Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş adama gol atmışsın deplasmanda ne güzel.

Devam etsene futbol oynamaya geri çekilmek de nedir yahu. Pas yapıp durun orta sahada top sizde dursun neden şişiriyorsunuz topu ileriye. Derdiniz ne anlamıyorum ya. Lanet olsun Colman sanada.
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• samsundan baskı yiyip ileri çıkamadık yaa var mı böyle bir şey, yazıklar olsun!
      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Takim her mac 7 kisi sahaya cikiyor.4 savunma-Tolga-Zokora ve Burak.Gerisi yalan.Adrian ve Henrique cok cok kotuler.

Yorum

• Görünen o ki, bu takim ilerleyen haftalarda bir cok kisinin yüzünü kizartacak..

Trabzonsporum!
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu kadroyu ben kurmadım diyor kısaca Şenol Güneş ama anlayana!
            - İyi kurmadıysa gitsin evde yatsın niye maça geliyor ki , onunda bu mesajlarından bıkkınlık geldi artık...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• takımın orta sahası yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

takımdan orta sahada oyunu tutacak adam yooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Takıma kimi koyarsan koy,,, bu takım 40 dakka lık bir takımmmmmmmmmmmmmmmmm

takımın kondisyonu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• orta sahaya bir oyuncu lazım maça 4-5-1 başlamalıyız bence. 3 kişi forvet eeeee sonra top niye çıkmıyor deniyor neden acaba?

Yorum

• Büyük takım kimliğimizi kaybediyoruz yavaş yavaş biz anadolu takımımıyız ki gol atıp 90 dakika kapanarak oynayacağız ?
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Hagili Galatasaraydan Farkımız Yok

Gol At Geriye Yat
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• kişiliksiz ve vurdum duymaz oyun..

tek forvet, 10 kişi yat defansa

1 yıldır aynı rezil futbol.
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• atamayana atarlar bu kadar basit tartisilacak hic birsey yok
                        # 61 Onur Recep Kivrak
                        " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• iyi oynasak puan versek bu taraftar bu kadar isyan etmez, oyun kötü, herkes gamsız ve ruhsuz. bu insanı çıldırtıyor...
                          Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şampiyon olan takımın yarısını satan yönetim, sinekten yağ çıkarmaya çalışan Şenol hoca tukaka. Yazık, sizler Trabzonsporlu olamazsınız.....

Aynen katiliyorum. Yönetim'in beceriksizligi teknik heyetin üstüne kaldi.

Taraftar bunu görmezden geliyor. Bu teknik heyet Türkiye'deki en iyi heyet.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ben sadece Burak'ı izledim resmen!
                              ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                              ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• Ya ne biçim taktik anlayışıdır bu yaa. Şenol Hoca 60 da Aykut yerine Alanzinho'yu alıp baskı kursaydık sonuç böyle olmayacaktı. Alanzinho'yu son 5 dakika almasına da anlam veremiyorum. Takımda ruh yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X