Aha da buraya yazıyorum, bu takım Karabük'e de muhtemelen puan kaybedecek ama Lille'i yenecek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Herkese azıklar olsun çekin...Kendinize helal olsun çekin.
Şu siteye,sırf maç linki almak, maç yorumu yapmak için giren var.Zamanınız olmayabilir eyvallah ama maç başlığından başka başlığa girmeyen bir sürü üye var.
Kendi taraftarlarının yazılarını okumayan bir sürü taraftar var.Trabzonsporu sadece Trabzonluyum diye tutanlar var maalesef.
Çok belli oluyor,yaş 7,70 hiç farketmiyor inanın.
Eleştirin Allah aşkına,sesini kimse çıkaramaz eleştirilerinize.Ama eleştirmeyi bilin.Şenol Dfol,Ünal küfürbaz,şu oyuncu şöyle,bu oyuncu böyle diye yerden yere vurmak eleştiri değildir.
Eleştiri yapıcı olmalıdır.Yapıcılık adına işiniz yok.İyi gün taraftarlığı yapmayın.Gelin niye son 10 dakikada gol yediğimizi eleştirelim, oyuncuya haksız laflar etmeden.Gelin taktiği konuşalım.Ama şenol istifa,ünal git burdan vs vs yapıp,rahatlayıp,sinirinizi atıp çıkmayın şu forumdan ne olur.
Şu takım yeni.Takım yeni olmasına rağmen güzel top oynuyor.Tek eksiğimiz,son dakikalardaki yorgunluğumuz ki bu gayet normal maalesef.çok doğal bu.Yeni takıma 1 gün 1 ay değil en az 1 sene sabretmek gerekir.Bunu da unutmayın.geçen seneki kadroya 2 sene sabrettiniz, o da zar zor, ama son senede şampiyon olduk.Varmı itirazı olan.
Ben bu sene bu takımın yine zirveye oynayacağını düşünüyorum.
Taraftar olarak köstek olursanız,taraftar değildir adınız.
Takım iyi oynadımı kardeşim? evet! ne zamana kadar? 70 e kadar. niye son 20 dakika yok? kimisi taktik der,kimisi yorgunluk.Aa şu gerçek varki bu çocuklar mücadele ediyor.
Yense istifa diyecekmiydiniz? Hayır. İşte eleştiri demek,yense de yenilse de eleştiri aynı olur.
Herkes kızgın sinirli.Bende.Ama takıma vurmayın.
Ben gole inanamıyorum.Böyle bir gol olamaz.Şansın dik alası.Kesin bir hayır var...Kesin.başka açıklama yok.100 kere çekse o şutu 99 kere kaleyi göremez.Entropi İyidir.
Yorum
-
yaw burak ofsaytta gidiyor nasil verecek ona, verse ofsayt olacak, ozamanda diceksiniz niye kendi vurmadi ...İlk olarak alanzinho678 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebırakın ya. bunlar nasıl yabancılar? 2. sınıf gibi. colman pas verse maç kopacak.
halil altıntop'a ne demeli? 10 kişi bırakıyor resmen.. halil'i kazanmak için maçlar gitti.
neyse ben yatmaya , 5saat sonra kalkmam lazim , burda strese girip uykum kacacak gibi ...Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.
Yorum
-
Takımın as stoperi topu Samsunlu'ya atıyor...İlk olarak ozgur cocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen kim laaaaa golcümüzmüydü?
Sen at gözlüğüylemi maç seyrediyon zaten sinirler gergin.Gol atamıyoruz rakip kaleye gidemiyoruz.Sorun bu gol yemek değil.Orta sahada top yapabilsen defans zaten sıkıntı yaşamaz
Manisa maçındaki geçen ara pası vs..ölümüne trabzon !
Yorum
-
- Şimdi ben soruyorum , maçı izleyipte gol'ü yiyeceğimizi tahmin edemeyen olmuşmudur
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"3 maçtır tekme yiyoruz ama tekmeye kafa atıyoruz. Oyuncularımız bu şekilde oynuyor."
Bu sonuclarin tek nedeni bu ve buna göz yuman hakemler!
50 dakika boyunca takımın 1-0 a yatması ?
bırakın ya ne hakemiSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Ne pasından bahsediyorsun ya.Kaleci ile karşı karşıya .Şanssızlık yani direkten döndüİlk olarak alanzinho678 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebırakın ya. bunlar nasıl yabancılar? 2. sınıf gibi. colman pas verse maç kopacak.
halil altıntop'a ne demeli? 10 kişi bırakıyor resmen.. halil'i kazanmak için maçlar gitti.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şerefsiz İstanbul basını!! Dün Fenerin golünde ofsayt yok diye bangır bangır manşet yapıyordunuz.. Hadi şidi de yazın görelim bakalım Trabzonspor'un maçında elle oynayan oyuncuyu hakemin atmadığını o kadar sert fuallerde kırmızı kartını kullanamadığını da yazın..
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
çakma sağ kanat çakma sol kanat çakma forvet oyuncularıyla anca bu kadar olur şenol hocam...bu takımda forvet oynayacak tek adam brozektir başka kimse değil boşuna macera aramaya gerek yok .serkandan da vazgeçemiyorsan koy sağ beke de sen de kurtul biz de kurtulalım hiç olmazsa topa fazla dokunmaz orda...pawel brozek pawel brozek .............................................................................................................................................................
Yorum
-
taraftarımızda da bi at gözlüğü var ona sempatik gelen topçu isterse sahada yürüsün kral! bknz zokora,henrique . bırakın artık şu huyunuzu . kişileri değil takımı destekleyin. haftaya da pawel oynamazsa ben artık bişey demiyorum . ya çık açıklama yap pawel antremanlarda çalışmıyor de anama küfretti oynatmıcam de yada şu adama şans ver şans. halilin yapıp da pawelin yapamayacağı bişey söyleyin bana ya yeter artık yeter kim kapris yapıyosa bu takımdan defolsun gitsinKUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
-
Şenol Güneş adam gibi adamdır,başımızda bulunmasından bende gurur duyuyorum. ama kendisininde dediği gibi hiçbir şahış Trabzonspor dan büyük değildir.uslubu ve dozu uygun olduktan sonra herkes ve herşey eleştirilebilir, hatta kendi fikrimizce çözüm üretilebilir.sonuçta burası bir taraftar forumu.herkes fikrini söyleyebilir..
Bende bu 1-0 a yatma sorunumuzun Şenol hocamızdan kaynaklandığını düşünüyorum ve eleştiriyorum. ve yine inanıyorum ki Şenol hocam bunundan da çaresini bulacaktır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum