Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligin en kötü takımıyız.İtiraz edenin....
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Hoca ya ne salliyorsunuz. Adam ne yapsin bos kaleye atamiyorsan.
      Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• Takım golü atıp ekonomiik oynamaya çalışıyor..

3 haftadır aynı şey oluyor ve son dakikalarda golü yiyoruz..

Bu yoğun maç trafiğinde daha çok puan kaybederiz hiç bir takım 10 günde 3 maç yapacak kondisyona ve kadro kalitesine sahip değil bu açık..

Saglık olsun ne diyelim...
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Yİne Manisa maçı gibi 2. golü bulamadık üstelik % 500'lük 2 pozisyona rağmen ve yedik golü. Zaten 1-0 kazanamayacağımız çok belli oluyordu.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Böyle oyun olurmu arkadaş yaa
            nedir bu isteksizlik
            serkanla olacak iş değil bu

Yorum

• - Şenol Hoca son dakikalarda niye klübeden çıktı ki ısıtıcının fişinimi çekmişler...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Fark atarız onu yaparız bunu yaparız diyenleri gördükçe diyordum ben yorum yapmayım ama yok .

Bu takımda bişey yok açıkça yok.

En basiti gol atacak adam yok
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Colman yatacak yerin yok...

Yorum

• 3 haftadır çok rahat goturdugumuz maçları veriyoruz. playoff encok bizim işimize yarayacak anlasılan
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• oynadığımız 3 maça bakıyorum

geçen sene rakibten bukadar baskı yediğimiz maç varmı? ben hatırlamıyorum

koskoca trabzon top ayağına gelince topu şişiriyor

koskoca trabzon 1-0 a yatmaya çalışıyor

tempo yok oyun anlayışı yok
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• transferler de is yok hele su volkan sifir yaziklar olsun 2 puan 3 mac dan rezillik
                        Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                        irkciliga hayir bursa
                        Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• mücadele ruhu yok, kazanma azmi yok. hep son dakikalarda maçı veriyoruz
                          Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Kimse kusura bakmasın ama yönetime transfer yaptıramayan taktikten anlamayan bir hocayla bu iş olmaz. Sadece futbolculara ağabeylik babalık yapmakla olmuyor. Transfer yaparken yaptırırken sorumluluk alacaksın yönetime istediğini aldıracaksın aldıramıyorsan bırakıp gideceksin bu kadar basit. Şimdi kimse çıkıp da demesin yok şöyle yok böyle. Son üç maç taktik yok teknik yok. Tamamen rezil bir futbol Samsun spora bile iyi oynayamıyorsan kusura bakma ama bırakıp gideceksin. Sözüm başta tkenik direktöre sonra yönetime..

Yorum

• Inter'i yendiğimiz güne lanet olsun yaa...

Hani bir laf vardır 'olmuş' derler ya kendini birşey sanıp hiç kimseyi beğenmez aynen öyle olduk...

Bu durumdan çıkmanın tek bir yolu var, Lille'e yenilmek...Bu kadar basit işte...

Yorum

• Çok kötü Çok kötüyüz şampiyonluk değil ilk 4 hayal ben şimdiden diyim inşallah ben haksız çıkarım çokta isterim ama 3 hafta geçti hiçbir + yönde belirti yok ne oyunu kontrol edebiliyoruz nede savunmamız geçen seneki gibi güven veriyor.
                                Attan indik eşeğe bindik resmen ne diyelim şuanda çok kızgınım umrumdada değil artık derbiler dışındada takip etmiyeceğim trabzonu futbolu tad vermiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X