Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yani kötü haber bulamadınız şimdi ahmetin kart görmesi yedek kalecinin kalede olması kötülerin kötüsü oldu öylemi....! Sanki ahmet çıktı yerine 44 kollu ahtapot giricek kaleye...!

ve ayrıca alanzinyonun direkden dönen topunda pası veren mustafayı tebrik etmek istiyorum alda vur demek için başka bir pas veriş şekli yoktur..pas süperdi.
    En son Ömer TOPAL tarafından düzenlendi; 19.09.2011, 12:43.
    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• YAHU nasıl taraftarız vallahi anlamıyorum...ama tek anladığım şu ki bu takım trabzonspor taraftarına fazla..

mustafa 24 yaşında..bu sene düzenli oynasın çok daha iyi olacaktır..çocugun neyını beğenmediniz maçta..ileri çıkıp kafa vuruyo...topu oyuma sokmak için sorumluluk alıyo..topla ileri çıkıyo..hızlı değil tamam kesiciliğide iyi değil ama cocuk daha kaç maçtır çıkıyo..

allahını seven şu takımda tayfunda barışta oynasa destek olsun..

.......................tolga
      celutska....giray...mustfa....cech....
      volkan....aykut.......colman....adrian...
      ...............sapara
      ..............burak....

koşan takım...adrian sapara colman aykut buragı herturlu pozisyona sokar..

2 maçtır sıradan goller yıyoruz ama samsnu yenmelıyız...

Yorum

• Lanet olsun nu federasyona

Melo geçen hafta rakibine kafa atıyor ceza almıyor bu hafta sahada golünü atıyor.. Burak ne yaptığını bile görmedik ceza alıyor bu hafta sahada yok bu hafta puan kaybediyoruz..

Fenerbahçe yönetimi Federasyona giydiren açıklama yapıyor ceza yok olan ceza da affediliyor. Hocamız gayet efendice açıklama yapıyor ceza yiyor

Yönetimden bir Allah'ın kuluda yokmu bi açıklama yapsın itiraz etsin

Hakımız olan şampiyonluğu bile açıklayamayan bir federasyonun olduğu bu ülkede şampiyonluğu geçiniz.. Bu senede çok şeye gebe bu lig
        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• samsun maçına ayrı bi motive oldum inşallah ezer geçeriz tek temennim....
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yavv tamam kötü oynadık ama sonuçta direkten dönen toplar da var.Sanki 0 pozisyonla oynamışız gibi davranıyorsunuz.Son dakikalarda yüklenirken illa ki açık vereceksin ve onu da değerlendirdiler.Samsun maçında dikkatli olur da ilk yarıdan işi bitirirsek 3 puanı alırız.Vallaha hiç karamsarlığa girmiyorum takım çarşamba günü düzelecektir.Artı lig de kötü performans olsa bile bu Avrupaya yansımaz diye düşünüyorum.
            En son UtopyaTs tarafından düzenlendi; 19.09.2011, 13:12.

Yorum

• Samsun'u yener şike ligindeki olumsuz havamızı bir an da olumluya çeviririz,içiniz rahat olsun.Kadromuz çok iyi takım olmamız lazım diyorduk,çektiğimiz sıkıntı o.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• lig tv de ayrıntılı bir maç özeti izledimde,halil henri yi çok pis azarlamış maç içinde

henrique nin başı öne eğiliyo falan
                .

bu maçı alacaz başka yolu yok

Yorum

• Lille maçına kadar 2 maçımız var ve bunlardan birinde puan kaybedeceksek bu karabük maçı olabilir...

Bence Samsun'u geçeceğiz, Karabük maçında ise sürpriz olabilir belki...Bu maçı alacağız, almalıyız...Hocam ne olur forvet hattını Halil-Burak-Volkan üçlüsüyle kur...Halil bu takımda direk oynamalı bunu gördük...

Yorum

• ------------tolga------------

celustka -giray -m. yumlu -cech

------------zokora-----------

sapara-----colman------adrian

---------burak---halil---------

Yorum

• Mustafa ve Serkan ya düzelecekler ya da devre arasında yerlerine yerli takviyesi şartoğluşart...
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• inter maçının yıldızlarından olan Sapara mutlaka 11 de oynamalı bence. 4-1-3-2 sistemi iyi olabilir bizim için. ilerde burak-halil, orta üçlü sapara-colman -adrian, ön libero zokora...

Yorum

• frikik, korner vs duran top olunca kullanacak adamımız yok. yokluktan Zokora kullanıyor. Sapara mutlaka oynamalı bence. hem pasları, şutları, ara pasları ile takım için çok iyi olur.

Yorum

• İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mustafayı neye dayanarak iyi buldun merak ettim. Sürekli taca vurduğu topları kesmesimi hoşuna gitti. Onu bende yaparım sende. Önemli olan o topu takımına olumlu bir şekilde geri kazandırabilmek. Biz küçük bir takım değiliz her topu taca atmamız gerekmez. Bu mantıkla bu stilde oynayan kamyonla oyuncu vardır türkiyede.
                            Mustafa kötü oyuncu demiyorum ama bu şekilde devam ederse kendini bitirir. Geliştirmesi lazım oyun mantığını. Tehlike arzetmeyecek pozisyonlarda bile rahat durumdayken sürekli taca attı topu bana göre eksidir bu.
                            Kesinlikle maç içinde deli oldum, 1 tane top kapma yokk...90 dakika boyunca atılan uzun topları takk taça atmak, Giray'da belki tam kapasite, mükemmel bir stoper değil ama Giray ile Mustafa'yı kıyaslamam bile...

Dersin ki tecrübesiz ama Şenol Hoca 1 yıldır her fırsatta oynatıyor onu, yok yok, yok...Tamam 1 yılda Ferdinand olmasını beklemiyoruz ama azcık geliştir kendini daa...Acaba diyorum Aykut'u stoperde oynatsak daha verimli mi olur?

Yorum

• 6 yabancıyı saha sürmek sorun olmuyor ama yedekte sadece 2 tanesini tutabilmek bence sıkıntı oluyor.Geçen maç hoca defansa joker celustkayı ileriyede joker alanzinhoyu düşündü brozek sapara ya yer bulamadı.

Yorum

• Samsunun dün mağlup olması kesinlikle bizi rehavete sokmamalı..

Melonun mucize golü ve uyduruk bir penalıyla kazandı gs..

Galip gelmekten ziyade iyi oyun bekliyorum avrupa maçları öncesi moral olsun..
                                En son bordo08 tarafından düzenlendi; 19.09.2011, 13:40.
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X