sahada yürüyen oyuncu görmek istemiyorum.laubaliliğe son.hiçkimse: kadromuz yenilendi,takımın sisteminin oturmaya ihtiyacı falan var demesin.ibb de kadroyu yeniledi ama takır takır top oynuyorlar.
sahada yürüyen oyuncu görmek istemiyorum.laubaliliğe son.hiçkimse: kadromuz yenilendi,takımın sisteminin oturmaya ihtiyacı falan var demesin.ibb de kadroyu yeniledi ama takır takır top oynuyorlar.
Sana sonuna kadar katılıyorum.Henriqe de maç sonuna doğru yorulduk ibb golü buldu demiş.Sayın golcü maçın başından sonuna kadar yorgun bitkin halde idi.
Samsunspor maçında işallah ilk 11 de olmaz.
Şenol hoca bize kötü bir süpriz yapmaz herhalde.
Aslında hata orda arkadaş Vittek alınacağına Fatih neden alınmadı. Bu Vittek sakatlandığı için değil benim için Fatih daha iyi bir oyuncu ve Türk bizim kaliteli Türk'e ihtiyacımız vardı. Ama değerli büyüklerin kaprisleri bu hale getiriyor takımı
iki haftada ordu da kaçırdıgı golleri göre göre hala bunları söyleyebiliyorsanız sizi BRAVO
galiba samsunlu sirinler grubunun üyeleri ceza almıslar grublarınıda kapatmışlar sebebi 61dk kötü sözlerden
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum