Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yönetime sallamak pek doğru değil bence hataları var ama şenol güneş bu oyunun tek sorumlusudur .
    Ya bu nasıl bir düşüncedir .Şenol Güneş mi istedi oyuncuların gitmesini ? O mu gitsinler dedi sence.Yönetimin sucu yokmuş .Yuhh

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zeminden kimse bahsetmiyor...Nedensiz.Pası seven bizleri yordu o zemin.
      Iyi de ikinci yari pas yapmadik ki. Samsun gibi dandik bir takima kendi yari-sahamizda hapis olduk.

Intere karsi oynadigimiz ikinci yari ile bu aksam oynadigimiz ikinci yarida daglar kadar fark var.

Yorum

• Barcelona lig başladı başlayalı kaç galibiyet aldı ?
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          neden neden neden neden nedeeennnnn? 1 gol atıp yatıyoruuuzzzz???biri bunu bana açıklasın...neden 2,3,4 aramıyoruuuuzzzz?
          duygularımın tercümanı ..
          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol Güneş ...
            Cidden inanıyorsunuz...
            Bordomavi.net

Yorum

• Valencia Barcelona'yı parçalıyor resmen. Çok net goller kaçırıyorlar.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• halil iyiydi fitnecilik yapmak istemiyorum ama buraktan pek pas alamıyor.halili istemezdim bu takımda ama beni utandırdı dilerim bütün futbolcular eleştirilerimizi haksız çıkarır
                Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  neden neden neden neden nedeeennnnn? 1 gol atıp yatıyoruuuzzzz???biri bunu bana açıklasın...neden 2,3,4 aramıyoruuuuzzzz?
                  Yönetimin hatası ...

Yorum

• Bu macta begendigim isimler:

Cech, Burak, Halil (kondisyon sorunu var)

Begenmedigim isimler:

Zoko, Celustka, Adrian
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hepimizin asıl kızdığı şey, rahat yenebileceğimiz bir takıma 2 puan vermemiz bana göre.

Ben o yüzden kızıp üzüldüm. Lakayıtlık, taktik, göz göre göre adamları gel gol at diye davet ettik. Golü de yedik.

Yoksa biz bu oyunumuzla birçok oturmuş takıma zaten yeniliriz. Ama Samsunu yenseydik bari.

Kötü zamanlarımızda hiç maç alamadık, hepsinde kaybettik bu sene.
                      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valencia Barcelona'yı parçalıyor resmen. Çok net goller kaçırıyorlar.
                        Geçen yıldan kaç futbolcusu eksik ?
                        Serdar yazmıştı arka sayfalarda ama hatırlayamadım .

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu macta begendigim isimler:

Cech, Burak, Halil (kondisyon sorunu var)

Begenmedigim isimler:

Zoko, Celustka, Adrian
                          Zokora olmasaydı görürdüm bizim defansın halini.

Oyunun genelinde iyiydi Zokora.
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Baslarim sampiyonlar ligine... Ligde alin maclari yeter!!! Yerli Futbolcular alacaktik...

Yorum

• bence bizim yeni bir baskana ihtiyacimiz var, her transferi yapabilecek birisi mesela ali agaoglu
                              senol hocanin istedigi transfer yapilsaydi kendide daha mutlu olurdu bizde, fakat oda cok sessiz kaliyor, ciksin söylesin yönetim beni dinlemiyor diye 1 haftada yollayalim sadri baskani..

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cidden inanıyorsunuz...
                                İnanmıyorum biliyorum , milli maçını izlemeye gittiğini biliyorum .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X