Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maç 1-0 veya 2-1 biter. öne geçersek maç o şekliyle biter. biraz dostluk muhabbetine birazda bariz tarzımız olan öne geçince amatör rakipte olsa skoru koruma telaşı nedeniyle 2 farklı bir skor elde edeceğimizi düşünmüyorum.
    her ne olursa olsun tabi bu son yaşananlar beni futboldan iğrendirmeye başladı. göz göre göre bu fenevi aklama,onlara yaranma olayları iyice ayyuka çıkmış.
    haber kanallarına bakıyorum bugün 2 tane daha önemli maç vardı +tolunay istifa etti ama haber bile yapılmamış??

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cale'yi savunan biri olarak zokora lig maçlarında kaçak güreşiyor,kesinlikle dinlendirmekte fayda var,adam yaşlanmış artık bence sezer,aykut bu bölgede kullanılmalı mutlak suretle
      Zokora bize karsi kapanan takimlara karsi aldigi toplari mumkun oldugu kadar seri ve cabuk kullanmasi lazim bunalmis defansin toparlanmasina yardimci oluyor isler iyi gitmedigi zamanlarda sorumluluk alip asli gorevinin disinda katki yapayim derken fazla efor harcayip macin sonlarinda oyundan dusuyor halbuki bizim takim ibb macinda risk almis bastirirken zokoranin diri kalip rakibin kontra ataklarinda defansa yardimci olmasi lazim

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cale'yi savunan biri olarak zokora lig maçlarında kaçak güreşiyor,kesinlikle dinlendirmekte fayda var,adam yaşlanmış artık bence sezer,aykut bu bölgede kullanılmalı mutlak suretle
        inanmıyorum ya vallahi billahi inanmıyorum helal olsun Zokora'ya sallayan adamlar da var şu forumda alkışlıyorum
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• - Zokora kaçakmı güreşiyormuş dur la gülmekten yazamıyorum ççç
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Zokora kaçakmı güreşiyormuş dur la gülmekten yazamıyorum ççç
              şaka gibi takımın en iyi yeri şuan zokora ve colman Allah nazarlardan sakatlıklardan korusun.
              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Zokora İnter maçına kadar ara ara kaçak güreşiyordu ama yerini tam bulamamasındandı sanırım..
                İnter maçı ve sonrasındaki Zokora ise muhteşem maşallah..

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zokora bize karsi kapanan takimlara karsi aldigi toplari mumkun oldugu kadar seri ve cabuk kullanmasi lazim bunalmis defansin toparlanmasina yardimci oluyor isler iyi gitmedigi zamanlarda sorumluluk alip asli gorevinin disinda katki yapayim derken fazla efor harcayip macin sonlarinda oyundan dusuyor halbuki bizim takim ibb macinda risk almis bastirirken zokoranin diri kalip rakibin kontra ataklarinda defansa yardimci olmasi lazim
                  Onun önünde oynayan adamlar hiç bir şey yapmazlarsa adamda kendisi ileri çıkar, bir şeyler dener tabi. Herkes görevini yapsa Zokora'da yorulmaz. Ayrıca İBB maçının son 20 dakikası tüm takım yorulmuştu. Top almak için boşa kaçmaya bile üşeniyorlardı.
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Facebook'taki gönderileri, fotoğrafları ve daha fazlasını gör.

Yıkıl Yıkıl

Yorum

• ibb'nin ordu'dan yediği golü gördünüz mü? bizden öyle gol yemezler işte, canlarını ortaya koyarlar bize karşı oynadılarmı.
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• zokora colman ikilisini hafta sonu dinlendirmeliyiz.
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Hayde uşaklar mutlak 3 puan.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zokora colman ikilisini hafta sonu dinlendirmeliyiz.
                            İkisini birden dinlendirmez hoca bir maçta orta sahanın temel taşları resmen hele Colman'ın yerinin dolması zor.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onun önünde oynayan adamlar hiç bir şey yapmazlarsa adamda kendisi ileri çıkar, bir şeyler dener tabi. Herkes görevini yapsa Zokora'da yorulmaz. Ayrıca İBB maçının son 20 dakikası tüm takım yorulmuştu. Top almak için boşa kaçmaya bile üşeniyorlardı.
                              Arkadaslar herkes en iyi yaptigi isleri yapmazsa oyun disiplini denen birsey kalmaz zokoraya kotu falan diyen yok

Yorum

• Bu maç farklı .Bu sefer 3 puanla tanışacağız

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X