nedir bu işkence Allah aşkına nedir yaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ne işe yarar, seneye avrupada olmak için istiyorum ligi zaten...İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemişim süpertoto yu, şampiyonlar liginde gidebildiğimiz kadar gidelim.
Bu sene CL'de birşeyler yapacaksak, seneye avrupada ol-ma-lı-yız...Bunun için lig önemli...
Yorum
-
KİMSE ÇIKIP "İYİ OYNUYORUZ" DİYE KENDİNİ KANDIRMASIN
KİMSE CL Ligini BAHANE ETMESİN
SAMSUN u tebrik ediyorm , 3 puan onların hakkıydı KEŞKE YENİLSEYDİK DİYORUM " BÜTÜN KALBİMLE"
ÇOK BÜYÜK KONUŞTUK GALİBA? 3 HAFTADIR " TOPLASAN 20 DK " adam gibi TOP OYNADI TAKIM
1.hafta , 2.hafta Takım yeni , şöyle, böyle 3 HAFTA OLDU Ya , AYIPTIR Yemin ediyorum UTANDIM Samsun'u izlerken..
OLMUYOR, BİŞEYLER EKSİK , RUH YOK TAKIMDA, YA BİR TANE GOL ATTIK 'mı oyun bitti gözüyle bakıyorlar ..
Bişeyler yapmalı, Bişeyler yapmalı..En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 23:18.
Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.
Yorum
-
Herkesin farkina varmasi gereken tek sey. Bu takim yeni bir takim. Taslarin yerine oturmasi zaman alir. Herkes puan kaybediyor. Gunes tekrardan dogacak. Az sabir. Sampiyon Liginde oynayan tas gibi bir takimimiz var. Hemen kelle istemeler umitsizlige kapilmayin. Buyuk takimin buyuk taraftariyiz.
Yarin gidip bir forma daha alicam. Peki sen napicaksin renkdas kelle mi isteyeceksin ?? Takimina sahip mi cikicaksin?
Yorum
-
Aynen öyle. İstemeden de olsa katılıyorum.İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam kafanda bu işi bitirdiysen söyle de kahrolmayalım.
3 haftadır aynı senaryoyu izlemekten bıktım! Gol yiyene kadar hamle yok bir şey yok, gol yiyince bir yerleri tutuşuyor hocamızın...teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- İyi kurmadıysa gitsin evde yatsın niye maça geliyor ki , onunda bu mesajlarından bıkkınlık geldi artık...
Yönetime laf mi gecirebiliyor zannediyorsun?
Yönetim kafasina göre takildi Transfer döneminde. Nerede Stoper, nerede Forvet?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Colmana saydiranlarida anlamiyorum..
gayet guzel vurdu bence sadece sansizdik..2-0 olsa mac kopardi ama oynanan futbol..zihniyet..
koca ikinci yari takim geriye cekildi.ben boyle rezillik gormedim arkadas..
hoca adrianin yerine serkani cikarip volkani alsaydi samsun o kadar cikamazdi..
ama yok hocanin aklinda tek sey var..gol at ustune yat..
karsida barcelona var sanki..
Yorum
-
Serkan'ın kesik yeme zamanı geldi. Henrique'yi bir de Burak'la görelim haftasonu...
Halil ya ileri uçta oynasın ya da oynatılmasın. Zokora ya da Colman'dan biri de kenara çekilmeli. Aykut'un oradaki tüm varyasyonlara adapte edilmesi gerek.
Adrian'ı sol kenara sıkıştırmak da ayrı bir yanlış. Alanzinho'nun serbestliğine ihtiyacı var.
Son olarak; BU KADAR GOL KAÇMAZ ARKADAŞ !Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Colman golü atmayarak adeta takımı sattı.Şenol hocayı ele güne rezil etti.Bu adam bu takıma her maç ihanet ediyor.Colman bu takıma her maç ihanet ediyooooor..............2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum