Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arada sirada sürekli.

Daha Türkiye Kupasi maclari var, onlarda eklenecek. Tamda bizim Sampiyonlar Ligine gitmemizi buldu bu Play-Off zimbirtisi. Bu sene isimiz cok zor...
    Aynen düşünsenize
    Ayın 1'i: Süper lig maçı
    4'ü:Ziraat T.Kupası
    7'si: Süper Lig maçı
    10'u:C.L maçı
    13'ü: Süper Lig maçı
    16'sı:Yine Süper Lig maçı
    Şuna bakk.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

İyi bir galibiyet serisi yakalamadan Celustka-Giray-Glowacki-Cech hattı bozulmasın. Takımda stoper yok almadılar. Düşünmedileri Trabzonspor'u bizim kadar.

---------------------------Tolga----------------------------
      ---------------Glowacki-------------Giray-------------------
      --Celustka--------------------------------------Cech-------
      ------------------------------------------------------------
      ----------------Zokora--------Colman-----------------------
      ------------------------------------------------------------
      --Volkan Şen--------------------------------Adrian----------
      -------------------------------------------------------------
      ----------------Burak------------Halil-------------------------

Yorum

önümüzdeki iki mac cok önemli. ilk yari ideal kadroyla cikip full performanslar zaten iki gol bulabiliriz. son 45 dk alternatifler girer oyuna.
        Maclara nasil osla bir gol atip yatariz havasi var. Gecen sezonki mutlaka bu maci almamiz lazim havasinin 1% bile yok

Yorum

deplesmandayız bu hafta.. puan kaybı demek ; liderle aramızda 8 puan demek... alacaz inş

Yorum

Takım iyi oynamıyor bizi bu oyunla ligde her takım yener. İnter macinla yasamayı bırakalım oldu bitti şans bizden yanaydı. Şenol hoca kulübeye çakılı duruyor,yine biyerlere mesaj veriyo,buda takıma hicbir katkı sağlamıyor. Gecen seneden eser yok takımda oyun olarak.

Yorum

Takım geçen seneden farklı...Çünkü yeni.Geçen sene toplanan 82 puan, kadronun neredeyse korunup 3 sene beraber oynamanın avantajıydı.Bu sene öyle değil renktaşlar.

Bu sene 82 puan biraz zor.Ama bu takım bence 70 puandan fazla toplar ki yeni kurulan bir takım için bu iyi bir istatistik olur.Bu takım geçen seneki kadrodan çok daha iyi.

Önemli olan nokta, bu sene bu takıma sabretmek.Dediğim gibi 70 puan üstü toplarız gibi geliyor.Bundan sonraki senelerde ise çok daha iyi oluruz.

Samsun maçına gelirsek, ciddiye alırsak herşey hallolur.Ciddiye aldığımızda yenemeyeceğimiz ekip yok.

Samsun taraftarının çirkefliklerinin oyuncularımıza yansıtmamalıyız.

------------Tolga----------------

--Celustka--Giray--Mustafa--Cech--

-----------Zokora--Colman--------

--------------Adrian---------------

--Volkan-------------------Henri--

--------------Burak----------------

Sorun oyuncuların kalitesinde dğeil emin olun.Sorun takım olarak beraber oynama işini geçen seneki gibi yapamamız ki bu çok doğal.Oynadıkça alışacak takım birbirine. Oyuncuların kalitesinde bir sorun yok.Özellikle orta saha ve forvet hattı.

Stoper mevkiinde ise, yönetim bu sıkıntıyı hafife aldı bence.Yoksa bir stoperin ne kadar gerekli olduğu gün gibi belliydi.Bari kalburüstü bir stoper alsaydıda süper ligde idare etseydi bizi.Stoper mevkiimizde Allah yardımcımız olsun, çok yorulacaklar.

dipnot: Mustafa'ya kızan renktaşları kızmasınlar.Mustafa çıktığı maçlarda şu ana kadar hep üzerine kattı.Ben dün maçı izleyemedim,ama özetine baktım.Özet birşey göstermez elbet,ama ben Mustafa'nın çok şey kattığını düşünüyorum kendisine...Bu takımda oynadıkça.Stoper sıkıntısının bize kazandırdığı isim oldu Mustafa.Bir sıkıntıda ilk tepkiyi görmesi ise normal maalesef.Bu taraftar önceki özevlatlarına da aynısını yapmadı mı?
              Entropi İyidir.

Yorum

----------Tolga--------
                Celustka-Giray-Yumlu-Cech
                --------Zokora----------
                ----Colman---Adrian-----
                Volkan Şen----------Burak Yılmaz
                ---------Halil(Pawel)---------
                En son Mesut tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 10:33.

Yorum

Rotasyon yapacağız diye bu kadar oyuncuyu bir anda değiştirmenin hiçbir anlamı yok.

Eğer Trabzonspor gibi bir takım sürekli rotasyon yapıp oyuncu değiştiriyorsa bu sezon fazla performans beklememesi gerekiyor.

Gerek kalınmadıkça rotasyon bizim 2.planımızda olması gerekiyor .
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Bu ibb mağlubiyeti umarım bir şeyleri değiştirir.2 maçı kazanıp.Lille maçına odaklanmalıyız.
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

bakıyorum her kadroda adrian var adam defansa en ufak katkı vermiyor ama ilginçtir oynuyor sapara sağlıklıysa bu takımda ilk 11 oynar vitteke üzüldüm ama çarşambanın gelşişide perşembeden belliydi glo müzmin sakat sürekli oynatırsak onu sıkıntı olur kadrom şöyle stoperler giray celutska sağ bek aykut en azından fizikli serkandan iidir sol bek cech zokora colman sapara burak halil volkan veya henrike maç kolaysa henrikeyi tercih ederim bu takım tutmak zor iş sabaha kadar uyumadım çok üzüldüm bu mağlubiyete ama şunu diye bilirim adrian asla jaja gibi diil olamaz o yetenek yok çok zayıf patlayıcı hız diyorlarda ben pek rastlamadım çok hızlı biri deil
                      her daim trabzonspor

Yorum

2 haftadaki puan kayıpları neyse de bu maçta puan kaybı kaosa sürükler..
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

samsunspor çok tehlikeli takım olmuş hocalarıda feneri geçen sezon perişan eden young boys'ın hocasıymış galiba samsun-gs maçını izlemek fikir verecektir
                          tatanga

Yorum

---------------Tolga---------------
                            Celustka----Giray---Mustafa--Cech
                            -----------Zokora--Colman--------
                            Volkan Sen----------------Adrian
                            ------------Burak-Pawel-----------

Veya Glowacki mustafa yerine halilde ozaman pawelin yerine. Fakat bu benim 2.tercihim olurdu.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Samsunlu bir arkadaşım var maç umarumda değil biz Tribünde vuraca diyor.İmkanım olsaydı gidecektim Samsun'a birşey yapamayacaklarını onlara göstermek için ama neyse.Futboldan anlamayan,şiddetle yatıp kalkan insanlarla uraşmak benim seviyemi düşrür.

Umarım kazanıp artık yükselişe geçeriz.

Yorum

Sapara,Colman,Zokora aynı anda sahada olmazsa pozisyon üretmemiz hayal gibi..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X