Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hic bir yerde bulamadim. Kendim macin tamamini indirip kesip facebook´a yükledim
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• TrtSpor Lille macina klip hazirlamis... Acin..

Ali Ece yorumlayacak simdi maci?!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TrtSpor Lille macina klip hazirlamis... Acin..

Ali Ece yorumlayacak simdi maci?!!
        Yorumlamadi ya la..

Yorum

• Verdiler mi?

Yorum

• İlk olarak cicin_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hacı çok teşekkür ederim ne zamandır link bekliyoduk ya.
            önemli değil hacı

Yorum

• ben onu bunu bilmem şenol güneş erken uyansaydıda alanzinhoyu erken çıkarsaydı lili yenerdik.

Yorum

• bence gruptan cıkma sansımız dusuk su lılle macını alsaydık belkı cıkardık
                Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• bence gruptan çıkamayız.hatta gerı kalan 4 maçın hepsınde 8 yerız.platınıde bızı aldığına bın pışman olur.hükümet çöker,darbe olur.kıyamet kopar,hz ısrafıl sur'a üfler...la havle la havle!

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence gruptan cıkma sansımız dusuk su lılle macını alsaydık belkı cıkardık
                    Cümle şöylede olabilirdi...Bence gruptan çıkma şansımız yüksek..Şu lille maçından puan almamız iyi oldu.Belki cska dan da puan alabiliriz..
                    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• takımımız kotu deıl ama su var halaa takım olamadık yaklasık 6 kısı dırek 11 de oynuyor bunlar hala uyum sıkıntıısnı asamadı bana gore 2 macta kabul edelım kı futbol sansı yanımızdaydı hanı lılle nasıl oynadık dersenız bana gore %51 lılle %49 trabzon ama gol bolgesınden gercekten sıkıntı cekıyoruz

Yorum

• kardeş,bırak şımdı gol sıkıntısını fılan.göz var nızam var.golcumuz cezalı,oynadığımız takımlar dünya devı.ve ılk defa şampıyonlar lıgınde oynuyoruz.fenerlıler gıbı düşünüp konuşmanın alemı yok.şımdi takimın sana ne kadar yakınsa koşa koşa kucaklama vaktıdır.

Yorum

• bende en az sızın kadar gurur duyuyorum takımımla.. inşş cıkacaz ama burdan baskanada seslenıyorum lıg maclarında maroton bıletını 25 kale arkasını 15 yapsın burası trabzon fakır kent nasıl olsa baskanımızn dedıgı gıbı

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bende en az sızın kadar gurur duyuyorum takımımla.. inşş cıkacaz ama burdan baskanada seslenıyorum lıg maclarında maroton bıletını 25 kale arkasını 15 yapsın burası trabzon fakır kent nasıl olsa baskanımızn dedıgı gıbı
                            Kale arkası bilet fiyatlarını taraftar grupları belirliyor renkdaş
                            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              onu birakin da en yakin takipci ulke belcika , bizi siralamada gececekler gibi gozukuyor, adamlar 4 takimla avrupada biri sampiyonlar liginde 3 avrupa ligi,

sampiyonlar liginde : KRC GENK 2 mac sonunda 1 puan topladi ....

avrupa ligi : ANDERLECHT 2 mac sonunda 6 puan topladi

CLUB BRUGGE 2 mac sonu 6 puan topladi

ve STANDARD LIEGE 2 mac sonu 4 puan topladi

birde on elemede bir kac mac kazandilar bunlar... ilerde turkiye sampiyonlar ligine dogrudan katilamaz artik ...
                              Orasi beni hic ilgilendirmiyor...beni ilgilendiren, bizim kac puan toplacagimiz.

Ya Gruptan 2. cikarak iyi bir kura ceyrekfinal sansi,

Ya da 3. olarak Avrupa liginde en az yarifinal,

cok iyi puan getirecektir bize (gelecekte seribasi olabilmek icin)..en önemlisi bu
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• ilk iki maclar sonunda 17.349 seyirci ile 32 takimdan maalesef 30. siradayiz
                                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X