abii tolga ne zaman bize ligde maç alacak..onur ne zaman iyileşecek..yeter yaa..3 maç 3 saplama gol..o gollerin hiç birini onur yemezdi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
şikecilerin dediği doğruymuş hakikaten. bize yatmasalardı geçen sene bu kadar puan alamazdık. bunu diyordularda adamlara küfrediyordum. şimdi zaman geçtikçe adamlar haklıymış diyorum. 4 maç yapmışız hiçbirinde adam gibi oynamadık. tarihinin en berbat en rezil zamanlarında hezimet yaşayacağımız interi şansa bala yendik takımı göklere çıkardık.
kimse bana yorgunluktan falan bahsetmesin yada yeni takım olduğumuzdan. oynadığın samsunda yeni takım. 30 tane oyuncun var elinde ama hala 15 tanesini kullanıyorsun. o zaman niye diğer 15 tanesine para veriyoruz. hayır hiçbir şey umrumda olmayacak şikecilere koz veriyoruz. bak yatmayorlar size nasıl berbat oynuyor nasılda puan kaybediyorsunuz diye dalga geçiyorlar. resmen rezil ediyoruz kendimizi. sadri şener de kutlasın yine barlarda bu 1 puanı. şu takımda defansın berbat olduğunu herkes gördü ama milyon dolar alan teknik ekibimiz göremiyor.Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
uzun bir süre yorum yazmadım hatta okumadım da, ama malesef kalite gittikçe düşmeye devam ediyor forumda, İnter maçında oynayanlar bu oyuncular değilmiş gibi, o maç yere göğe sığdırılamayanlar bu oyuncular değilmiş gibi, ilk maçta yok artık Adrian denilen adama yapılan hakaretler vs.vs.
en kötüsü Şenol Güneş neden gitmedi diyerek artık bırak demeye getirenlerin yazılarını okumak, siz çok biliyorsunuz, ŞENOL GÜNEŞ adamdır, hepinizden Trabzonspor'ludur. Bu takımı yıllar sonra şampiyon yapandır, bu hak elimizden alınsa da er ya da geç verilecek.
kazanılan maçlardan sonra oyuncunu yücelt, kaybedince yerin dibine sok buna hoca da dahil, yazık gerçekten yazık,
tamam ben bilmiyorum anlamıyorum futboldan, en iyiyi sizler biliyorsunuz saygı duyuyorum hepinizeBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
BEnce Şenol hocanın söylediği ile söylemek istediği arasında fark var, şike olayları falan değil sanki şu cümlesiyle"Ligle ilgili bir düşüncem yok benim" ilk 4 çoktan belirlendi demeye getiriyor, birilerinin sırtını sıvazlamak adına bizide yakacaklar demek istiyor Isaac i atmak zorunda kalan hakem bu hafta 6 sarı kart gören takımdan bir oyuncuyu maç sonu atıyor, ama suç ne hakemde ne Şenol hocada o kadar yetersiz bir takım değil CL çok bozmuş oyuncuları ceza da almayacaklar bu maç sonrasında oyuncular ipin ucundan tutmuş...
Yorum
-
Bizim taraftar kendini kandırmakta iyi .Yahu takım bozuldu .İskelet gitti dediğimizde Zokora Henrique Adrian sayılıyordu.
Ee tamam biraz zaman tanısana .İlk sene Selcuklar Egemenler ne yaptı ? İyi miydik .Hayır.Takımın alışması lazım.Kolay değil o işler .Biz taraftar olarak destek vermek zorundayız.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kesinlikle haklisin. Ikinci yari oynadigimiz futbol goz agirtici, suclu kim olursa olsun Trabzonsporumuza yakismayan bir goruntu.İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama birader her mactada sanssiz gol yenilmezki, birazda ayagimiza gelen sansi biz degerlendirelim, oyuncularin cogu ciddiyetten cok uzak...veya yetersiz...
Yalniz soylemekte fayda var; Bu macin telafisi var, o yuzden eksiklerimizi gorup yolumuza devam etmeliyiz.
Yorum
-
Hocanın eleştirilmesine kimin itirazı olabilir ?İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜslubun da yazın da cuk diye oturmus abi.
Ancak hocanın da elestirilecek yanları var.
Bunu silmek olarak algılamayalım.
Hocayı eleştirelim tabi , hatta Ünal hocanın tercihlerini de konuşalım .
Ancak burayı rehabilitasyon aracı olarak kullanan takıma ve hocasına küfreden , dahası kapıyı gösteren arkdaşlarında zihinsel olarak gelişime ihtiyacı var . Eleştirinin yolu yordamı vardır . Son elli sayfaya bakın söylemek istediğimi anlarsınız .
Yorum
-
Bu adam 3 kere atılması gerekirken sarı kartsız maç tamamladı ya lanet olsun böyle yönetime.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Kemal'in sarı kartı yoktu..
Bu arada bu adamı bu takıma yıldız diye isteyen arkadaşlar vardı forumda. Adam tam bir odun, her pozisyon faul dengesiz giriş. Topu da oyuna sokamıyor. Hayırlı olmuş almadığımız Mustafa oynasın en azından bizim içimizden birisi.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman-Zoko 'nun 3.sü Adrian olamaz ! 100. kez diyorum, Bu Adrian bizim aradığımız adam değil bizim ihtiyacımız bu tip bir oyuncu değil demiştim, merkez orta saha lazımdı bize.
Adrian ;
Allahı var , İlk geldiiğinde , videolarını izlediğimde Baya umutluydum.. Lakin gel şu son maçlarda gör.. Valla kırgınım ona.
Bu adam bize FORVET ARKASI diye gelmedi mi ya? Neden Sağda/solda Oynuyor?
Halil, FORVET DEĞİLMİ BU HALİL? O da KENARDA OYNUYOR
Celuska , NERDEN NEREYE artık siz düşünün..
Ya Şenol hoca Çok yaratıcı YADA bu topcular HERYERDE oyniyabilen topcular.. ( Celuska hiç sırıtmıyor , memnunum )
))
AYRICA , ŞU " KELLE " meselesini fazla uzattık sanırım..
Kimsenin Kellesini istediğmiz yok,
Biz buraya yorum/eleştiri yazmıycaksak , KAPATIN GİTSİN FORUMU
Giriş'e Bir Yazı koyun.. " ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARA BAKICAZ "Diye kimse uğraşmasın..
Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum