Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şenol Güneş konuştu!
    21 Eylül 2011 / 23:22
    Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, konuştu...

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, konuştu.
    1-1'lik Samsunspor beraberliği sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Güneş, "Oyun olarak rakiplere göre daha iyi oynuyoruz. Bugün daha da iyi oynadık diğer maçlara göre. Fizik gücümüzün düşüşünde ve konstarsyonda düşüşümüz olduğunu gösteriyor bu sondakikalardaki yediğimiz goller. 3 maçtır tekme yiyoruz ama tekmeye kafa atıyoruz. Oyuncularımız bu şekilde oynuyor, sonuç kötü olsada oyunumuz güzel.
    Ligle ilgili bir düşüncem yok benim. Biz yarın Trabzon'a gideceğiz 1 gün dinleneceğiz sonraki gün kampa gireceğiz ve önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

----

O kalinlastirdigim yere itirazi olan varmi?

Ben de burayı gösteriyorum. Hoca Fenerbahçe'den, play-off'dan, TFF'den aşırı rahatsız. Mevcut lige inanmıyor...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• 1 gol attiktan sonra 2 veya 3 bulamiyor bu Takim.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ligin dibindeyiz, ciddi ciddi dibe vurduk.
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Egemen ve Jaja aranan isimler
          Jajadan 1000 kat daha fazla arıyorum.
          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Play-off'a kalsak bari...
            7

Yorum

• Şenol hocayı ilahlaştıran yok.Sizler her kaçan puanı hocaya bağlıyorsunuz.Olmaz beyler ayıp.Üç maçı da bu takım kazanırdı ama olmadı işte.Ne var yani kümeden mi düştük yoksa başka bir rezillik mi yaşadık.
              Ne istiyorsunuz hocadan.Bizans ajanları olsa sizin yazdıklarınızı yazamaz, eli titrer.
              Acele etmeyin Ziya dedemiz Ankaradan kovulur gelir bize tekrar...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• "Bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır!"

Geçiniz efendim hangi taraftara? Takım galip gelinde oleyyy obeleeyy diye bağıran 2 kelimeyi bir araya getiremeyen ama iş küfüre haddini bilmeden şuursuzca yapılan eleştirilere gelince birbiriyle yarışan cahil taraftara yakışmıyor bu takım.
                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Ya 3 maçta Şenol hoca bıraksın,bırakır yorumları dolaşıyor Allah aşkına kendinize gelin takıma biraz daha destek olun hemen silmek nerde görülmüş ya ki bence takım 3 maçtır pisi pisine kaybediyor puanları bunu ister şanssızlığa 3 maçtır toplarımız hep direkte kalıyor ister takımın yeni oluşu ve yoğun maç trafiğine verin tamam fikirlerinizi veya eleştirilerinizi ortaya koyun ama Şenol hoca veya bir başkasını bir kalemde silmeyin geçen sezon ki başarıyı da bize yaşatan Şenol hocaydı...

Yorum

• Daha öncede yazdım yine yazıyorum.Maçı Şenol hoca kaybettirdi.Bu demek değildirki kapı önüne koyalım.Bu sadece bir eleştiridir.
                    Sadece transfer yapan takım biz değiliz, bnu sezon tüm takımlar kadrolarına çok sayıda oyuncu kattılar.Bunun en basit örneği bugünkü rakibimiz.
                    Fakat sahada oynanan futbola bakıldığında, Samsun'un yaptığı pası biz üç maçtır yapamıyoruz.Samsun'un kurduğu baskıyı biz kuramıyoruz.
                    Özellikle oyuncu değişikliklerinde Şenol hoca çok geç kalıyor.Bir oyuncunun kötü olduğunu anlamak için ikinci yarının oynanmasına gerek yoktur.Fakat nedendir bilemiyorum, iyi de oynasak kötüde oynasak oyuncu değiştirme dakikaları hemen hemen aynı.
                    Oyuna u kadar geç müdahale etmesi sahadaki oyunu direkt etkiliyor.Buna bir an önce tedbir almak zorunda.
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• kemalin sarı kartı varken, burağın önüne düşecek olan topu kasti şekilde eliyle kesiyor, yan hakemin gözü önünde yan hakemde tık yok bunları ne desen az ...

üstelik 1-0 öndeyken..

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Duruma biraz objektif bakmak lazim. Ikinci yari yaslanmamiza ragmen 1 pozisyon bile vermedik ve cok sanssiz bir gol yedik. Gecmis olsun.
                        ama birader her mactada sanssiz gol yenilmezki, birazda ayagimiza gelen sansi biz degerlendirelim, oyuncularin cogu ciddiyetten cok uzak...veya yetersiz...

Yorum

• Bu takim kolay kolay toparlanamaz....

3 mac 2gol 2puan

Kimse bosuna heveslenmesin..

Adrian sifir..kimse gelipte uyumdan konusmasin adam sahada dökülüyor.. Yazik o paraya...
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır!"

Geçiniz efendim hangi taraftara? Takım galip gelinde oleyyy obeleeyy diye bağıran 2 kelimeyi bir araya getiremeyen ama iş küfüre haddini bilmeden şuursuzca yapılan eleştirilere gelince birbiriyle yarışan cahil taraftara yakışmıyor bu takım.

''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• fırat aydınusu çok beğendim.ne güzel maç yönetti.ne güzel...

Yorum

• Hocanın açıklamaları herşeyi özetlemiş playoff sistemiyle beraber artık Trabzonspor şampiyonluğa oynamıyor anlaşılan ben onu anlıyorum kimse kusura bakmasın hedef küçültecek zamandamıyız.
                                Bizim etimiz ne butumuz ne yapabileceğimiz en yüksek avrupa başarısı gruptan çıkmaktır sonrasında ne olcak ? Finalmi oynayacağız ? kendinizi kandırmayın. Eğer Avrupada başarı istiyorsak her sene oraya gitmeliyiz bu zihniyetle zor ama

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X