Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Ben Adrianı sorgulamıyorum , ama bu takım jaja'yı arıyor malesef ...

Yapma Sedat abi, adam top kaybetti mi oldugu yerde sayiyordu. Ne pres ne baska birsey.

Takim olamadik henüz, bunun sancilari var bence.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Maç sonu Şenol Güneşin Açıklamaları çok rahat sanki hiç üzülmemiş gibi iyi oynadık vs dedi pes doğrusu.
      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Ben Adrianı sorgulamıyorum , ama bu takım jaja'yı arıyor malesef ...
        size bi soru Adrian forvet oynarmı? Jaja forvet oynar mı?
        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Barış Özbek'in alınmasını Şenol Güneş mi istedi?

Selçuk ve Egemen'i kim gönderdi?

Liverpool maçından önce Umut'u kim satmaya çalıştı transfere kim engel oldu?

Vittek transferinde hangi menejerin parmağı var?
          Bordomavi.net

Yorum

• - 3 maçtır aynı filmi izliyoruz ama suç yine eleştiren taraftarda oldu , bu arada taraftarda ne kadar kötü insanlarmış be , valla ne güzel memleket
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne yapacaktı ,
              İstifa mı edecekti ?

Açık yüreklilikle soruyorum , ne yapması gerekirdi ?
              cıkıp diyecekti arkadas kadro yetersiz yonetim gerekli hamleyi yapamadı

o zaman bizde baskı kuracaktık

Senol hocayı en az sizin kadar severim ama heyecanı yok

Sike olyaları bitirmis sanırım kafasında TSL yi

ben en az benim kadar heyecanlanmayan hoca ve futbolcularla basarı gelecegine inanmıyorum

Bu nasıl acıklama iyi oynuyoruz,lig önemli degil

kardesim bu ligde derece alacaksın ki CL ye cıkasın
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• BEnim bu seneden bir beklentim çok değil ilk 4 e girip avrupada bir kupaya gidelim de şu an önemli olan CL, ama şu futbol beni CSKA maçı içi çok korkutuyor bu futbolu oynasınlar ilk maçlarda bu haldeysek CL maçları sonrası neler olur düşünemiyorum, lillie maçını kazansınlar bana yeter samsun belediye hikaye, bir seri yakalarız herşey düzelir...

Yorum

• bu takımın diğer oyuncularının neden skora hiç katkısı olmaz??? süs mü bu adamlar??
                  Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Play off 'a kalırız merak etmeyin mi ?

60 puanla kal play off a ne anlamı var onun.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ama hoca haklı harbi harbi tekme yiyoruz...Puan kaybetmemizin mazereti değil ama bizi biçince birşey yok adamlara dokununca kartlar havada uçuşuyor...

Allah aşkına Fırat Aydınus, Tolga'ya nasıl orada sarı kart gösterdin? adam geldi, adam gibi hocam itiyor, görmedin mi diyor...Takk sarı kart...
                      pardon tolgaymış
                      En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 23:57.
                      Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Ben ligi birinci bitirmekten vazgeçtim bari dördüncü olup play off'a kalalım. ama puan farkını fazla açmamak lazım. eleştirdiğimiz play-off sistemi en çok bizim işimize yarayacak gibi...bu arada kombine bilet aldım onca maddi probleme rağmen ve bu performans beni korkutuyor ve de keyfimi kaçırıyor...yapma be trabzon az kendine gel da...
                        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Samsun beklediğimden de çok kötü bir takımmış (Allah tan) yoksa bugün madara olurduk.

Trabzonsporumuz ise 2. kez 1-0 a yatmanın ne demek olduğunu gördü.
                          Ortada geçen seneden kalan, kimin ne yaptığı belli takım yok elbette.
                          E o zaman Şenol ve Ünal hocalarım siz neye güvenerek 1-0 a yatırıyorsunuz takımı?
                          Tolga panik içerisinde topu oyuna sokuyor (1-0 önde iken). Eğer 1-0 üzerine yatacak isek tempoyu düşüreceğimize artırıyoruz !
                          Sol taraftan 30 tane atak yedik, hocalar seyrediyor.
                          Samsun o kadar beceriksiz ki, ataklardan sonuç alamadı.

Yani takımın zamana ihtiyacı elbette var. Ama 1-0 öne geçtiğin maçı, Samsun kadar beceriksiz bir takımdan bile alamıyorsan, hocam siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına?
                          Top bu ! Ona buna çarpar içeri girer gol olur. O yüzden 1-0 a yatılmaz.

Serkan bu takımda ne yapıyor? Geçen sene 2. yarıdan beri ortada yok?

Şu anki durumumuzun nedenleri önem sırasına göre:

- hocalarımızın hataları
                          - yeni kadro
                          - beceriksiz ve laubali oyuncularımız
                          - dişli rakipler

Bunların hangisini ne zaman düzelteceğiz? Zor iş. Bir yerden başlamak gerek.

Ben bu oyunumuzla berabere kalmamıza sevindim, yenilsek daha da sevinecektim. Böyle oynayan Trabzonspor yenilsin benim için. Bank Asya dan yeni çıkmış, boş kaleye gol atamayan Samsunsporu rahat yenemeyeceksen, yenil daha iyi.

iyi geceler herkese
                          En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 00:01.
                          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• bakın sakinleşince nasıl eleştiriler geliyor,bize yakışmaz ama olaya bu haftalık şöyle bakalım; liderle muhtemelen puan farkımız bu hafta aynı kalacak,bu haftalık istisna bakış açısı olsun , karabük dönüm noktası olsun....
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kimin nerede oynadığı belli değil..
                              Aslinda cok güzel bir Taktik.
                              Böylece Rakiplerimiz bizi analiz edemez
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Jaja ile Egemen arıyor takım.

Valla bende Ünal Karaman , Şota , Szymkowiak arıyorum.

Nasıl olacak.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X