Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Dünkü oyun yapısıyla sabah kadar oynasak gol atamazdık. Pas yapamayan bir takım haline gelmiştik. En yaratıcı Adrian çıkıp , Henrique kalıyorsa takımda yazıktır.
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Geçen yıl 82 puan toplamamızın en büyük sebebi 6-1 Sivas galibiyetinden sonra Manisaya 3-1 kaybederek daha sonraki maçlarda daha dikkatli olmamızdı.
      *
      *
      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyi bir galibiyet serisi yakalamadan Celustka-Giray-Glowacki-Cech hattı bozulmasın. Takımda stoper yok almadılar. Düşünmedileri Trabzonspor'u bizim kadar.

---------------------------Tolga----------------------------
        ---------------Glowacki-------------Giray-------------------
        --Celustka--------------------------------------Cech-------
        ------------------------------------------------------------
        ----------------Zokora--------Colman-----------------------
        ------------------------------------------------------------
        --Volkan Şen--------------------------------Adrian----------
        -------------------------------------------------------------
        ----------------Burak------------Halil-------------------------
        +1967

çok güzel 11. Bence de bu kadroyla devam etmeliyiz.
        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

Sapara sakatmı ?
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Kemal Tokak oynamıyor sanırım 5am5un'da?

Yorum

İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2 haftadaki puan kayıpları neyse de bu maçta puan kaybı kaosa sürükler..
              Ne kaosu yahu

1. Takım yeni kuruldu bir zamana ihtiyaç var,2 kulvarda yarışıyoruz tempoyuda hesap etmek lazım.geçen yılın takımı 3 yılda kuruldu unutmayın.
              2. playoff sistemi istikrar açısından iyi oldu Takımın çok fazla maç yapıyor.bu süreçde puan kaybı çok muhim değil.sahaya formayı koy ilk 4 e girer.
              3. Şike muhabbetiyle bu yıl lig bana çok heyecan vermiyor.Kaos demişsin,zaten var Lig kaos zaten.
              4. Şampiyonlar liginde oynayan bir takımız.Ve bu benim için ligden daha önemli.Ligde üst üste 5 kez yenilelim ama gruptan çıkalım.
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen yıl 82 puan toplamamızın en büyük sebebi 6-1 Sivas galibiyetinden sonra Manisaya 3-1 kaybederek daha sonraki maçlarda daha dikkatli olmamızdı.
                İlk hafta Manisaspor maçında puan kaybettik , iyi oldu akıllanacağız.

Belediye maçında kaybettik , yine iyi oldu akıllanacağız diyoruz.

Sezon sonuna kadar böyle söyleriz herhalde .
                En son Serdær tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 12:21.
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

ibb maçından daha zor geçeceğini düşünüyorum. psikolojik olarak kötü bir durumdayız. takımda forvet hattı diye bir hat yok. gol atmamız çok zor gibi görünüyor. çünkü samsunspor da ibb gibi kapalı oynayacaktır. geçen sezonki 6-1'lik 7-0'lık galibiyetler almamız imkansız. orta sahamız iyi ama defansımız çok çabuk ölümcül hatalar yapabiliyor. jaja gibi futbolculara ihtiyacımız var.

Yorum

İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sapara sakatmı ?
                    Hafif sakatligi vardi ama bu macta oynayabilir mi bilemiyorum.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk hafta Manisaspor maçında puan kaybettik , iyi oldu akıllanacağız.

Belediye maçında kaybettik , yine iyi oldu akıllanacağız diyoruz.

Sezon sonuna kadar böyle söyleriz herhalde .
                      Sezon sonunu o kadar puslu ki ben önümüzdeki haftalarda oynanan futbolla ilgileniyorum.Haftaya gidip Samsun'da puan kaybedersek akıllanmayacağımızı anlamış oluruz.
                      *
                      *
                      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Samsun taraftarı provoke edecektir. Biz büyük takımız arkadaşlar maça gidecek olanlar bu oyunlara gelmesin zaten Tff, Trabzonspor'a nerden yardırsam diye hazır kıta şu an ligde kötüye gidiyoruz. Mutlak 3 puan çıkartmamız gereken maç seviyesizliğe seviyesizlikle karşılık verirsek bundan futbolcularda etkilenir. Hiç gerek yok bizim derdimiz 3 eziklerle 3 ezik deplasmanında provoke edilsekte etkilenmiyoruz karşılığını bayağı bir güzel veriyoruz.
                        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Samsunspor bana göre manisa veya ibb kalibresinde bir takım değil. Eğer çok büyük hatalar yapmazsak bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

Bu arada şenol hocadan da kart konusunda bazı oyuncuları uyarmasını bekliyorum. Her maçta en az 3-4 sarı kartımız var ve hemen hemen hep aynı futbolcular görüyorlar bu kartları.

Bu arada geçen sezonun ilk 5 haftasında 1 malubiyet 1 beraberli ve 3 galibiyet ile başlamışız. Geçen yıla göre malubiyet ve beraberlik hakkımız dolmuş. Önümüzdeki 3 maçı kazanırsak işler yoluna girer. Bu arada artık ligde daha çok yarışmacı takım var. Geçen yıl 82 puan alan 2 takım vardı ama bu yıl liderlik barajı bana göre 70 filan olur. O yüzden endişelenmeye hiç gerek yok. Bu trabzonspor en geç ilk yarı sonuna kadar ligin tepesine oturacaktır.
                          En son sametaydin tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 12:42.

Yorum

• Olası puan kaybında Ligi de %70 kaybedeceğiz..
                            Avrupa'da nereye kadar gideceksin ki sanki..
                            Bakalım neler olacak..
                            Samsunspor ilk hafta Gençler'i yendi..
                            Geçmişin verdiği kin ve nefretle maç kötü atmosferde oynanacak olası puan kaybına şaşırmam..
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olası puan kaybında Ligi de %70 kaybedeceğiz..
                              Avrupa'da nereye kadar gideceksin ki sanki..
                              Bakalım neler olacak..
                              Samsunspor ilk hafta Gençler'i yendi..
                              Geçmişin verdiği kin ve nefretle maç kötü atmosferde oynanacak olası puan kaybına şaşırmam..
                              bazı arkadaşlarımızın gözünü almış ne yazıkki avrupa ışıkları, sanıyorlar ki şampiyon olacağız. kimse farkında değil, eğer lig giderse seneye yokuz orda.
                              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• 5am5un diyorum.
                                Plakaya gerek yok şimdilik..İkinci maçta yapacağız!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X