Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biliyorsanız iyi Brozekleri de izledi mi acaba Şenol Hoca?
    Bilmiyorum ... Siz beni anlamıyorsunuz galiba benim sorunum Şenol güneş'in bu mantalitesiyle , ben bir trabzonspor taraftarı olarak samsun gibi bir takıma 1 gol atıp yatmayı hazmedemiyorum .Yeter artık ya her maç her maç , at golü bekle ..70 dk tek kale oynadı yahu samsun !

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Kusura bakmayın marjinalde olmak istemiyorum ama ben Serkan'ı mücadele anlamında hiç kötü bulmuyorum , ve Şenol Güneşinde vazgeçiceğini hiç zannetmiyorum
      İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah içn iyi koşuyorsun.

Rakip oyuncuyla müthiş koşuyorsun.

Sadece koşuyorsun.
      O kadar koşup da topa müdahale yapmamaya yemin etmiş adam.
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birde Defans diye tutturduk.
        Türkiyede hangi Takimin Defansi cok iyi?
        Hangi Takimin Defans Futbolcularini gördügümüzde "Bu Defansi nasil geceriz" diyebiliyoruz?

Ofansin iyi islerse Türkiyede her Takimi yenersin.
        bizdede burak haric ofans 0 !

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu takım ne Egemen'in gitmesiyle ne Selçuk'un gitmesiyle ne Engin'in gitmesiyle bir şey kaybetti.Ne kadar kıvranırsanız,ne kadar zıttını düşünerek kavga ederseniz edin bu takım Jaja'nın gitmesiyle hücum gücünün %75'ini kaybetti.Yerine ondan pahalı bir Adrian alındı yok takım oyunu yok disiplinli yok koşuyor denilerekten ama 2 kere canlı izledim o maçlarda dahil Adrian,Jaja'nın bile 4'te 1'ini koşmuyor.Eğer bu takımın orta sahası Zokora - Colman - Sapara olmazsa ligde asla belimizi doğrultamayız.
          Bence Umut önemli bir faktördü.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• oynadığımız oyunun karşılığını aldık, 1-0'dan sonra yatan takım için 1-1 çok iyi bir skor..!

Yorum

• Daha başları... Hocayı çok iyi anlıyorum... Sezon bittiğinden bu yana 20ye yakın futbolcu geldi... Adam kadroyu oturtamadı... Uyum sebebide var bu konuda... Şenol Hoca kesinlikle gidemez bu takımdan... Daha bismillah bi durun ya... Tek kötü giden bizim takım mı? GS yi lig başlamadan hepimiz favori görüyorduk bakın noldu... fb fatih tekke nin salaklığına dua etsin ilk maçtan çökeceklerdi... Yapmayın... Biz bu takımı bu renkleri puan ve puanlar için sevmiyoruz... Herşeyiyle seviyoruz... Adeta tapıyoruz... Haftaya şampiyonlar ligi maçımız var... Büyük ihtimalle kafalar orda... Schalke geçen sezon şampiyonlar liginde yarı final oynadı ama ligi 9. bitirdi galiba... Taraftarları yine her maçında stadları doldurdu... Köstek olmayalım!! Destek olalım!!
              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
              Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
              FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Kimse 34 te 34 beklemiyor boş konuşma fatihliği yapmayın. Ortadaki futbol 34 te 3-4 galibiyet aldırır. Şu futbolu beğenen Trabzonsporlu falan olamaz.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yok yok bizim taraftarın zoru şu; Fenerbahçe 3'te 2 yaptı bizim halimize bak !

Bırakın arkadaş bu işleri...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Galatasaray gibi bizimde neredeyse baştan aşağı kadromuz değişti.

Galatasaray ile oyun yapımızda farklılıklar.

Biz Galatasaraydan daha iyi oynuyoruz.

Bu kadar oyuncusu değişen bir takım bu denli sıkıntıları yaşaması gayet normal.

Büyütmeyelim olayları .

Ayrıca GS aldığı puan kaç ki ?
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Eğer bu takımın orta sahası Zokora - Colman - Sapara olmazsa ligde asla belimizi doğrultamayız.
                      Aynen böyle. Adrian'da ısrar etmek yanlış olur. Kendisini toparlarsa daha sonradan girer takıma. Fazla para verdik diye bu adamı oynatmamız gerekmiyor. Kim iyiyse o oynar.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        inşallah şampiyonlar liginden eleniriz bu gidişle küme düşecez yoksa...hepsinin aklı orda..
                        Yapmayın Allah aşkına. Böyle dua olur mu?
                        Rastlarda dua anına denk gelir. Takımımız ilk defa ŞLye katılıyor. Avrupa arenasında, şike ve düzenbazlıktan uzak bir mücadele veriyor.
                        Her yıl bu ligdeyiz, ama ilk defa Şampiyonlar Ligindeyiz.
                        Adına bak, Şampiyonlar Ligi...
                        Her iki tarafta da Allah yardımcımız olsun.

Yorum

• moral bozmayalım lütfen.şenol hoca ve ekibi bize çok zaferler yaşattı.takımın yarıdan fazlası yeni.biraz daha zamana ihtiyaçları var.uyum sorunu aşıldığı zaman bu takım uçar.en büyük trabzon şampiyon trabzon

Yorum

• beyler takım oturana kadar ara elemanları koymaz şenol hoca bence kimse hayal kurmasın adam önce istediğ takımı oturtacak en güzel örneğini Inter maçında yaptık ama üzerine koyamadık iskelet oluşturmadan sistem oturmadan diğerleri girse kaybolup gider zaten
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• maçı kaybettik eleştiriler olacak lakin genel kanaatim şudur: şenol güneş hocamız hücum futbolu oynatamadığı gibi son derecede korkak oynatıyor takımı. sadece bu akşam ile sınırlı değil bu. geçen yıla da bakalım. zoraki 1 gol atıp maç alıyoruz.
                              ikinci samsundan yediğimiz baskı beni utandırdı. hocamızı utandırmadı demek.

Yorum

• Yine güldürüyor beni bazı arkadaşlar kafalarında putlaştırılmış Şenol Güneş imajı olduğundan eleştirmeye kıyamıyorlar ama aslında Şenol Hoca'ya en kötüsünü yapıyorlar.Arkadaş Adrian'ı deliler gibi isteyip bire bir görüşmeye giden,ikna etmeye çalışan Şenol Hoca,tam tersi yönetim maliyetinden dolayı karşıydı Adrian'a sırf Şenol Hoca'nın gönlü olsun diye Polonya'nın bonservis rekorunu kırarak aldık Adrian'ı.Hala inadına inadını Fenerbahçe'li at gözlüğü takmış Aziz'in peşinde koşan taraftarlar gibi yönetime sallayan var.Tamam hataları vardır ama kesinlikle zerre hatalı olmadıkları konu Adrian konusudur.Tamamen Şenol Hoca'dadır Adrian'ın mesulliyeti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X