İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Kadro bozuldu, yeni bir kadro olusturuldu.
Zaman lazim, sabir lazim. Bu seneyi unutun.
Yönetim sagolsun..!
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
taraftarın hocayı da yönetimi de takımı da eleştirme hakkı var.her zaman savunduğum yönetim transfer dönemini iyi geçirmedi her zaman savunduğum şenol hocamız da bazı durumlarda etkilenmiş gibi formsuz ya da hep böyleydi bilmiyorum. oyuncu kazanacağım diye oyuncu kaybediyor ne o kadro dışı bırakmalar basın toplantılarında eleştirmeler.ben bu futbolu istemiyorum bir gol at sonra hiçbir şey yapma. iki pozisyona girdik ama pek organize atak oldukları söylenemez.kötü hissediyorum kendimi belki de jajanın eksikliğidir.geçen yıl dakika altmış olunca barış ataş giriyordu şimdi aykuta döndük.hocamız bir kez de öndeyken baskılı oynamayı denese.tekmeler konusunda haklı üç kırmızı çıkmalıydı maçta.adrian top almaya korkuyor canavarlar üşüşüyor başına.umarım telafi ederiz lig önemli şampiyonlar ligine seneye nasıl gideceğizBundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
Samsun 10 kişi kalsa yine kazanamazdık bu maçı..İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene demek anlayin artik sunu ulan ?? adam eliyle topa kasten müdahale etti mi ?? = sari
arkadan Burak'a çelme takti mi ??? = sari
=
kirmizi
daha ne yi tartisiyoruz ??? anlayin artik sunu yaaa !!I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
kim ne derse desin...
2. yari oynanan futbolu bu taraftar haketmiyor.
sesimizi cikarmiyoruz, eski hatalari yapip futbolculari yuhlamiyoruz, herseye ragmen moral vermeye calisiyoruz ama bu kadarda olmaz...
vallahi yazik billahi yazik. yani bu taraftar intere yenilip 3te 3 yapsalardida deseteklerdi takimi... bu kadar laubalilik olmaz...
Yorum
-
- Ben Adrianı sorgulamıyorum , ama bu takım jaja'yı arıyor malesef ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Allah allah böyle o yüzden adam Banko forvet Umut'tan daha fazla gol attı ve attırdı şikecidir kesin. Ben dünyadan bir haberim diyelim de siz ne oluyorsunuz bu durumda anlayamıyorum.İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünyadan bihaber mi yaşıyorsunuz bilerek mi böyle yapıyorsunuz? sizdeki hangisi bilmem ama ikiside kötü!!! jajanın şike olayları ile bağlantısı olduğu için gönderildi başka bir neden yok
Yorum
-
Arkadaşlar abartmayın. Federasyonun 2-3 günde bir maç yapma olayı ve de avrupadaki maçlarımızdan dolayı kimse cesaretli oynamıyo. herkes kendini şa.ligi maçına saklıyor. Biraz idare edin. Bu işin asıl sorumlusu frnerasyondur.
Bir kaç maç sonra takım oturur.
Oyuncularımız ŞL stresi devam ediyor. Sakatlanmaktan korkuyor. Haklılarda. Rakiplerin hepsi sakatlamaya dalıyor.
Biz bu takımla devam edeceğiz. Yılgınlık yok.
Yorum
-
Sabir,sabir,sabir... Anlamadik anlayamayacagiz. Hadi 20 li yaslardaki genc arkadaslarin kani deli akiyorda koca koca adamlar yazdiklarinizdan utanmiyormusunuz. Neymis Senol Hoca gitsinmis, ruhunu kaybetmismis. Gecen yil bu takim 82 puan toplarken kim yonetiyordu bu takimi? Su bir gercek ki Senol HOca'da da takimda da genel bir konsantrasyon sorunu var. Elestireceginize biz taraftar olarak ne yapabiliriz onu konussaniza. Gecen mac Senol Hoca tactan pozisyon verdik demisti. Kastettigi oyuncu Celustka bu mac ayni hatayi yapiyorsa bu hocanin hatasimidir futbolcunun konsantrasyon problemimidir. He derseniz ki o zaman oynatmasin kimi oynatcak? Bu takimda yerli futbolcu sorunu oldugunu biz de soyledik Senol Hoca'da. Gecen yilki kadronun dagilmasi maalesef yonetim beceriksizligidir buu Senol HOca'ya mal etmeyelim.
