Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3-0 yenilmiş gibi üzüldüm.

Trabzonspor gibi bir takım üç hafta yedi puan kaybetmemeli.
    Sorun puan kaybetmekten ziyade, bu şekilde kaybetmek. Kötü oyuna rağmen %100 golleri kaçır sonra salakça goller ye. Manisa ve bu maçta yenilen goller amatörce.
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• o golu nasil kacirir colman anlamadim gitti. bombossun lan at iste. bu samsunun gotu ne ara bukdar klkti onuda anlamadim. 2puan kaybin nedeni colmandir bu kadar net. ne kadar kotu oynarsabn oyna buldunmu atacaksin. umut bile atardi.

Yorum

• Colmana sövüyosunuzda o pozisyonda Colman kendi bastı aldı o topu iyide vurdu şansı yoktu adamın siz Colmana söveceğinize Serkan Balcıya bakın..!
        FIRTINA

Yorum

• Net suÇlular

--şenol güneş lütfen hocalık yap ünal hoca senin özel kalemin değil zaman kaybı sen ünal hocaya anlat o futbolculara güzel görüntü olmuyor
          --takımı aykut kurtaracak olacak iş değil

--volkan da henrigue gibi 18 e almayacaksın adam sıfır oynuyor derdin ne senin volkan

--alanzinyo yu son 4 dak.kala alıyorsun çok komik

--arkadaşlar çıldırcam golü yiyeceğimizi biliyordum

--burak inanılmaz derecede bencil oynuyor kaç tane topu ezdi yazıklar olsun sanaa

--ya hoca adrianı niçin çıkarıyorsun korneri volkan atıyor iyice saçmalıyoruz

Yorum

• Kımse kımseyi kandırmasın... Şu anda gaziantepten sonra ligin top oynamayan tek takımıyız...

Bencil artist ve kendine oynayan bir oyuncu ordusu

Bizim orta sahamız kadar kötübir orta saha hiçbir takımda yok şu anda.... her topla giray ve glovackı buluşuyor..
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Sahada takım yok isim zikretmenin hiç bir anlamıda yok. Oyuncu değişiklikleri yanlışdı.
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• sinir oluyorum artık. Her maçta bir kırılma anı yaşıyoruz. Şans yanımızda değil. Bunların dışında 1-0 a yatmaya çalışıyoruz ve malesef iyi oynamıyoruz. Tüm bunlar sinirlerimi bozuyor
                BMN İZMİR

Yorum

• Başta Şenol Güneş olmak üzere herkesin aklını başına alması lazım...
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Son Vuruşlarda TSL En Kötü Takımız...
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bu takım ilk 10'a giremez... Ligden düşmesek bari...
                      Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Şenol hoca baş suçlu. kimse korumaya kalmasın. bunedir ya? nedir ? yani niye bu kadar koruyorsunuz.

şenol güneş eğer senin benim bu forumdakiler kadar üzüldüyse beraberliğe ben bu foruma bidaha girmem!.

serkan ı oynatmaya devam ediyor, adam dani alves. adrian a garezi var oyundan alıp duruyor. bide aykutu sokuyor. yani bu kadar taktiksel hata üstüne

resmen beraberliğe razıyım diyor. bide colmanın yaptığı hata var.

3 puanı haketmedik,

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hemen kelle isteyin, aferin size... Bu takim bu taraftara gercekten cok fazla.
                          aynen katılıyorum.. yendik mi sevincimizi o kadar abartıyoruz ki, sonra bir ki puan kaybında daha kısa bir zaman önce övüp bitiremediğimiz insanlara bu sefer başlıyoruz sövmeye, yerin dimine sokmaya..

Yorum

• Ne diyorsunuz siz ya Colmanin artistligine,pas verse Mac bizim falan.
                            Burak Ofsaytdaydi
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kafasında lille maçı oynayan futbolcudan bu maçta verim alamazsın, alamadık.
                              büyük takım olup 2. bulup rahatlamak yerine yine anormal bir defans hatası sonucu elli kere vursa gol olmayacak pozisyon gol oldu. e adamlar o kadar asılırken sen elin belinde oynarsan olacağı buydu. mahalle takımı gibi oynadık. colman ??? bu ne ciddiyetsizlik..
                              ne desek boş..
                              Lille maçına kadar 1 maç var daha. Lillie maçına kadar top oynamayı öğrenmemiz lazım her zaman İnter maçındaki gibi biri çıkıp kurtarmaz sizi. Pawel siz bu takım olmaz. Şu yönetim anlamadı anlayamadı bunu yazıklar onu teknik ekibe ve yönetime.

Yorum

• 29 tane 0yuncusu olan bir takımda girenle çıkan arasında bir fark yok... yürüyorlar resmen sahada.. yarım metre yanındakı adama pas atamayacak kadar kötü bir oyuncu ordusu olamaz
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X