Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kafasında lille maçı oynayan futbolcudan bu maçta verim alamazsın, alamadık.
    büyük takım olup 2. bulup rahatlamak yerine yine anormal bir defans hatası sonucu elli kere vursa gol olmayacak pozisyon gol oldu. e adamlar o kadar asılırken sen elin belinde oynarsan olacağı buydu. mahalle takımı gibi oynadık. colman ??? bu ne ciddiyetsizlik..
    ne desek boş..
    her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Barcelona'ya karşı oynasak bu kadar kötü oynamazdık ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu kadroyu ben kurmadım diyor kısaca Şenol Güneş ama anlayana!
        Bu kadroyu kurmadıysa defolup gitsin. Yönetime istediği adamları aldıramıyorsa ne diye oturuyor o koltukta.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş sportif direktörlüğe mi nereye geçiyorsa geçsin, Ünal Karaman teknik direktörümüz olsun. En hayırlısı bu.

Colman, eyvallah dostum! Harbiden eyvallah!
          He geçsin, iki maç sonra onu da satmazsanız şerefsizim.. Trabzon'lu nun karakteri bu..

Yorum

• Samsunspor seyircisi gelebilirse Trabzona sıkın 2 tane atın denize :@ :@
            FIRTINA

Yorum

• Bu maçın tek sorumlusu Colman'dır kardeşim orada vereceksin pası işte senin artistiğine başlarım ben
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• biz aziz yıldırımla fenerle uğraşmaya devam ettikçe bu takım düzelmez
                artık rahat bir maç izlemek istiyorum ve bu colmanın bilerek oynamadığına da eminim
                ben böyle aptal bir oyuncu görmedim,top ezmek ve geriye dönmek dışında ne yapıyor bu adam
                bırakın artık bu işleri şampiyonlar ligi yerine bank asyaya gitme durumunu da unutmamak lazım
                rezalet...

Yorum

• keske jaja olsada trafikde kadeh tokustursa.

sizce kafayi cekip golünü atan bir jaja mi yoksa ruhsuz adamlar mi?

Yorum

• ligi en baştan gözden çıkardıysak (ki ilk 3 haftadaki 2 puan bunu gösteriyor) niye aynı adamları oynatıyoruz? psikolojik üstünlük önemli. as takım ona buna puan dağıtırsa takımın dikiş tutmama ihtimali var. hoca yedeklerle çıksa bu maçın skoruna kimse aldırmaz . kötü oyun alışkanlık yapar. buna dikkat etmek lazım.
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• takımdan ayrılan topçular hepsi kaliteymiş yerine bayatları aldık
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• 3-0 yenilmiş gibi üzüldüm.

Trabzonspor gibi bir takım üç hafta yedi puan kaybetmemeli.
                        YOU'LL NEVER WALK ALONE
                        OKlahoma City Thunder

Yorum

• Hocam kafanda bu işi bitirdiysen söyle de kahrolmayalım.

Yorum

• Dahada lig maçlarını izlemem bizim takımın Şampiyonlar Ligi maçlarına bakarım ordada pek bişey beklemiyorum bizden bu mantaliteyle Şenol hocanın kafasını değiştirmesi lazım
                            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3 haftadır giray-serkan 2lisinin hatalarını izliyoruz. Şenol hoca niye bunlara müdahale etmiyor anlamış değilim
                              Kime, nasıl müdahale edecek? Yabancı sınırlamasından dolayı mecburen oynatıyor, kim oynayacak başka? Takımda yerli oyuncu kalmadı ki ! Mustafa oynadı iki maç, gördük durumu. Hoş Giray'dan kötü değil ama iyi de değil. Değişen kadro ile birlikte geçen seneki takım oyunu da uçtu gitti. Şu aşamada sakin olmaktan başka yapacak birşey yok. Durum öfke verici, sinir bozucu ama hakikaten sakin olmaktan baika yapacak birşey yok. Mutlaka düzelecektir.

Kötü oyuna rağmen % 100 goller kaçmasa yine 3 puan gelecekti ama olmadı.
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Hemen kelle isteyin, aferin size... Bu takim bu taraftara gercekten cok fazla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X