Yine soyluyorm biraz sabir. Tek bir ornek vercegim belki biraz dusunmenize neden olur;gecen yil devre arasindan sonraki ilk mac Burak oyundan cikarken islaklar, kufurler.ne ruhsuzlugu kaldi ne yeteneksizligi. Peki son 6 aydir bu takimi tasiyan ve gercekten bir Trabzonlu gibi mucadele eden adam kim? Tolga'da bir diger ornek(ki bende az soylenmedim gecmiste kendisine). Bu gunler gecer ama bugun soylediklerinizin izi kalir, hatirladiginizda da yuzunuz kizarir. Taraftarlik iyi gunde kolbasti oynamak da degil kotu gunde agitlar yakip kelle istemekte. Bunu anladigimiz gun hasretimiz sona erer...
Yorum
-
Helalin var Barış.İşte taraftarİlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese azıklar olsun çekin...Kendinize helal olsun çekin.
Şu siteye,sırf maç linki almak, maç yorumu yapmak için giren var.Zamanınız olmayabilir eyvallah ama maç başlığından başka başlığa girmeyen bir sürü üye var.
Kendi taraftarlarının yazılarını okumayan bir sürü taraftar var.Trabzonsporu sadece Trabzonluyum diye tutanlar var maalesef.
Çok belli oluyor,yaş 7,70 hiç farketmiyor inanın.
Eleştirin Allah aşkına,sesini kimse çıkaramaz eleştirilerinize.Ama eleştirmeyi bilin.Şenol Dfol,Ünal küfürbaz,şu oyuncu şöyle,bu oyuncu böyle diye yerden yere vurmak eleştiri değildir.
Eleştiri yapıcı olmalıdır.Yapıcılık adına işiniz yok.İyi gün taraftarlığı yapmayın.Gelin niye son 10 dakikada gol yediğimizi eleştirelim, oyuncuya haksız laflar etmeden.Gelin taktiği konuşalım.Ama şenol istifa,ünal git burdan vs vs yapıp,rahatlayıp,sinirinizi atıp çıkmayın şu forumdan ne olur.
Şu takım yeni.Takım yeni olmasına rağmen güzel top oynuyor.Tek eksiğimiz,son dakikalardaki yorgunluğumuz ki bu gayet normal maalesef.çok doğal bu.Yeni takıma 1 gün 1 ay değil en az 1 sene sabretmek gerekir.Bunu da unutmayın.geçen seneki kadroya 2 sene sabrettiniz, o da zar zor, ama son senede şampiyon olduk.Varmı itirazı olan.
Ben bu sene bu takımın yine zirveye oynayacağını düşünüyorum.
Taraftar olarak köstek olursanız,taraftar değildir adınız.
Takım iyi oynadımı kardeşim? evet! ne zamana kadar? 70 e kadar. niye son 20 dakika yok? kimisi taktik der,kimisi yorgunluk.Aa şu gerçek varki bu çocuklar mücadele ediyor.
Yense istifa diyecekmiydiniz? Hayır. İşte eleştiri demek,yense de yenilse de eleştiri aynı olur.
Herkes kızgın sinirli.Bende.Ama takıma vurmayın.
Ben gole inanamıyorum.Böyle bir gol olamaz.Şansın dik alası.Kesin bir hayır var...Kesin.başka açıklama yok.100 kere çekse o şutu 99 kere kaleyi göremez.Hasta la Victoria Siempre!
Yorum
-
Manisa 10 kişi kaldı yığıla yığıla gelip attılar golü, bu maçta da farklı olmazdı.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsun 10 kişi kalsa yine kazanamazdık bu maçı..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum