Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bugün ardian forvet oynatıldı bazı dakikalarda,bu böyle devam ederse adrian transferi fos çıkmaya devam eder.Ne zaman ortsa sahada Colman ile yan yana oynar işte o zaman çok daha etkili olur.Forvet oynatılmaya devam ederse yıpranır gider verim alamayız
    Katılmamak elde değil.

Yorum

• - Adrian nereye alındı pardon bir açıklarmısınız çok anlayan arkadaşlar...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Statda Samsun Taraftarının Arasındaydım ..

-Öncelikle Trabzonlu Gençleri Tebrik Ediyorum Maç Boyunca Hiç Susmadılar Samsun Taraftarının Sesini Bastırdılar.
        -Maçın İlk Yarısında Trabzon Tarafına Habire Küfür Sallayan 5-6 Kopil Vardı Devre Arası Sivil Polisler Geldi Hepsinin Tc.Kimlik Ad Soyad Aldı İkinci Yarı Yerinden Bile Kalkamadılar
        -Takıma Gelince Golü Yiyeceğimiz Belliydi İkinci Yarı Bağıra Bağıra Geldi Gol.
        -Atamayana Her Zaman Atıyorlar. Biz Ne Zaman 2. Golü Bulursak O Zaman Maç Kazanabiliriz.
        -Burak'dan Başka Gol Atcak Adam Yok. Çözüm Pawel-Burak İkilisi. Geçen Sene Umut'un Yanında Koşular Yapıyordu Burak Fakat Bu Sene Tek Başına Sağa Mı Koşsun Sola Mı Koşsun..
        -Sonuç Olarak Samsun Taraftarı Çok Ezik,Zavallı Başka Diyecek Bişey Yok.

Yorum

• Anlamadığım Şenol Hoca iyiydik diyor neye göre iyiydik anlamadım..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• paniklemeye gerek yok arkadaşlar, daha kaybedilmiş bir şey yok, ligde 5 puan gerideyiz, her zaman kapanabilir, cl de lideriz, takımda uyum sorunu var ama futbolcular tek tek bakarsak gayet iyiler, takımda ahenk sağlanınca daha iyi olacağız. bence bu maç son 20 dakika hariç yine de fena oynamadık. hatta farklı bile kazanabilirdik.
            Şu an yönetimi veya teknik kadroyu değiştiremeyeceğimize ve yeni oyuncular alamayacağımıza göre, zor zamanlarda iyi bir taraftarın yapacağı gibi üzerimize düşeni yapıp destek olmalıyız. Şikecilerin takımlarına nasıl sahip çıktıklarına bakın...
            Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu arada hala anlamayanlara,

ADRİAN JAJA'nın yerine alınmadı.
              Adrian'ın nerede oynadığını bile çözemedik daha.

Bu futboluyla yerini almayı bırak tırnağı olamaz ama yanlış yerde oynatıldığını düşünüyorum.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• hazırlık maclarında elestırdıgım yanı buydu takımın hucum edemıyoruz adam eksıltcek oyuncumuz yok dıyodum çogunuz uzerıme cullanmıstınız takımı ovuyodunuz adrıan hazırlık macında bı ara pası vermıstı doksan dakka boyunca dıye yere goge sıgdıramıyodunuz adamı..bana adrıan lıgde doktururse utancakmısın dıyenler vardı..ozaman keske utansam demıstım ıcımden ama bugun goruyorumkı ne dedıysem aynıları gerceklesıyor malesef..bugune kadar hıc konusmuyodum cunku ben demıstıme getırmek ıstemedıgımden ama suan sızlerı okuyunca hayretler ıcıne dustum futbolu bukadarmı bılmıyosunuz bu takımın boyle olcagı 2 ay oncesınden bellıydıbe

Yorum

• uzun zamandan beri bu kadar kötü oynayan bir Trabzonspor görmemiştim...
                  özellikle 2. yarı.
                  Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Statda Samsun Taraftarının Arasındaydım ..

-Öncelikle Trabzonlu Gençleri Tebrik Ediyorum Maç Boyunca Hiç Susmadılar Samsun Taraftarının Sesini Bastırdılar.
                    -Maçın İlk Yarısında Trabzon Tarafına Habire Küfür Sallayan 5-6 Kopil Vardı Devre Arası Sivil Polisler Geldi Hepsinin Tc.Kimlik Ad Soyad Aldı İkinci Yarı Yerinden Bile Kalkamadılar
                    -Takıma Gelince Golü Yiyeceğimiz Belliydi İkinci Yarı Bağıra Bağıra Geldi Gol.
                    -Atamayana Her Zaman Atıyorlar. Biz Ne Zaman 2. Golü Bulursak O Zaman Maç Kazanabiliriz.
                    -Burak'dan Başka Gol Atcak Adam Yok. Çözüm Pawel-Burak İkilisi. Geçen Sene Umut'un Yanında Koşular Yapıyordu Burak Fakat Bu Sene Tek Başına Sağa Mı Koşsun Sola Mı Koşsun..
                    -Sonuç Olarak Samsun Taraftarı Çok Ezik,Zavallı Başka Diyecek Bişey Yok.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu arada hala anlamayanlara,

ADRİAN JAJA'nın yerine alınmadı.
                      Anlamadi degil anlamak istemeyenler var.

Adrian geldigi günden buyana cizgide oynatiliyo. Jaja gibi forvet arkasi oynadigi mac yok adamin. Jaja gibi orta alanda sihirbazlik yapacak futbolcu tipi degil Adrian.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yazmayacaktım aslında ama dayanamadım.
                        Elimizdeki orta saha oyuncuları sezer, barış ataş, aykut, barış özbek, ve sercan kaya. Bu 5 oyuncunun birbirinden bariz bi farkını söylesin bana allah aşkına biri. Aykut kimdir nedirde biz aykutu oyunu tutsun diye baskı yedigimizde oyuna alıyoruz.
                        Takımda top ayağına yakışan bir tane adam yok. Geçen sezon bi jaja vardı bi selçuk vardı sırf bu adamları izlemek için bile maçları kaçırmazdım. Şimdi nerde bu adamlara yüzde 50 yaklasan oyuncular bile alamamışız meğer. Colman dedik vay anasını dedik sen neymişsin be dedik alın size bugünkü colman. İnter maçındaki adam nerde arada mumla bul. Ciddi bir şekilde disiplin sorunumuz var öyle gözüküyor.
                        Kimse kendini kandırmasın öve öve bitiremedigimiz inter maçı hikayeymiş adamların üzerinden geçmeyen kalmadı 2. ligden gelen italya takımı bile güle oynaya yendi biz kendimizi avutmuşuz.
                        En çokta sinirlerimi bozan ise 2. yarıda full kapanıp kontra aramaya çalışmaktı. Belediyeden bi farkımız yoktu aslında vardı onlar en azından skoru koruyabiliyolar biz onuda yapamıyoruz.
                        Santraforsuz oyun oynuyoruz. Sağ açıktan santrafor santrafordanda sol açık yapmışız gidiyoruz. Nereye kadar devam edecek merakla bekliyorum. Hadi burak santraforada yatkın ordada iyi ama halili sol açık oynatıp adamıda bitirmek ne diye anlamıyorum.
                        Böyle gitmez geçen sene oyuna hükmeden herşeyi kontrol eden bi trabzonspordan sonra bu seneki pısırık attımı üzerine yatmaya çalışan trabzonsporu izlemek çok ağırıma gidiyor. Şenol hoca inş bulur bi çaresinide tekrardan güler şu yüzümüz.

Yorum

• ------------------tolga-------------
                          celustka-----giray-------glowacki----ferhat
                          volkan-------zokora------colman-----adrian
                          -------burak----------henrique---------------

arkadas azıcık kim nerede oynuyor belli olsun
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• arkadaşlar biri bana şu mantığı anlatsın Türkiyenin geçen sezon en iyi orta saha oyuncusu selçuk hangi akla hizmetle bırakılır burağa 2 m euro çok görmeyenler selçuğa bu parayı verseydi adam gitmicekti yoksa hatır transferimiydi bu?
                            tatanga

Yorum

• Takim yenilirken hocaya sallamak kolay, ama Interi yenerken ne yuzle seviniyorsunuz? Yaziklar olsun sizin gibi taraftara. Taraftar olmayi bilin once sonra elestirin.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Adrian nereye alındı pardon bir açıklarmısınız çok anlayan arkadaşlar...
                                Jaja'nın bir tık gerisine. Jaja forvete daha yakın ikinci forvet gibiydi. Adrian o kadar sönük ki mevki falan fark etmiyor şu an. Fizik olarak çok zayıf yerler Adrian'ı bu ligde. Jaja yerlerde sürünüyordu o fizikle.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X