculuk, ciksinlar oynasinlar görevlerini yerine getirsinler
        ne demek sen kac mac yapiyorsun, onlarin görevi iyi oynamak ve taraftari sevindirmek!

sadece yorum yazmak icin yorum yazma..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Celustka ve Cech takıma iyice oturduğunda ve orta alan toparlandığında bu ikili Türkiyedeki her savunmayı paramparça eder .
          İlginç bir şekilde yıllardır beraber oynuyorlar gibiydi Halil bir atsa devamı gelecek.
          Bordomavi.net

Yorum

• ulan ne lanet bi 85.dk mıymış be 3 maçtır son dakikalarda maçları veriyoruz bu kadar olmaz !!!
            ya bide 1.golü buluyoruz sonra 2.gole gelince atamıyoruz bir türlü şans da yok beceriksizlik de çok bu nedir ya !!!
            ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• halilin ilk yarı ve ikici yarıda ki performansı takımınkiyle birebir örtüşüyor ilk yarı halil her pozisyonda vardı defans ort saha forvet heryerdeydi ikinci yarı ise yokları oynadı ve bu da takımı çok etkiledi
              "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
              (ALINTIDIR)

Yorum

• takımda sağ bek oynaması imkansız olan serkandan ortasaha yapmaya çalışmak ne oluyor..eğer serkan bu takımda oynayabiliyorsa geçen senenin üzerine koyamadığının belgesidir
                fenerbahçe dünya pisliğidir..
                her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• bizler kendimizi kandiriyoruz bos verelimde bizi paramparca ediyor biz nerde baska bir takimi paramparca edemiyiz bu filbolcu kadroyuylan bir birimizi kandiriyoruz dostlar bakin haftaya sampionlar ligindeki takimlardan ne kadar gol yeriz

İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya biz geçen sezon ilk eskişehir macında berabere kaldık diye yerden yere vurduk neyden bahsediyorsun.Takım seri yakalamış bir maç ya bir maç berabere kaldı diye öldürdük.

Bende beğenmedim takımı ama zamanla iyi olacak diyorum.
                    berabere kalırsakta öyle kalalım 90 dakika saldırarak kalalım 90+5 de top direkten dönerek berabere kalalım
                    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Giray çok iyi bir kesici stoper, kademe anlayışı çok iyi fakat topu oyuna sokamıyor. Sürekli şişiriyor. orta alana topu verebilmeyi becerebilsek pas yaparak en azından oyunu tutabiliriz. tıpkı İnter maçındaki gibi. En büyük sıkıntı bu şu anda takımda.
                      Yoksa ligin en iyi takımının hala Trabzonspor olduğunu düşünüyorum.
                      Halil'i de ayrı bir zevkle izliyorum.
                      Yaptığı tek toplar bir yana ilk yarıda önüne aldığı toptaki güzelliğin tadı damağımda kaldı.
                      Keşke gol olsaydı.

Yorum

• Zokora-Colman'dan ilerisi oynamıyor diyorduk, şimdi Burak oynadı ama bu seferde o ikili duruldu. Skorer oyuncu eksikliği çekiyoruz ileride. Halil gol atmayı unutmuş, skorer değil. Bir Burak ile nereye kadar gideceğiz. Jaja 10-15 gol, Umut 10-15 gol atıyordu. Yerine gelenler en fazla 5 atar gibi geliyor bana. Kim gol atacak?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• düzelecek illakdie ne zman görücez

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            berabere kalırsakta öyle kalalım 90 dakika saldırarak kalalım 90+5 de top direkten dönerek berabere kalalım
                            Ama o maçta taraftar yine küfürleri saydırıyordu..Böyle takım mı olur diye

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu takımdaki oyuncular kalitesiz öyle mi?
                              Bireysel olarak çoğunluğu güven veriyor. Zamanla takım adaptasyonu sağlanırsa her şey ortaya çıkacak.

Yorum

• Serkan günah keçisi olmuş sonradan giren Aykut'u da gördük hiç oynamayan Sezer ve Barış'ı zaten biliyoruz orta alanda oynayacak yerli futbolcu lazım ama yok sorumlusu Şenol Hoca mı?

70 dakika baskıdan bahsediyorsunuz da adamların net pozisyonu bile yok yahu...

Orta alanda Zokora ve Colman'ın alternatifi olsaydı o sözde baskıyı yemeyecektik takım yorgun bunu kabul edin...
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X