Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol Hocanın hataları yok mu tabiki var ama ondan önce eleştirilmesi gereken yönetimdir.Şampiyon olan kadro bozuldu 20 tane adam alındı ama gidenlerin yeri dolmadı şimdi de aynı futbolun oynanmasını bekliyorsunuz.Şenol Hocanın elinde sihirli değnek yok 3 sene içinde 2 kupa kaldırdı daha ne yapmasını istiyorsunuz merak ediyorum.
    - Ama 3 maçtır aynı maçı izliyoruz farkındamısın , sürekli üstümüze gelen rakipler , ben Şenol Hoca'nın saha kenarında sürekli hareketli olmaısnı heyecanını takıma yansıtmasını istiyorum , ve bazı futbolcularla gereksiz gerginlikler yaşadığını düşünüyorum , bir Eren ,Sercan , Sezer hiç forma giymezmi ya , zaten bu kadar oyanarlardı ...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Glowacki saatte kaç km hız yapar ?
      En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 23:41.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• O değilde en çok şu lig tv çalışanlarını sevindiriyoruz ya ona üzülüyorum...
        TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• Yediğimiz şans golüyle 2 puanı bıraktık..bazen işler iyi gitmeyebilir..

Gol atamayacak takım yoktur ama şu samsundan gol yememiz ancak ve ancak kendi hatalarımızdan veya şansla olabilirdi..seyrettiğim en kötü takım samsun..
          Takımda eleştirilecek çok nokta var..kadromuz maalesef eksik..bazı mevkilerde ki oyuncular bekleneni veremiyor..yabancı sınırlaması ve sıkışık maç programı ideal 11 kurmamıza engel oluyor..bazı oyuncularımız şimdiden çok yorgunlar..
          Orta sahada Colman dışında oyuna top yapma manasında katkı yapan oyuncu yok..top çeviremiyoruz geçen yıl ki gibi..belki bu oyuncularla da bunu hiç yapamayacağız..bu kadroya zamanla bir çok transfer yapılacaktır tahminimce..

Oyunculara tek tek bir şey söylemeye gerek yok..bir kaç oyuncudan bahsetmeden geçmeyeyim yine de..Glowacki bu takımda banko oynayacak ilk defans adamı..Colman ve Burak zaten takımın her şeyi..

Gelelim hakeme..bu kadar zaaf içerisinde olmasına rağmen,yine de rakibinden çok çok üstün olan Trabzonspor'un önü ancak böyle bir alçak şerefsiz tarafından kesilebilirdi..
          İlk yarıda Halil'in pozisyonunda top Halil'e gelmeden Burak kemal tokak tarafından yaka paça indirildi..net penaltıyı atladı..
          Aynı kemal tokakın 2. yarı üst üste 2 net sarı kartını atladı..Adrian'ın biçilmesine göz yumdu..bunlar net sarı hatta kırmızı karttı..göstermek istemedi..maçın kırılma anları bu anlardı..son bir çabayla puan için bir şeyler yapmaya çalışan samsunu eksik bırakmayarak maça asılmasını sağladı..sallama bir gol ile de bu amacına ulaştırdı samsunu..

Ben hakemlerin talimat alarak maça çıktığını düşünüyorum..ister katılın ister katılmayın,bu akşam hakeme karşı oynadık..maalesef tff bizi bu sezon doğramakta kararlı..

Bence eksik kadroya rağmen yine de fena top oynatmayan Şenol hocaya sevgilerimi yolluyorum..
          En son magicyattara tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 23:42.
          Herkese Merhaba

Yorum

• Takımdan gidenler gelenler belli. Yerli kalitesinin düşüşü çok etkiliyor. Yönetimin transfer politikası ve becerisi çok kötü. Şike çetesi yüzünden kadroyu baştan kurduk. Bu işin zamandan başka ilacı yok.
            Fenerasyon hiç bir karar vermeyeceği halde ligleri erteleyerek bizi çok zor bir programın içine soktu. Kötü oyun olabilir ama şansızlıkta vardı oynadığımız maçlarda. Sakatlıklar, kırmızı kartlar fenerasyonun Burak'ı kesmesi vs.
            Bunca kötü olaylar yaşarken sizin taraftarlığınız bu mu ?
            Böyle taraftara fazla bile bu sonuçlar.

Yorum

• "3 maçtır tekme yiyoruz ama tekmeye kafa atıyoruz. Oyuncularımız bu şekilde oynuyor."

Bu sonuclarin tek nedeni bu ve buna göz yuman hakemler!
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Puan kayıbı yaşayınca hep aynı yorumlar hoca istifa takımdan bir halt olmaz..

Çok biliyorsanız gidin siz yönetin futbol ulemaları..

Tek galibet alsak skor 1-0 bitse bizden büyük olmayacaktı..

Skoru değil takımı renkleri futbolu sevmeyi deneyin..

Hepinize iyi geceler..
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak DePaR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kemalin sarı kartı varken, burağın önüne düşecek olan topu kasti şekilde eliyle kesiyor, yan hakemin gözü önünde yan hakemde tık yok bunları ne desen az ...

üstelik 1-0 öndeyken..
                  Kemalin sarı kartı yoktu anlayın artık şunu ya

Yorum

• Forvetin yetersiz ise bu son kaçınılmaz... Ordu, rize ve idman maçları hariç 1 golden fazla atamadık sıkıntının ne olduğu gayet açık...
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Valencia-Barca maçını izleyin ya bizim ligde top mop oynanmıyor!

Al 1 tane ayı koy forvete sonra geç defansa,tekme tokat oyna alırsan 1 puan oh ne ala!

Resmen türk futbolunun içine ettiler,hakemler,anadolu takımları,taraftarlar,federasyon,medya!

Resmen midem bulanıyor ya lige bak!
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Avrupa ligine kalmamız hayırlı olur bizim için.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yarın öbürgün Avrupa defterini kapatıp lige döndüğümüzde mirasyedi gibi ortada kalacağız..
                          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Mustafa Denizli iyi konuşuyor.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak DePaR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kemalin sarı kartı varken, burağın önüne düşecek olan topu kasti şekilde eliyle kesiyor, yan hakemin gözü önünde yan hakemde tık yok bunları ne desen az ...

üstelik 1-0 öndeyken..
                              Onu ben de düşündüm de sarı kartı yokmuş o dakikaya kadar.

Fakat o 3 dakika için yaptığı hareketlerle kırmızı kartı haketmişti zaten -de adam sarı kart bile görmeden tamamladı maçı neyi tartışıyoruz (!)
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• bırakın ya. bunlar nasıl yabancılar? 2. sınıf gibi. colman pas verse maç kopacak.

halil altıntop'a ne demeli? 10 kişi bırakıyor resmen.. halil'i kazanmak için maçlar gitti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X