Umut Bulut takımda ençok protesto edilen futbolcumuzdu,ama takıma ençok faydası olan futbolcumuzda Umuttu.Şuan rakibe basan,kovalayan kimse yok.Bizler artık oyuncuları yok yere eleştirmekten vaz geçmeliyiz.Elbette kızıyoruz,sinirleniyoruz ama ölçüyü kaçırıyoruz.Zor maç olacak Şenol hocamda şu gençlere biraz fırsat versin,Eren i bi koy sol açığa hocam artık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Samsunlularla bi alıp veremediğim yok benim anne tarafım Trabzonlu ama alayı samsunda doğma büyüme samsunada gidip gelirim çoğu zaman fakat samsunspor taraftarına çok gıcık oluyorum inşallah geldikleri gibi giderler 8-10 tane basarız adilere..
Her neyse maça gelelim..
Tolga
Celuska-Giray-Glovacki-Cehc
----Colman-Zokora----
Volkan Şen----Adrian
Burak Yılmaz----Halil
Böyle çıkmalıyız.. Sapara'da oynayabilir ilk onbirde."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Serkan ve Mustafa aynı anda oynarsa malesef olmuyor.İyi niyet yetmiyor.Yetmediği 90 dakika savaşan Umuttan belli idi.Yetenek lazım Yetenek.."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Bence ganitaya açılmalı ciddi ciddiİlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
benim de elimde bazı fotolar var
Yorum
-
Benimde aklıma geldi kırmızı yediğinde.Hele geçen hafta ki G.Birliği maçı tam evlere şenlikti.Yedek kalecileri şov yapar kesin.İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekötü haber samsunun kalecisinin ceza alması. adam tam kova
her türlü 3-4 tane gömerdik.
yedek kaleciler bize karşı coşar hep.
Yorum
-
kesinlikle katılıyorum böyle bir başlık olmalı tek eğlence fenerbahçeİlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak praximuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemustafa bu takımda oynayamaz, takımın en önemli yeri göbekte sadece türk diye oynuyo, ne olursa olsun orda glo oynamalı.
biz küme düşmeye oynayan bir takım değiliz, gelen her kafa topunu taca atıyo, her arkası dönükken taca ve ya kornere atıyo, büyük takımın oyuncusu bunu yapmaz bunu yapn yüzlerce defan oyuncusu var süper ligde, topun bizde kalması gerektiğini bilmeli bir defans oyuncusu, atıyımda kutılıyım olmaz
mustafa gayet iyi oynadı hatta pique vari bir iki çıkış da yaptı.bence beklerde ve defansta bir sıkıntı yoktu belediye maçında zokora tercihi yanlıştı aykut/sezer oynatılabilirdi ya da tek devre zokora oynamalıydı.maalesef bizim takımızı herkes çözdü kolay gol atamıyoruz.iyi kapanan ve mücadele eden takımlara karşı bocalıyoruz.adrian çıkması doğru ama alan değil de ortaya bir adam alıp colmanı öne çekmek daha doğru olabilirdi. celsutkayı sağ alıp serkanı öne almak zokoroyı çıkarıp aykutu orta sahaya alsaydık 60 da maçı 3-0 alırdık maalesef şenol hoca çok formsuz başladı umarım böyle gitmez, birde herkes halil gibi canı gönülden oynasa özellikle volkan ve henriqıe..
tolga
celustka/giray/yumlu/cech
serkan/aykut
volkan/colman/halil
henriqe
bu takımı oynatmak maçı almak demekti..dk 60'tan sonra
Yorum
-
samsunun yedek kalecİsİ fenerden gelmİŞ , dÜn Özetlerde Öyle demİŞtİ. Adi ertuĞrildu sanirim. Ahmetten daha İyİ bİr kalecİ gÖrÜntÜsÜ verdİ bana . Öyle yada bÖyle galİp geleceĞİz.İlk olarak bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenimde aklıma geldi kırmızı yediğinde.hele geçen hafta ki g.birliği maçı tam evlere şenlikti.yedek kalecileri şov yapar kesin.
Yorum
-
fenerli olmasına gerek yok aslında, bize karşı yedek kaleciler, aslardan daha iyi oynar.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsunun yedek kalecisi fenerli kiralık ertuğrul,kudurur şimdi.
as kaleciler ise devleşiyo.
manisa maçında ilker in kurtarışları gözümün önünden gitmiyo
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum