pawel kesin 18de olmalı iyiyse 11 de bile oynatılabilir....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Anlayamıyorum İstanbuldaki Benfica maçında soldan bir gidişi vardı akıllara zarar ne oldu bu adama çözemiyorum bir türlü..İlk olarak Sushi07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmrumda değil kimin forvet olarak oynaması, yeterki Henrique oynamasın. Eminim Pawel daha kötü olamaz.FIRTINA
Yorum
-
Artık mazeretler bitmiştir.Puan kaybına tahammülümüz yok.Bu maç ilk galibiyet ve üç puanla tanışmamız şart.Rakip kapanmayacaktır diye düşünüyorum.Biz pozisyon üretmekte zorlanıyoruz.Ortasahamız üretken değil.Defansımız hatalar yapıyor.Ofans oyuncularıda hayal kırıklığı yaratıyor.Bu sıkışık maç takvimini en az hasarla kapatmalıyız.Sanırım ligin ilk maçından itibaren 22 günde 7 maç var.3 ü gitti.Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
mustafa bu takımda oynayamaz, takımın en önemli yeri göbekte sadece türk diye oynuyo, ne olursa olsun orda glo oynamalı.
biz küme düşmeye oynayan bir takım değiliz, gelen her kafa topunu taca atıyo, her arkası dönükken taca ve ya kornere atıyo, büyük takımın oyuncusu bunu yapmaz bunu yapn yüzlerce defan oyuncusu var süper ligde, topun bizde kalması gerektiğini bilmeli bir defans oyuncusu, atıyımda kutılıyım olmazBir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi
Yorum
-
Herkes Mustafa'dan dem vuruyor.
Bu macta Mustafa Giray'dan daha iyidi. Artik kabul edin bunu.
Golde Mustafa'nin hatasi olabilir ama Giray ile Cech Webo'nun beklemesine ve hakemin bayragi kaldirmamasina ragmen bir müdahalede bulunmuyorlar. Resmen adamin golü atmasini beklediler. Pozisyonu tekrar izleyin ne demek istedigimi anlarsiniz.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

(((((

Yorum