Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erol Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün tam olarak dinleyemedim ama sanki başkan bahsettiğin bu 18 günlük boşlukta yurtdışundan çim mi getircez ne dedi tam anlayamadım açıkcası

buldum http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...&r=1&hid=99091 bu videonun 2:55 de yurtdışından çim geleceğini söyledi başkan
    milan

Yorum

• serkan oyunu yavaşlattı

alanzinho topları öldürdü..

henrique ilerde fos !

şuan takım 3 yarım adam ile dokuz buçuk kişi oynuyor
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avni Aker şu maçta dolmuyorsa,bundan sonra CL maçlarını 15.000 kişiye oynayacağımıza,TT Arenada 50000 kişiye oynayalım.Gişe geliri 3 e 4 e katlanır,zemin düzgün olur,prestijimiz düzelir...
        Boşluk varmıydı bilmiyorum ...

Niye dolsun ki ama resmi olarak kalearkasi bilet satışı yok , ama stad çevresinde var ne garip dimi.

5 para etmez adamlar para vermeden giriyor,ben eşşek gibi 10 saat çalışıp kazandığım parayla haklı gelmeyen seyircilerimiz

Not: Taraftar iyidi laf diyene yukarıda Allah var.
        Yaşam kimliği: Trabzonspor .
        Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• arkadaş şu henrikenin yerine snow olsa nasıl olurdu

Yorum

• Senol hocamiz tam anlamiyla savunmaya yönelik taktik anlayila cikardi takimi Zokora bugün 4lü savunmanin göbeginde 90 dakka devamli orda oynadi, bence macin en önemli olayiyd Zokora bugün daha ilerde oynasaydi lille karsi en az 4 net pozisyonu yakalardik.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor zaten bu taraftar anlayışına mağlup oluyor.Destek iyi olunca var, azıcık sallan hemen ıslık-yuhlama başlıyor....
              Abartmıyorum.Neden gözünün üstünde kaşın var diye eleştirecek onlarca,yüzlerece insanlar yaşıyor tribünlerde.Ben 'FUTBOLDAN ANLAYAN' taraftar kitlesinin manevi bir grup gibi arada bir görünüp kaybolduğunu düşünüyorum .Futboldan anlamak futbolun psikolojini yani her alanını bilmektir.Biz sadece işin şut,pas,çalım,kadro dizme kısmındayız
              Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk yarıda kaybettiğimiz çoğu topta başrolde Alan vardı. Neden bu kadar ısrar ediyor topla anlamış değilim, basit oynamak varken.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• şu csk macında 3 puan alırska diyre maçta burakta olucak ozmn daha farklı ollucak csk macından sonra ınter kendi evimizde oynucaz galiba o maçta ona cok ihtiyacımız var lucio ve samul güçlü oyuncular burakı salıcaksın üstlerine döyyyy tutututu hesabı paramparça eder panpaları

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    olayın top toplayıcı çocukla ilgili olduğuna eminmisin abi ? benim gördüğüm kadarıyla o pozisyonda serkan yine ağır davrandı kapamadık topu ve maratonda bazı kişiler hakeme bazı kişiler serkana tepki verdi.serkan da topu vudu vs. biliyorum .ama dediğin gibiyse ii...
                    Şahsen ben öyle anladım gibi top çıktı hemen kuracaktı oyunu sanki çocuğa kızdı gibi ama bende yanlış anlamış olabilirim...Ama o kadar önemli değildi...İlk yarı çok kötüydü, krize soktu beni...Ama iyi fırça yediki 2.yarı fena değildi...

Yorum

• @Sushi 07, Hocam Bu Notlar 10 luk Sisteme Göre mi ?
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Volkan ve tayfası için küçük bir hatırlatma.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• CL üst düzey bir lig.Oyun degil netice önemli.

Kazandigimiz puanlar ileriki Avrupa maceramizlarda daha kolay rakip cikmasina yariyacak.

Yenemiyorsan yenilmeyecen.

Moskova takimi hücumda iyi olabilir defansi ve kalecisi berbat.Ilk mac icin taktik önce durdur sonra vur.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Boşluk varmıydı bilmiyorum ...

Niye dolsun ki ama resmi olarak kalearkasi bilet satışı yok , ama stad çevresinde var ne garip dimi.

5 para etmez adamlar para vermeden giriyor,ben eşşek gibi 10 saat çalışıp kazandığım parayla haklı gelmeyen seyircilerimiz

Not: Taraftar iyidi laf diyene yukarıda Allah var.
                            taraftara çamur atanların derdi başka.onların büyük planları var diye düşünmeye başladım ben artık. vicdan da kalmamış dediğim gibi avni akerdeki taraftarı yeseler doymazlar...
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Üzülerek söylüyorumki özellikle maratondaki taraftarımız çok cahil ve yobaz.Takımda ana avrat,eş-dost,çoluk çocuk küfür etmedikleri adam kalmadı,düşünün Serkanın 4-5 yaşındaki bebeciğine bile söven vardı.Bu insanlarlan aynı yerde bulunmaktan utandım,7 yıldır 4-5 maç hariç hiçbir zaman maça gitmemezlik etmeyen ben artık bundan sonra maça gidermiyim diye düşünmeye başladım.Yazıklar olsun gerçekten.

Yorum

• Dayanamadım golü yediğimizde önümde ki 3 taraftarla ağız dalaşına girdim.. Bu kadar ahmaklık olur mu arkadaş.. Veriyolar 100 lira para maç sonuna kadar çekirdek yiyolar..

Maça gelirsek bundan sonra hedefimiz yenilmemek.. İlk aşama tamamdır..
                                Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X