Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Ah ulan Halil ah Ulan Colman şerefsiz Fırat bu 3'lü maça damgasını vurdu resmen...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hala anlamıyormusunuz geçmişle ölmüşe çare yok bırakın Jaja-Egemen-Selçuk-Engini falan onları çok arıyoruz demek ne değiştiriyor ?

Adrian pısırık kısa boylu biri ne işi var forvette 4-5-1 oynamamız lazım başka yolu yok

Tolga
      Celustka-Giray-Mustafa-Cech
      Volkan-Adrian-Colman-Zokora-Burak
      Forvette takıl kafana göre
      En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 00:03.
      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 puana bu kadar sevinmesi beni deli etti
        Adam Colman'ın topu çıkarmadı mı hocam 5 metreden sevinecek tabi.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Manisa ve Samsun gibi takimlara karsi koca devre boyunca skora yatan bir takim var cikmis halen daha destek verelim.
          Destek verelim kardesim ama bunlarida gormemezlikten gelmeyin.
          Skora yattik ya otesi var mi?
          Hoca takima guvenmiyor geriye cekiyor.Simdi burada cikip bu takima guvenelim,inanalim diye gazlamalari birakin..\
          Senol hoca kendi takimina bir guvensin biz guvenmesek de olur..

Yorum

• Lakayt oyun devam ediyor, tektek isim vermeye gerek yok.

Ayrıca Zokora ve Colman ın bu ligde bizi çok zorlayacağını düşünüyorum. Baskıya gelmeyen, biraz pres yedin mi topu doğru kullanamayan oyuncularla beklediğimiz baskılı oyunu ne içeride ne dışarıda oynayamayız. Stoperler zaten Allahlık Dan dun. Selçuk ve Egemen'in yerinin dolmadığı bu maçlarda çok daha sırıtıyor.

Yinede geçen yılki 3 yılda oluşan takımın ilk yılına oranla, şuanki takım çok daha iyi işler yapacak ilerisi için diye düşünüyorum. Tabi camiamız sabır ve sukunet elden bırakırsa yokta olabilir bu kadro. Biz alışığız sil baştan yapmaya.

Maçtan maça, olumsuz bir durumda ortaya çıkan tiplerde bir silkinsin lütfen.
            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Samsun kalecisi tabii ki sevinebilir.

Ama adam yumruğunu sımış kolunu 90 derece yapmış gülüyor.Buna karışamam tabi...ama şu var;

Aslanım, o hareketi yenince,kazanınca,top tutunca yaparsın...Bertaberliğe öyle seviniyorsan birşey diyemem.Ama tekrar edeyim bedduamı.eğer Trabzona nasıl iki puan çelme taktık deyip seviniyorsan da inşaallah o iki puana muhtaç olursun.

Adrian iyidi bugün bence.Bence bugün takım iyiydi.Sıkıntı açıkça defansta benim gördüğüm.Celustka fazla hücuma çıkıyor gibi geldi bana...

Yorulan taraf zaten defansif hattımız.Stoperlerimiz.Onlara suç bulamam.Hayatlarında 3 haftadır 3 günde bir maç yapmamışlardır.Eğer bir stoper alınsaydı,böyle olmazdı...Neyse her işte bir hayır vardır.Sabır renktaşlar.Cidden sabır.

Takım cidden iyi.Yorgunluklar başa bela.Fb,sivas,eskişehir,bjk düşse idi, kafadan 8 hafta rahatlayacaktı lig.

Kimin liginde kim için mücadele ediyoruz o da belli değil hoş...
              Entropi İyidir.

Yorum

• Mustafa bu macta yoktu da ne oldu? Sorunlar yokmu oluverdi?

Mustafa'yi israrla elestirip IBB maglubiyetinden sorumlu tutanlar, buyrun meydan sizin..

Bu isin takim oyunu oldugunu halen anlayamadik maalesef..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• yönetime sallamak pek doğru değil bence hataları var ama şenol güneş bu oyunun tek sorumlusudur .

