İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Aynen bende kaybedecegimizden nedense emindim. Samsuna karsi takim yine toparlar ama ve ilk galibiyeti aliriz. Lille macina moralli cikmak cok önemli.İlk olarak boxerlance tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibb maçını kaybedeceğimizden ne kadar emin idiysem
bu maçı da kazanacağımızdan o kadar eminimRüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
takımın su an kazanma güveni olusması acısından cok önemli samsun macı aksi halde moraller cl de bozulabilirİlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen bende kaybedecegimizden nedense emindim. Samsuna karsi takim yine toparlar ama ve ilk galibiyeti aliriz. Lille macina moralli cikmak cok önemli.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
4 atarmıyız bilmiyorumda hiçkimsenin konuşmadığı birşey varİlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 golden aşağı atarsak tatmin olmam bu Samsuna karşı...
samsun 3 günde bir maç oynayacak.
kadro derinlikleri yok.yorgun olacaklardır.1 gol düğümü çözer.
futbolcularımızında ekstra mücadele edeceklerini düşünüyorumSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Bu akşamki maçları daha orta halli bir takımla olmuş olsaydı bir nebze daha dinlenebilirlerdi ama Galatasaray'la mücadele ettikten sonra bencede bir yorgunluk olacaktır şimdiden Burak 2-3 gol aralığı atar diyorumİlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 atarmıyız bilmiyorumda hiçkimsenin konuşmadığı birşey var
samsun 3 günde bir maç oynayacak.
kadro derinlikleri yok.yorgun olacaklardır.1 gol düğümü çözer.
futbolcularımızında ekstra mücadele edeceklerini düşünüyorum
Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
Önce Samsunspor sonra siz ;
Eden Hazard (Lille)
Belçikalı oyuncu, Şampiyonlar Liginde bir üst turu görmek istiyorlarsa Türkiye’den mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi. Genç yıldız, ‘Biz Şampiyonlar Ligini henüz keşfediyoruz. Trabzonspor’un aldığı sonuçtan sonra 2 hafta sonra onları yenmek zorunluluk oldu. Inter maçında çok şanslılardı. Tesadüfi bir galibiyet oldu. Her zaman bu kadar şanslı olamazlar. Umarım!’ diye konuştu.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum