Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer samsun avni aker e geldi zaman samsunspor taraftarlarıyla kedinin fareyle oynadığı gibi oynamazsak namerdiz ..
    Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• Şampiyon olan takımın yarısını satan yönetim, sinekten yağ çıkarmaya çalışan Şenol hoca tukaka. Yazık, sizler Trabzonsporlu olamazsınız.....
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• gecen senenin sansi yok maalesef.kritik yerlerde attigimiz goller bizi rahatlatiyordu.bu sezon bir türlü sans bizden yana degil.2 yi bulamazsan yiyorsun maalesef.adamlarin attigina bak bizimkilerin kacirdiklarina bak.olmayinca olmuyor.tüm bu olanlar kötü oynadigimiz gercegini degistirmez.
        iho istifa.

Yorum

• bu takım 1. dakkada 1-0 öne geçsin, yine kalan 89 dakika kapanır, 7 kişi defans yapar, uzun top çıkmaya çalışır...
          https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Halil ve Colman yüzde yüzlük golleri atamadi, biz malesef gol yedik.
            Futbolun kurallarinda var bu.

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BU LAZIM BU!

Takim oyunu...!!!
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• saparanın acilen takıma katılması lazımmm acileeeeeeen.... 3-0 / 4-0 bitecek maç 1-1 bitiyor... yazıklar olsun başkada bişey demiyorum...
                " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• transferlerimiz harika diyenler nerde

bu takım omurgasını kaybetti ve iyi bir takım olması için bir-iki tane çok kaliteli yabancı ve tük oyuncuya ihtiyaç var

yoksa 3 sene daha bekleriz yukarıya oynamak için

Yorum

• İsim vermeğe gerek yok. Teknik ekibinden tutunda sahadaki oyuncuların alayı çok kötüydü.. Yazık çoook yazık..
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ah ulan geçen sezonki takım olacaktı en az 3 tane çakmıştık şu eziklere.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bu takimdan bisey olmaz ruh muh kalmamis

Yorum

• Tam bir rezalet tam bir fiyasko..

Yorum

• oyuncular top oynamıyor
                            hücum hattında sadece burak oynuyor
                            savunma rezalet
                            3 maçtada goller son 10dk'da yeniyor

Yorum

• Bu sene ligde fazla beklentiye girmeye gerek yok.Takım alışma sürecinde ve kazanma duygusu oyuncularda yerleşmedi.
                              En çok İnter maçı sonrası takımı Barcelona yapanların şimdi 'yazıklar olsun' tepkisine gülüyorum.Ligin en kötü takımımıyız bilmem ama ligin en kötü seyircisine sahibiz (.)
                              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu kadroyu ben kurmadım diyor kısaca Şenol Güneş ama anlayana!
                                Ne demek ben kurmadım bu kadroyu..
                                Durmasın o zaman orda...
                                TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X