Bence polonyalıların arkasında durmayarak bızım takım çok enayilik yapıyor gelecek turnuvada Polonya ev sahibi ve futbolcular vitrine çıkacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Valla kım ne düşünür bilemem ama Bu hafta Samsun maçını kazanamazsak Lig bizim için bitme noktasına gelir..
Bizim takımı başarılı kılan şey, Her zaman yarışın içinde olmasi ihtimalidir, Hedefler küçüldükçe maalesef konsantrasyon da kayboluyor.. Şampiyonlar liginde alacağımız bir kötü sonuçsa bizi bitirir.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Valla ben Erenden cok umutluyum. Belkide bir mac depar atti diye hala onun etkisindeyim kim bilir??İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım Eren/Sercan ikilisi Sezer/Ferhat ikilisi gibi bu takıma yatmaya gelmemişlerdir.
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 20.09.2011, 00:43.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
- Valla ben jaja'nın gitmesine acaip pişman oldum şu ara , göbekten delmek için ideal adammış , keşke yaptıklarını görmezden gelseydik...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Maçın başında da yine Cenk bir topu Teo Weeks'in önüne doğru tokatladı. Orada da "Kornere yumruklaması 'lazımdı' ! " dedi. Normal yani... At onlarda, silah onlarda da avrat bizdeİlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBJK maçında farkettiniz mi bilmiyorum...Kendisi fanatik BJK'li olan Melih Şendil, BJK'nin yediği gol sonrası Cenk'e sitem ediyordu..."Senin ne işin var orada Cenk?" tarzında...Lig Tv'nin spikerlerde artık iyiden iyiye coştular, Önce M.Gümüşbıçak, şimdi de Şendil...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kaldıkları yerden devam ediyorlar işte, sonra bazı taraftarlarımız çıkıyor adamlar manisaya 5 atıyor, biz yenemiyoruz diyor...Manisa lige çıktı çıkalı, en kötü Febeye bile farklı yenildi, febenin en kötü günü bugün gibi gözüküyor ama yine de en az 2 fark atar...İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten bu takımlar bir tek bize karşı oynuyorlar. Manisa bugün febeden en az 3 yer. Şimdiden söylüyorum.
Yorum
-
sapara'nın Samsunspor ve Karabükspor maçlarında oynaması gerekiyor.
Çünkü şampiyonlar Ligi 11inde oynayacak.
Bir şekilde bu maçlarda oynatılmalı.
Bence bu maçta colman, karabükspor maçında da Zokora dinlendirilebilirler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum