Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim tribünün en büyük sorunu , özellikle maratondaki anormal seviyesiz insanların varlığı . İstanbulda yaşadığımız için çok sık maça gidemiyoruz ancak Avni Aker'e her girdiğimde küfür dağarcığım bir kat artıyor , o derece . O tribünlere genç kardeşlerimiz geliyor , hanımlarımız geliyor , ama bu "ayılar" kendi yaşam tarzlarını aynen tribünde yaşatmaya devam ediyor . Bu konuda aşama kaydedersek , bu ülkenin uzak ara en iyi futbol taraftarları oluruz .

Yorum

• Türk Futbol Spikerleri arasında en çok beğendiğim; Ercan Taner ve Sabri Ugan.

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyler bana maçın ingilizce anlatımı lazım var mıdır ?
        Ne yapıcaksın ki ingilizce anlatımını ?

Yorum

• Özellikle gs forumunda iki tane havşaka gözüm ilişiyor çok gülüyorum ya

sapara,vittek,adrian,cec ve paulonun cl de oynaması clye hakaretmiş hahahah

her zaman dedik işte, İstanbul takımlarının bir kısmı sempati duyabilir bize,bize saygı duyana bizde saygı duyarız ama bu oran asla yüksek olmuyor.

Neyse,anlayacaklar zamanla.Hatalardan hala ders çıkarmamışlar

Ben paulodan halaç ok umutluyum.Dün orta sahanın ilk yarıdaki uyumsuzluğu sebebiyle daha etkisizdi ama adriandan sonra daha belli etti kendini.Güzel de oldu.

Her yıl cevher çıkaran Belçika Liginden oyuncu aldık, sanırım herkesin hemen kabul etmesi için yıllık 3.5 milyon euro vermemiz lazımdı

Görecekler Allahın izniyle,bu takım inşaallah oturduğunda,anlayacaklar...
          Entropi İyidir.

Yorum

• Dun staddaydim, kapalidan izledigim icin tarafsiz sekilde diyebilirimki bu taraftar iyi ama bir kivilcim lazim taraftara. Nitekim lille futbolculari sakatlik aninda topu disari atmadilar ve o kivilcim geldi. Stadin dolmamasi beni uzen tek hadise bundada yonetimin payi cok buyuk. Birde kimse kizmasin ama kale arkasindaki taraftarlara belesci gozuyle bakmaktan kendimi alikoyamadim hernekadarda ugrassam.
            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Özellikle gs forumunda iki tane havşaka gözüm ilişiyor çok gülüyorum ya

sapara,vittek,adrian,cec ve paulonun cl de oynaması clye hakaretmiş hahahah

her zaman dedik işte, İstanbul takımlarının bir kısmı sempati duyabilir bize,bize saygı duyana bizde saygı duyarız ama bu oran asla yüksek olmuyor.

Neyse,anlayacaklar zamanla.Hatalardan hala ders çıkarmamışlar

Ben paulodan halaç ok umutluyum.Dün orta sahanın ilk yarıdaki uyumsuzluğu sebebiyle daha etkisizdi ama adriandan sonra daha belli etti kendini.Güzel de oldu.

Her yıl cevher çıkaran Belçika Liginden oyuncu aldık, sanırım herkesin hemen kabul etmesi için yıllık 3.5 milyon euro vermemiz lazımdı

Görecekler Allahın izniyle,bu takım inşaallah oturduğunda,anlayacaklar...
              Sabri,Servet,Gökhan Zan oynayınca hakaret olmuyor da bizim o kadar teknik(saydıkları) oyuncularımız oynayınca mı hakaret oluyor ?

Hele sabri uefa özel istekde bulunacak sabri izleyenleri güldürüyor insanlar şampiyonlar ligini seyrederken gülmek istemiyor.Lütfen onu getirmeyin .
              En son evrents tarafından düzenlendi; 28.09.2011, 13:43.

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne yapıcaksın ki ingilizce anlatımını ?
                CL ligi İngilizce Spiker anlatımlı arşiv yapıyorum .d
                FIRTINA

Yorum

Dün maçtan sonra haber kanallarına bakayım dedim bizden bir haber var mı altyazı filan.NTV,SKYTÜRK,CNNTÜRK,HABERTÜRK,TGRTHABER'de hiç bir şey yoktu (ya da ben kaçırdım günahlarını almayayım).Ama fenerbahçe 2. maçında 4 puana ulaşmış olsaydı haberler canlı bağlantılar yaparlardı.Malesef basınımızda tarafsızlık hiç yok.
                  Nede olsa biz yahudi Takimiyiz
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Sabri,Servet,Gökhan Zan oynayınca hakaret olmuyor da bizim o kadar teknik(saydıkları) oyuncularımız oynayınca mı hakaret oluyor ?

Hele sabri uefa özel istekde bulunacak sabri izleyenleri güldürüyor insanlar şampiyonlar ligini seyrederken gülmek istemiyor.Lütfen onu getirmeyin .
                    Ben ne saçmaladım gs sanki şampiyonlar liginde oynuyor .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim tribünün en büyük sorunu , özellikle maratondaki anormal seviyesiz insanların varlığı . İstanbulda yaşadığımız için çok sık maça gidemiyoruz ancak Avni Aker'e her girdiğimde küfür dağarcığım bir kat artıyor , o derece . O tribünlere genç kardeşlerimiz geliyor , hanımlarımız geliyor , ama bu "ayılar" kendi yaşam tarzlarını aynen tribünde yaşatmaya devam ediyor . Bu konuda aşama kaydedersek , bu ülkenin uzak ara en iyi futbol taraftarları oluruz .
                      Memlekette Erkek Cocugu yetistirenler küfür eden Erkek Cocugunun cok "özel" birisi olmadigini ve bununla gurur duyulamiyacagini anlamalari lazim.
                      Erkek Cocugu ile Kiz Cocugu arasinda yetistirirken "ucurumlar" olmamasi lazim.

Rahmetli Nineme "Kac Torunun var" diye sorduklarinda o sirf Erkek Torunlarinin sayisini söylerdi.

Yani Zihniyet degismesi lazim ama bu uzun is maalesef
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Ben ne saçmaladım gs sanki şampiyonlar liginde oynuyor .

olsun fb spor totoda olduğu için spor totonun marka değeri daha yüksek şl den...
                        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Harbiden ya açtım tekrar tekrar izliyorum aynı yeri

Teşekkürler Sabri Ugan O ne güzel penaltııı diye bağırmak
                          penaltı daki reaksiyonu çok güzeldi. hem taraftarın hem spikerin.

penaltı atılırken ses ayarlarını deiştirdiler heralde ki ben spikerin gol dediğini duymadım seyirci sevincinden...
                          Oscar CARDOZO
                          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Takimimiz avrupada daha sert esecek bu henuz baslangic xD

Yorum

• O maraton tribününde sabit adamlar var her sene parasını verip alır kombinesini stadı kendisinin sanır, oturun göremiyoruzculardan yani.

Tezahürat yapmıyor bu tipler ama futbolcumuzun biri hata yapınca sallayalarını akıtarak ağız dolusu küfrediyor Allah'ın gorilileri.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ben taraftarın sesini duyamadım Star TV nin ses kısış mantığı yüzünden.

yavşak herifler...
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X