İlk olarak samets61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ya bu nasıl bir düşüncedir .Şenol Güneş mi istedi oyuncuların gitmesini ? O mu gitsinler dedi sence.Yönetimin sucu yokmuş .Yuhh
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Iyi de ikinci yari pas yapmadik ki.İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeminden kimse bahsetmiyor...Nedensiz.Pası seven bizleri yordu o zemin.
Samsun gibi dandik bir takima kendi yari-sahamizda hapis olduk.
Intere karsi oynadigimiz ikinci yari ile bu aksam oynadigimiz ikinci yarida daglar kadar fark var.
Yorum
-
Barcelona lig başladı başlayalı kaç galibiyet aldı ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
duygularımın tercümanı ..İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden neden neden neden nedeeennnnn? 1 gol atıp yatıyoruuuzzzz???biri bunu bana açıklasın...neden 2,3,4 aramıyoruuuuzzzz?"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Cidden inanıyorsunuz...İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş ...
Bordomavi.net
Yorum
-
halil iyiydi fitnecilik yapmak istemiyorum ama buraktan pek pas alamıyor.halili istemezdim bu takımda ama beni utandırdı dilerim bütün futbolcular eleştirilerimizi haksız çıkarırBundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
Yönetimin hatasıİlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden neden neden neden nedeeennnnn? 1 gol atıp yatıyoruuuzzzz???biri bunu bana açıklasın...neden 2,3,4 aramıyoruuuuzzzz?
...
Yorum
-
Bu macta begendigim isimler:
Cech, Burak, Halil (kondisyon sorunu var)
Begenmedigim isimler:
Zoko, Celustka, Adrianİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Hepimizin asıl kızdığı şey, rahat yenebileceğimiz bir takıma 2 puan vermemiz bana göre.
Ben o yüzden kızıp üzüldüm. Lakayıtlık, taktik, göz göre göre adamları gel gol at diye davet ettik. Golü de yedik.
Yoksa biz bu oyunumuzla birçok oturmuş takıma zaten yeniliriz. Ama Samsunu yenseydik bari.
Kötü zamanlarımızda hiç maç alamadık, hepsinde kaybettik bu sene.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
Geçen yıldan kaç futbolcusu eksik ?İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValencia Barcelona'yı parçalıyor resmen. Çok net goller kaçırıyorlar.
Serdar yazmıştı arka sayfalarda ama hatırlayamadım .
Yorum
-
Zokora olmasaydı görürdüm bizim defansın halini.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu macta begendigim isimler:
Cech, Burak, Halil (kondisyon sorunu var)
Begenmedigim isimler:
Zoko, Celustka, Adrian
Oyunun genelinde iyiydi Zokora."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İnanmıyorum biliyorum , milli maçını izlemeye gittiğini biliyorum .İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCidden inanıyorsunuz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum