Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pawel kesin 18de olmalı iyiyse 11 de bile oynatılabilir....
    En son yüregimts tarafından düzenlendi; 19.09.2011, 03:35.
    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Umrumda değil kimin forvet olarak oynaması, yeterki Henrique oynamasın. Eminim Pawel daha kötü olamaz.

Yorum

• İlk olarak Sushi07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umrumda değil kimin forvet olarak oynaması, yeterki Henrique oynamasın. Eminim Pawel daha kötü olamaz.
        Anlayamıyorum İstanbuldaki Benfica maçında soldan bir gidişi vardı akıllara zarar ne oldu bu adama çözemiyorum bir türlü..
        FIRTINA

Yorum

• Umarım Samsun'un da direnci düşmüştür. Yoksa zorlarlar bizi ki artık kötü gidişe son vermek gerek. Samsun'un zemininin kötü olması dezavantaj..

Tolga - Celustka - Giray - Glowacki - Cech - Zokora - Colman - Adrian - Volkan - Halil - Burak

Yorum

• Trabzon u beğenmedi heralde henrik çok düşünceli gördüm kendilerini

Yorum

• Arkadaşlar maça bilet kalmadı mı yaa. biletixde gözükmüyo misafir takım. maça gidecektim ben ohooooooooo(((((

Yorum

• henrique çok kötü. başka alternatifi de kalmadı..

Allah yardımcımız olsun

Yorum

• Artık mazeretler bitmiştir.Puan kaybına tahammülümüz yok.Bu maç ilk galibiyet ve üç puanla tanışmamız şart.Rakip kapanmayacaktır diye düşünüyorum.Biz pozisyon üretmekte zorlanıyoruz.Ortasahamız üretken değil.Defansımız hatalar yapıyor.Ofans oyuncularıda hayal kırıklığı yaratıyor.Bu sıkışık maç takvimini en az hasarla kapatmalıyız.Sanırım ligin ilk maçından itibaren 22 günde 7 maç var.3 ü gitti.
                  Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• Allah aşkına bu maç galibiyet serimizin ilk maçı olsun.Amin.
                    Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• neden çarşamba oynuyoruz..
                      "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• mustafa bu takımda oynayamaz, takımın en önemli yeri göbekte sadece türk diye oynuyo, ne olursa olsun orda glo oynamalı.
                        biz küme düşmeye oynayan bir takım değiliz, gelen her kafa topunu taca atıyo, her arkası dönükken taca ve ya kornere atıyo, büyük takımın oyuncusu bunu yapmaz bunu yapn yüzlerce defan oyuncusu var süper ligde, topun bizde kalması gerektiğini bilmeli bir defans oyuncusu, atıyımda kutılıyım olmaz
                        Bir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi

Yorum

• Ezik Geyikleri diye bir başlık açsak sayın yöneticiler böyle şeyleri paylaşşsak orda.

Yorum

• Takim benİ umutlandiriyor İlk İkİ mac da 5 puan kaynetmİŞ oluruz bunu takim oturdugu zaman telafİ ederİz

Yorum

• Herkes Mustafa'dan dem vuruyor.

Bu macta Mustafa Giray'dan daha iyidi. Artik kabul edin bunu.

Golde Mustafa'nin hatasi olabilir ama Giray ile Cech Webo'nun beklemesine ve hakemin bayragi kaldirmamasina ragmen bir müdahalede bulunmuyorlar. Resmen adamin golü atmasini beklediler. Pozisyonu tekrar izleyin ne demek istedigimi anlarsiniz.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yeneriz bunları, sıkmayın canınızı...Lige adaptasyon sağlandığı an duman ederiz bu şikeci yalakası anadolu kulüplerini ve istanbul çoçuklarını...İlk maç Samsun olacak, kusura bakmayın şamşunşporlular çarşamba bir tokat da abinizden gelecek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X