Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Star tv maç özeti fanatik'e göre biraz daha net...

Yorum

• İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eyvallah saolasın..
      İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• Üzerimizde kem gözler olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi tarihinin en iyi başlangıcı yaptık arkadaşlar.

Biraz keyfini çıkarın da.

Taraftar iyiydi. Daha iyi olabilir miydi ? olabilirdi. Yapabilir miyiz ? yaparız.

Bitti gitti.

"öyleydi böyledi" demenin, hem de bunu söylerken çözüm önerisi getirmemek çok saçma.

Birbirimizi çekiştirmeyi bir kenara bırakarak. Oynanan her maçı kulüp, takım ve taraftar olarak bir tecrübeye çevirebilmemiz lazım.

Başta dediğim gibi tadını çıkarın, medya'da ne kadar Trabzonspor haberi varsa okuyun bugün yarım saatinizi bu işe ayırın. hem bilgilenirsiniz, hemde Trabzonspor'un reytringi artar arkadaşlar.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sakin ol şampiyon.
          Olamam. Nedir bu her maç taraftarı asıp kesmeler? Haklı olduğun zaman var olmadığın zaman var, hesabını iyi yapacaksın.
          Benim şuanda kulaklarım zor duyuyor maratonda olmama rağmen. Bilmem anlatabildim mi!
          Mesajım sana değil bu arada kusura bakma.

Yorum

• Seyircinin sesiyle ilgili şunu söylemek istiyorum;lig tv nin yayınında ses çok iyi geliyor ama star ın yaptığı yayında tv den ses az geliyor.Buda star tv nin ayarları ile ilgili bir durum olduğunu gösterir. yada taraftardan gelen ses duyulmasın diye yayını sunan kişiler sesi kısıyor.

Yorum

• İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Artık bu maçtan sonra da taraftara çamur atan, yok ıslık yoktu bağıramadılar boşluk vardı diyen benim gözümde ne Trabzonludur ne de Trabzonsporlu. Maçı kapalıdan izlemiş biri olarak söylüyorum son yılların en iyi taraftarı vardı dün. Hele o şl müziği çaldığı an. Süperdi!
              son yılların en iyi taraftarı kısmına katılmıyorum.maraton komple oturuyordu.kale arkaları olmasa ses duymayacağız.gol olunca değil maçın genelinde destek olmaktan bahsediyoruz.
              KACANDAN

Ben bu takımın taraftarı değilim.
              Ben bu şehrin de takımın da sevdalısıyım.

Yorum

• İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                penaltı anı ve golden sonra ki ses muhteşem

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  penaltı anı ve golden sonra ki ses muhteşem
                  Harbiden ya açtım tekrar tekrar izliyorum aynı yeri

Teşekkürler Sabri Ugan O ne güzel penaltııı diye bağırmak
                  Twitter Adresim

Yorum

• Neyse...
                    Bilmem ekranlara yansıdı mı, bir ara(çoğu ara olduğu gibi) rakip nerdeyse tüm hatlarıyla bizim yarı sahamızda, bizimkiler de öyle.
                    Lille kalecisi ceza sahasından çıktı, çizgiye geldi ve ısındı Bir uyana bir buyana koşu yapıyor. Dalga geçti resmen.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Harbiden ya açtım tekrar tekrar izliyorum aynı yeri

Teşekkürler Sabri Ugan O ne güzel penaltııı diye bağırmak
                      bende tekrar tekrar izledim doyamadım yine de
                      asıl olay şimdi.. formayı giyip çıkalım dışarı bakalım istanbul da ne kadar ezik var çatlasınlar bütün ezikler..

Yorum

• Skor çok iyi ama takım çok kötüydü. Şl de oynayan bir takıma yakışmayan şekilde oynadık hele ilk yarıda çok kötüydü. 2. yarıda birazcık bastırınca hatalarından faydalanarak golü attık.

Ben maçtan önce kontrollü oyunun iyi olacağını düşünüyordum. İlk yarı öyle oynamaya çalıştık ama kötü oldu. Lille takımına karşı 2. yarıdaki taktiğimiz daha akıllıca ve daha işler bir taktik oldu. Bu takıma karşı ilerde basıp top yapmalarını engellemek daha akılcıydı. Ve topu alıp ilerde tuttuğumuzda lille takımının en zayıf yerinin defansları olduğunu gördük. Kısacası bundan sonraki maçta lille takımına karşı ilerde basıp defanslarına karşı bir oyun sergilemeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neyse...
                          Bilmem ekranlara yansıdı mı, bir ara(çoğu ara olduğu gibi) rakip nerdeyse tüm hatlarıyla bizim yarı sahamızda, bizimkiler de öyle.
                          Lille kalecisi ceza sahasından çıktı, çizgiye geldi ve ısındı Bir uyana bir buyana koşu yapıyor. Dalga geçti resmen.
                          Bunu bizim Tolga'da yaptı Sibel
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Fenerin Trabzonsporla imtihanı devam ediyor..biz puan alıyoruz...Fransızlardan fazla üzülen fenerliler...Durmak yok eziyete devam...Şeytan azapta gerek...
                            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Teşekkürler Trabzonsporum bana bu mutlulukları yaşatıp, fenerlilerin boynunu eğdirdiğin için

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neyse...
                                ben görmedim1 puan iyidir diyordum çok kötü oynasakta o 1 puanı almak sevindirici...
                                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X