İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Sorun puan kaybetmekten ziyade, bu şekilde kaybetmek. Kötü oyuna rağmen %100 golleri kaçır sonra salakça goller ye. Manisa ve bu maçta yenilen goller amatörce.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
-
Net suÇlular
--şenol güneş lütfen hocalık yap ünal hoca senin özel kalemin değil zaman kaybı sen ünal hocaya anlat o futbolculara güzel görüntü olmuyor
--takımı aykut kurtaracak olacak iş değil
--volkan da henrigue gibi 18 e almayacaksın adam sıfır oynuyor derdin ne senin volkan
--alanzinyo yu son 4 dak.kala alıyorsun çok komik
--arkadaşlar çıldırcam golü yiyeceğimizi biliyordum
--burak inanılmaz derecede bencil oynuyor kaç tane topu ezdi yazıklar olsun sanaa
--ya hoca adrianı niçin çıkarıyorsun korneri volkan atıyor iyice saçmalıyoruz
Yorum
-
Kımse kımseyi kandırmasın... Şu anda gaziantepten sonra ligin top oynamayan tek takımıyız...
Bencil artist ve kendine oynayan bir oyuncu ordusu
Bizim orta sahamız kadar kötübir orta saha hiçbir takımda yok şu anda.... her topla giray ve glovackı buluşuyor..Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Şenol hoca baş suçlu. kimse korumaya kalmasın. bunedir ya? nedir ? yani niye bu kadar koruyorsunuz.
şenol güneş eğer senin benim bu forumdakiler kadar üzüldüyse beraberliğe ben bu foruma bidaha girmem!.
serkan ı oynatmaya devam ediyor, adam dani alves. adrian a garezi var oyundan alıp duruyor. bide aykutu sokuyor. yani bu kadar taktiksel hata üstüne
resmen beraberliğe razıyım diyor. bide colmanın yaptığı hata var.
3 puanı haketmedik,
Yorum
-
aynen katılıyorum.. yendik mi sevincimizi o kadar abartıyoruz ki, sonra bir ki puan kaybında daha kısa bir zaman önce övüp bitiremediğimiz insanlara bu sefer başlıyoruz sövmeye, yerin dimine sokmaya..İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen kelle isteyin, aferin size... Bu takim bu taraftara gercekten cok fazla.
Yorum
-
Lille maçına kadar 1 maç var daha. Lillie maçına kadar top oynamayı öğrenmemiz lazım her zaman İnter maçındaki gibi biri çıkıp kurtarmaz sizi. Pawel siz bu takım olmaz. Şu yönetim anlamadı anlayamadı bunu yazıklar onu teknik ekibe ve yönetime.İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekafasında lille maçı oynayan futbolcudan bu maçta verim alamazsın, alamadık.
büyük takım olup 2. bulup rahatlamak yerine yine anormal bir defans hatası sonucu elli kere vursa gol olmayacak pozisyon gol oldu. e adamlar o kadar asılırken sen elin belinde oynarsan olacağı buydu. mahalle takımı gibi oynadık. colman ??? bu ne ciddiyetsizlik..
ne desek boş..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum