Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Raporla güzel kardeşim .
    Açık açık raporluyorum işte güzel kardeşim.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Millet Colman ve Halile saldiriyor ya yuh size baska Adam mi yoktu?
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• bugün Adrian hangi pozisyonda oynadı?cidden soruyorum forvet,forvet arkası,sol açık sizce hangisi?
        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kemalin sarı kartı yoktu anlayın artık şunu ya
          ne demek anlayin artik sunu ulan ?? adam eliyle topa kasten müdahale etti mi ?? = sari

arkadan Burak'a çelme takti mi ??? = sari

=

kirmizi

daha ne yi tartisiyoruz ??? anlayin artik sunu yaaa !!
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Adrian Manisa macinda Gol attirdiginda burada Kral ilan edilmisdi, kim takar Jajayi denmisdi.

Entresan olaylar oluyor.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kemalin sarı kartı yoktu anlayın artık şunu ya
              yoktu ama, adrianı biçtiği pozisyonda da topu elle kestiği pozisyonda da kart görmeliydi...
              Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adrian out Jaja 1000 kere in Adam geçiyordu şut atıyordu en azından. Ey hoca gönderdiğine bak ısrarla istediğin 5 milyonluk adama bak..
                dünyadan bihaber mi yaşıyorsunuz bilerek mi böyle yapıyorsunuz? sizdeki hangisi bilmem ama ikiside kötü!!! jajanın şike olayları ile bağlantısı olduğu için gönderildi başka bir neden yok

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  uzun bir süre yorum yazmadım hatta okumadım da, ama malesef kalite gittikçe düşmeye devam ediyor forumda, İnter maçında oynayanlar bu oyuncular değilmiş gibi, o maç yere göğe sığdırılamayanlar bu oyuncular değilmiş gibi, ilk maçta yok artık Adrian denilen adama yapılan hakaretler vs.vs.

en kötüsü Şenol Güneş neden gitmedi diyerek artık bırak demeye getirenlerin yazılarını okumak, siz çok biliyorsunuz, ŞENOL GÜNEŞ adamdır, hepinizden Trabzonspor'ludur. Bu takımı yıllar sonra şampiyon yapandır, bu hak elimizden alınsa da er ya da geç verilecek.

kazanılan maçlardan sonra oyuncunu yücelt, kaybedince yerin dibine sok buna hoca da dahil, yazık gerçekten yazık,

tamam ben bilmiyorum anlamıyorum futboldan, en iyiyi sizler biliyorsunuz saygı duyuyorum hepinize
                  - Kusura bakmada bu seviye düşüyor masalını kaçıncı kez okuyorum sayısını unuttum , yapmayın bunu ...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Kimin nerede oynadığı belli değil..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Glowacki saatte kaç km hız yapar ?
                      en fazla 2 hm/h

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır!"

Geçiniz efendim hangi taraftara? Takım galip gelinde oleyyy obeleeyy diye bağıran 2 kelimeyi bir araya getiremeyen ama iş küfüre haddini bilmeden şuursuzca yapılan eleştirilere gelince birbiriyle yarışan cahil taraftara yakışmıyor bu takım.
                        Sİzin gibi taraftar profili arttığında şampiyonluklar sıra ile gelecek.Trabzondan futbolcuların kaçması kötü taraftar yüzünden.Futbolcuların hepsi gitmek istedi.Yönetime ve Şenol hocaya laf söylemenin anlamı yok.
                        Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Şerefsiz şikeciler ve yardakçılarının ligi için kendinizi bu kadar yıpratmayın. Şenol Hoca oldukça nasıl olsa toparlarız. Ama onu korumamız gerekli. Bazı arkadaşların bunu anlaması lazım. Şenol Hoca bu takımı da adam eder. Ama Şenol Hoca giderse 100 milyon euro'da harcasanız bir şey elde edemezsiniz.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herkese azıklar olsun çekin...Kendinize helal olsun çekin.

Şu siteye,sırf maç linki almak, maç yorumu yapmak için giren var.Zamanınız olmayabilir eyvallah ama maç başlığından başka başlığa girmeyen bir sürü üye var.

Kendi taraftarlarının yazılarını okumayan bir sürü taraftar var.Trabzonsporu sadece Trabzonluyum diye tutanlar var maalesef.

Çok belli oluyor,yaş 7,70 hiç farketmiyor inanın.

Eleştirin Allah aşkına,sesini kimse çıkaramaz eleştirilerinize.Ama eleştirmeyi bilin.Şenol Dfol,Ünal küfürbaz,şu oyuncu şöyle,bu oyuncu böyle diye yerden yere vurmak eleştiri değildir.

Eleştiri yapıcı olmalıdır.Yapıcılık adına işiniz yok.İyi gün taraftarlığı yapmayın.Gelin niye son 10 dakikada gol yediğimizi eleştirelim, oyuncuya haksız laflar etmeden.Gelin taktiği konuşalım.Ama şenol istifa,ünal git burdan vs vs yapıp,rahatlayıp,sinirinizi atıp çıkmayın şu forumdan ne olur.

Şu takım yeni.Takım yeni olmasına rağmen güzel top oynuyor.Tek eksiğimiz,son dakikalardaki yorgunluğumuz ki bu gayet normal maalesef.çok doğal bu.Yeni takıma 1 gün 1 ay değil en az 1 sene sabretmek gerekir.Bunu da unutmayın.geçen seneki kadroya 2 sene sabrettiniz, o da zar zor, ama son senede şampiyon olduk.Varmı itirazı olan.

Ben bu sene bu takımın yine zirveye oynayacağını düşünüyorum.

Taraftar olarak köstek olursanız,taraftar değildir adınız.

Takım iyi oynadımı kardeşim? evet! ne zamana kadar? 70 e kadar. niye son 20 dakika yok? kimisi taktik der,kimisi yorgunluk.Aa şu gerçek varki bu çocuklar mücadele ediyor.

Yense istifa diyecekmiydiniz? Hayır. İşte eleştiri demek,yense de yenilse de eleştiri aynı olur.

Herkes kızgın sinirli.Bende.Ama takıma vurmayın.

Ben gole inanamıyorum.Böyle bir gol olamaz.Şansın dik alası.Kesin bir hayır var...Kesin.başka açıklama yok.100 kere çekse o şutu 99 kere kaleyi göremez.
                            Sabır kelimesini cıkarmış bizim taraftar beyninden

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ama hoca haklı harbi harbi tekme yiyoruz...Puan kaybetmemizin mazereti değil ama bizi biçince birşey yok adamlara dokununca kartlar havada uçuşuyor...

Allah aşkına Fırat Aydınus, Tolga'ya nasıl orada sarı kart gösterdin? adam geldi, adam gibi hocam itiyor, görmedin mi diyor...Takk sarı kart...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Şimdi ben soruyorum , maçı izleyipte gol'ü yiyeceğimizi tahmin edemeyen olmuşmudur
                                Hiç sanmıyorum hem de hiç.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X