Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sakin Alan girmesin oyuna.Bu mac onun maci degil su an.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Serkan iyi oynuyor abartmayın isterseniz bir solda bir sağda Colman ve Adrian'ın kademesinde adam her yerde...
      Bordomavi.net

Yorum

• bence, çok iyi bir futbolumuz yok. halil çok büyük fırsatı kaçırdı ,umarım bir daha olmaz. burak'ın eleştirdiğim yönü ise çoğu zaman amatörce davranışlarda bulunuyor. tam anlamıyla ne zaman profesyonel olacak ? bilemiyorum. hee ayrıca şu barance midir nedir,cins tipli kafası olan oyuncu ve zenke,samsun adına önemli fırsatlar kaçırdılar ama 1 olmaz 2 olmaz 3 de atarlar,aman ha fırsatları harcamayalım. şunu da söylemek istiyorum , bize heryer trabzon,laylaylay bordo mavi tezahüratları da pek heyecan vermiyor artık,kanımca .

Yorum

• Serkan'i bende begendim bugün.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Selim Teber devam edememis, bence bu bir Avantaj.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Adamlar orta sahanın ortasında faul yapıp 3 sarı kart görmeyi göze alıyor ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                senol hoca bu sene hep asik suratli ,hep agresif, hep gergin.
                Aynı biz işte. Hangi Trabzonspor'lu şikecilerin olduğu ligde oynamaktan memnun ki.
                Galiba hayatımda ilk kez maçı izleme fırsatım varken, izlemeyip radyodan dinliyorum.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Halil colmanin asistini kesti
                  '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Sahada 6 yabancı var dikkat

Yorum

• inanın bu takıma ne olursa olsun..
                      2sene var deplasmanlara. saldır trabzonum. gelecek o kutsal gün

Yorum

• İkinci golü bulmalıyız muhakkak ...
                        McLas was Here

Yorum

• ilaç lütfennnnn

Yorum

• Zenke'nin pozisyonunda şanslıydık gerçekten. Takımımızdan biraz daha fazla atak bekliyorum.
                            Burak'a helâl olsun, adam atıyor.
                            Halil'in dönüşü muazzamdı fakat son vuruşu pek iyi değildi.

İkinci yarıda umarım ikinci golümüzü buluruz, Tolga zaten en fazla bir gol yer.
                            YOU'LL NEVER WALK ALONE
                            OKlahoma City Thunder

Yorum

• Saldır TRABZON'um

(UEFA)

Yorum

• Yine tactan adam kacirdik..
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar