Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligle ilgili düşüncem yok ne demektir?

Hoca kafadan lige havlu mu attı?

Biz niye çile çekelim o zaman?

Yorum

• suçlu aramak bize fayda sağlamaz işin garibi hocada futbolcularda aslında iyi oynadık diyor!!
      iyi futbol oynamıyoruz top yapamıyoruz bu takım geçen sezonun ilk yarısındaki futbolu oynasın sonuç önemli değil ilk 4 e girmiyelim bu sene ben razıyım

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jaja olsaydı eminim liderdik şuan.
        Ya birak kardesim ya...
        #BorussiaDortmund
        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• 90 dk boyunca tekme yedik, uzatmada kırmızı çıkıyor. Inanılmaz bir şey. Kemal adlı oyuncunun iki kere kırmızı görmesi gerekirken adam maçı tamamladı.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Su mac 4 sıfır olmazmiydi olurdu o zaman bu lavotlar ne dicekti ulan biraz sabredin bı destur deyin ya!!!
            KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jaja olsaydı eminim liderdik şuan.
              bencede, JaJa kritik anlarda cikiyordu sahneye bizi öne geciriyordu, buraka ayak uyduruyordu..

Yorum

• Şenol hocanın bu lig için planı yokmuş....
                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya birak kardesim ya...
                  Adam gol atıyordu gol!
                  7

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    91. sayfada outoftime adlı üye Trabzonspor oyuncusuna hakaret ediyor. Ceza vermeyecek misiniz ?

Kesinlikle ceza gelmeli.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Colman'ın gol atması kötü oyunumuzu örtmez. 1-0 lık skorlara Türkiye liginde yatmamız kabul edilemez.
                      3 haftadır rakiplerin orta sahada üstünlük kurması kabul edilemez. Hocanın bunlara önlem almaması kabul edilemez. Kötü futbolu transferlere bağlamak da saçma geliyor bana. Ne yani Samsun, İbb, Manisaspor bizden daha mı iyi kadrolara sahipler. Haydi belediye , Manisa oturmuş kadro diyelim. Samsun toplama bir takım ve bize üstünlük kurdu. Hoca niçin son 3 dakikada müdahale ediyor. Golün geleceği her 3 maçta da belliyken hoca neden seyrediyor ?
                      Ben bu sene hocanın lige konsantre olmadığına inanıyorum. Bu konsantre eksikliği de oyunculara yansıyor. Takımı havaya sokamadık. ŞL etkisi var mıdır vardır. Ama olmamalı, oluyorsa sorumlusu teknik yönetimdir.

Yorum

• Duruma biraz objektif bakmak lazim. Ikinci yari yaslanmamiza ragmen 1 pozisyon bile vermedik ve cok sanssiz bir gol yedik. Gecmis olsun.

Yorum

• Aha Şenol Hoca da benim kafadan,ligle ilgili bir düşüncem yok benim demiş.Bu lig fasulyeden bir lig yahu,hoca da takım da iplemiyor sizin kadar.Takmayın bu kadar,Lille maçı önemli,gerisi fasa fiso...

Yorum

• Egemen ve Jaja aranan isimler

Yorum

• Baslik'da degisebilir
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X