Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocası Aykut'u Benfica maçında oynattı, taraftarı da bir güzel sövdü o gece.

Oynat demekle olmuyor işte.
    Yılmaz santrafora seni alalım...
    ölümüne trabzon !

Yorum

• Çakara bak ya yok iddanamede bişi çıkarsa ne olcak diyor, başkanda bişi çıkmaz diyor

Yorum

• sahada yürüyen oyuncu görmek istemiyorum.laubaliliğe son.hiçkimse: kadromuz yenilendi,takımın sisteminin oturmaya ihtiyacı falan var demesin.ibb de kadroyu yeniledi ama takır takır top oynuyorlar.

Yorum

• Telegol'de Milano özel görüntüleri..

Yorum

• Telegölde güzel görüntüler var

Yorum

• Şener: Galibiyetimize sevinmeyenler olabilir

Yorum

• Haha koptum yaa Erman soruyo hiç hakem odasına indinmi cevabı güzel

Yorum

• İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sahada yürüyen oyuncu görmek istemiyorum.laubaliliğe son.hiçkimse: kadromuz yenilendi,takımın sisteminin oturmaya ihtiyacı falan var demesin.ibb de kadroyu yeniledi ama takır takır top oynuyorlar.
                  Sana sonuna kadar katılıyorum.Henriqe de maç sonuna doğru yorulduk ibb golü buldu demiş.Sayın golcü maçın başından sonuna kadar yorgun bitkin halde idi.
                  Samsunspor maçında işallah ilk 11 de olmaz.
                  Şenol hoca bize kötü bir süpriz yapmaz herhalde.

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslında hata orda arkadaş Vittek alınacağına Fatih neden alınmadı. Bu Vittek sakatlandığı için değil benim için Fatih daha iyi bir oyuncu ve Türk bizim kaliteli Türk'e ihtiyacımız vardı. Ama değerli büyüklerin kaprisleri bu hale getiriyor takımı
                    iki haftada ordu da kaçırdıgı golleri göre göre hala bunları söyleyebiliyorsanız sizi BRAVO
                    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yılmaz santrafora seni alalım...
                      Ben sol açık oynarım Armağan.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bu yildiz.tv neden açılmıyor yahu biz de izlesek.
                        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• galiba samsunlu sirinler grubunun üyeleri ceza almıslar grublarınıda kapatmışlar sebebi 61dk kötü sözlerden
                          Eski kullanıcı adı: olikos61
                          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Şimdi dikkatimi cekti mac neden hafta içi
                            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Halil'i forvet oyuncusu olarak değerlendirmeyelim artık.Defansa yatkın bir kanat oyuncusu olmuş çıkmış.

Halil'i forvet diye oynatmaya devam edersek cezasahasında hep bir kişi eksik oynarız.

Burak-Brozek hiiç değişmeden oynaması gereken ikilimiz kendini toplasa Henrique'de bu ikiliye dahil olabilir...

Yorum

• ----------Tolga---------

Celestka-Giray-Mustafa-Cech

------Zokora---Colman-----

Burak------Adrian------Halil

-----------Brozek---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...