Sakin Alan girmesin oyuna.Bu mac onun maci degil su an.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bence, çok iyi bir futbolumuz yok. halil çok büyük fırsatı kaçırdı ,umarım bir daha olmaz. burak'ın eleştirdiğim yönü ise çoğu zaman amatörce davranışlarda bulunuyor. tam anlamıyla ne zaman profesyonel olacak ? bilemiyorum. hee ayrıca şu barance midir nedir,cins tipli kafası olan oyuncu ve zenke,samsun adına önemli fırsatlar kaçırdılar ama 1 olmaz 2 olmaz 3 de atarlar,aman ha fırsatları harcamayalım. şunu da söylemek istiyorum , bize heryer trabzon,laylaylay bordo mavi tezahüratları da pek heyecan vermiyor artık,kanımca .
Yorum
-
Adamlar orta sahanın ortasında faul yapıp 3 sarı kart görmeyi göze alıyor ya.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Aynı biz işte. Hangi Trabzonspor'lu şikecilerin olduğu ligde oynamaktan memnun ki.İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol hoca bu sene hep asik suratli ,hep agresif, hep gergin.
Galiba hayatımda ilk kez maçı izleme fırsatım varken, izlemeyip radyodan dinliyorum.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Zenke'nin pozisyonunda şanslıydık gerçekten. Takımımızdan biraz daha fazla atak bekliyorum.
Burak'a helâl olsun, adam atıyor.
Halil'in dönüşü muazzamdı fakat son vuruşu pek iyi değildi.
İkinci yarıda umarım ikinci golümüzü buluruz, Tolga zaten en fazla bir gol yer.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum