Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    5am5un diyorum.
    Plakaya gerek yok şimdilik..İkinci maçta yapacağız!
    Yahu gerek yok bunlara..

Sen daha Şampiyonlar liginde haftanın takımısın.Bankasyadan yeni gelmiş bir takımın (sırf taraftarı öyle istiyor diye) maçına özel anlamlar yüklemeyin.Bizim özel maçlarımız her zaman üçüzlerle olmuştur en özeli fenev maçlarıdır.
    *
    *
    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Samsun'a iyi bir ders vermek lâzım.

Umarım en az üç tane atarız.
      YOU'LL NEVER WALK ALONE
      OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olası puan kaybında Ligi de %70 kaybedeceğiz..
        ligi %70 nasıl kaybettiğimizi açıklarmısın merak ettimde
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bazı arkadaşlarımızın gözünü almış ne yazıkki avrupa ışıkları, sanıyorlar ki şampiyon olacağız. kimse farkında değil, eğer lig giderse seneye yokuz orda.
          Tunay abi,
          boşver sanki hersene ordayız..
          Başkan 2-3 espri yapar unutuverir bizim taraftar..
          ölümüne trabzon !

Yorum

Tunay abi,
            boşver sanki hersene ordayız..
            Başkan 2-3 espri yapar unutuverir bizim taraftar..
            orası öyle, bir espriye bakar rüzgarın ters dönmesi.

artık olarak 3 maç üst üste kazanmamız lazım, en azından geçen senenin pozisyonuna gelmemiz için.
            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Hayır anlamıyorum Seneye orda olmazsın birdahaki sene olursun

Benim için Ş.ligindeki başarı Ligden daha önemlidir.Aksini düşünen taraftarlar varsa saygı duyarım.Bu yıl ligi 4. bitirelim ama Ş.liginde Gruptan çıkalım.Benim için hayatımda Trabzonsporun en büyük başarısıdır.

Sen gruptan çıktığın zaman Takımının global anlamdaki marka değerinin ne noktaya geleceğini biliyormusun?Bugün futbolcu transfer etmek istediğin zaman bile adamlar bu takım kim diyor.
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• samsun-karabük-eskişehir üçlemesi diyorum. çok önemli.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayır anlamıyorum Seneye orda olmazsın birdahaki sene olursun

Benim için Ş.ligindeki başarı Ligden daha önemlidir.Aksini düşünen taraftarlar varsa saygı duyarım.Bu yıl ligi 4. bitirelim ama Ş.liginde Gruptan çıkalım.Benim için hayatımda Trabzonsporun en büyük başarısıdır.

Sen gruptan çıktığın zaman Takımının global anlamdaki marka değerinin ne noktaya geleceğini biliyormusun?Bugün futbolcu transfer etmek istediğin zaman bile adamlar bu takım kim diyor.
                  Gruptan çıkacağın garanti mi?..
                  Daha 5 maç var..
                  Lige gelirsek daha derbiler,Bursa,Antep maçları dururken 5 puan niye geri düşüyorsun..
                  Fener bizden daha hazır lige..bu böyle kabul edilmeli bence..
                  Ki onlar da takımı dağıttı..
                  En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 13:09.
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• Play off'ta puanlar yarıya bölündüğü sürece puan kayıpları eskisi kadar önemli olmayacak.

Yorum

• playoff sisteminden dolayı 4.cü bile olsan şampiyonluk ve şampiyonlar ligi ön eleme şansın var.8.ci bile olsak avrupa ligi şansı var.

5 hafta kazanamasakta bişey olmaz.

5 maç sabır gösterelim takıma.

ayrıca rakiplerimizden FB ve BJK nin ocak ayı gibi şutlanma ihtimalleride çok yüksek
                      En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 13:12.

Yorum

Fener bizden daha hazır lige..bu böyle kabul edilmeli bence..
                        Ki onlar da takımı dağıttı..
                        Fenerin maçlarını izledinizmi?

Fenerin bizim oynadığımız oyunla bi farkı yok.hatta onlar 2 maçtada bizden daha çok pozisyon verdiler.Hatta Alex i çık şuan fener 0 puandaydı.

Bjk ve gs ye baktığımızda onlarda puan kayıplarıyla lige başladılar.Kaldıki Playoff sisteminde bu tip puan kayıpları eğer lig sonunda ligderden 15 puan fark yemeyeceksen büyütülecek şeyler değildir.

Ayrıca Gruptan çıkacağımız garanti değil ama Lige takılıp kalmazsak kafa olarak kendimizi Ş.ligine adapte edersek Bu gruptan çıkarız.
                        En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 13:13.

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Play off'ta puanlar yarıya bölündüğü sürece puan kayıpları eskisi kadar önemli olmayacak.
                          1. ile 4.takım arasında 20puan fark olursa, play off'taki 10 puanlık fark nasıl kapanacak?
                          "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1. ile 4.takım arasında 20puan fark olursa, play off'taki 10 puanlık fark nasıl kapanacak?
                            Aralarında oynayacakları 6 maç yok mu?...
                            Çok zor kapanır ona bişe demiyorum..
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• hala bu play off'u basketboldaki gibi sananlar var.

zaten bu gidişle ilk 4'te zor gibi ya neyse.

Yorum

• Yahu naptınız arkadaşlar, her maç böyle toplarımız direkten dönecek, rakip de son dakikada gol mü atacak sanki...
                                2 maç şansızlık, bu maçta çıkarırız acısını, samsun hep intikam olsa ne olur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X