Yorum

• İlk olarak BDiler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Panik yok arkadaşlar bu takım oturacak bir kaç haftaya hepimiz keyifle izleyeceğiz inşallah.
                    Takimin oturacagindan kuskum yokta 2-3 farkli galibiyetler alabilirmiyiz ondan pek emin degilim gol vurusu becerisi sikintisi cekiyoruz zorla bir gol atmak icin 5 net pozisyona ihtiyacimiz var artik tek farkli giden maclarda rakip maci birakmiyor herseyi deniyor bunlari cesaretlendirende ikinci golu atmayi bir turlu beceremeyen bizim oyuncularimiz bu hastalik gecen sezonun ikinci yarisindada vardi ama 1-0 koruyabilen bir defans anlayisimiz vardi

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Statda Samsun Taraftarının Arasındaydım ..

-Öncelikle Trabzonlu Gençleri Tebrik Ediyorum Maç Boyunca Hiç Susmadılar Samsun Taraftarının Sesini Bastırdılar.
                      -Maçın İlk Yarısında Trabzon Tarafına Habire Küfür Sallayan 5-6 Kopil Vardı Devre Arası Sivil Polisler Geldi Hepsinin Tc.Kimlik Ad Soyad Aldı İkinci Yarı Yerinden Bile Kalkamadılar
                      -Takıma Gelince Golü Yiyeceğimiz Belliydi İkinci Yarı Bağıra Bağıra Geldi Gol.
                      -Atamayana Her Zaman Atıyorlar. Biz Ne Zaman 2. Golü Bulursak O Zaman Maç Kazanabiliriz.
                      -Burak'dan Başka Gol Atcak Adam Yok. Çözüm Pawel-Burak İkilisi. Geçen Sene Umut'un Yanında Koşular Yapıyordu Burak Fakat Bu Sene Tek Başına Sağa Mı Koşsun Sola Mı Koşsun..
                      -Sonuç Olarak Samsun Taraftarı Çok Ezik,Zavallı Başka Diyecek Bişey Yok.
                      bundan sonraki maçlarda ilk golü yiyelim diye dua edecem
                      Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İnter uykusundan uyanin artik.
                        1 galİbİyetle ÖmÜr bİtmez

Yorum

• Kötü oyun eleştirilir. Bu yüzden kimsenin kimseye kızma hakkı yok diye düşünüyorum(abartı istisnalar hariç).
                          Mesela, Adrian bugün kötü oynadı, her daim savunuyorum ama bugün eleştirdim çok kötüydün Adrian dedim de şimdi ben iyi gün taraftarı mı oldum? Hayır.
                          Bazı ayrımları iyi yapalım lütfen.
                          Hepimiz üzgünüz. Muhtemel kötü yorumlar ve ağır eleştiriler olacak. Abartı olan var olmayan var. Herkesin sabır noktası ve sinir katsayısı farklı.
                          Herkesin tutumu ve beklentisi de kendine.
                          Bu durumlarda en doğru şeyin, maçtan sonra sakinleşmeyi beklemek olduğunu düşünüyorum.
                          Ben maçı izlemedim, dinledim. Son düdükle beraber çok da sinirlendim. Kızmamak elde değil çoğumuz için.
                          Üzülüyoruz. Ama, aradan bir kaç dk geçince sakinleştim. İnsan sevdiğine fazla kızamıyor.
                          Her şeyde bir hayır vardır.
                          Trabzonsporum bu yıl güzel işler yapacak. Ben buna, çok inanıyorum.
                          Ayrıca İnter maçını eleştirenler var, biz o maçta gerçekten çok güzel oynadık. Bu yersiz eleştiriyi asla hak etmiyoruz.
                          Oyuncularımız da kalitesiz değil. Bu takım kendini bulsun, o zaman her şey çok güzel olacak.
                          Var ol Trabzonspor.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Adrian nereye alındı pardon bir açıklarmısınız çok anlayan arkadaşlar...
                            Öyle bir iddiam yok , ancak araya girmek isterim ;Adrian transferinin maliyeti ve niteliği ile alakalı duyduğu kuşkuları belirten ciddi sayıda forum yazarı vardı . Alınana kadar bu şüpheyi paylaşanlardan biriyim .

Ancak oyuncu alındı , kulüp çok ciddi miktarda parayı bu futbolcuya bağladı . Siz söyleyin , ne yapmalıyız ?

Yorum

• Bu Adrian'ı kim izledi ?
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Burak Vittek Pawel Halil

Burak Hariç Gerisi Fıssssssssss
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X