Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben sıkıldım artık Alanzinho'ya her maç sövmekten , bana mümkünse çok koşuyor demeyin , Umut da koşuyordu ve Umut faydalı işler yapıyordu.

Adrian'ın artık yaratıcılık bakımından takımın en iyisi olduğunu benimsemek lazım ve 11'den kesmemek lazım.

Henrique de mümkünse sol kanatta oynasın. Halil tek forvet oynasın. Sağ kanatta da biri oynar mutlaka da.
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Alanzinho bu tür maçlarda ilk 11'de başlatılmamalı, 60 dakika nasıl dayandı Teknik Heyet anlam vermiyorum tabi birde Serkan sendromu var.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bizim maçların birini ertem şenerin anlatma olasılığı yok mu?

Yorum

• S.L. ikinci haftasi da bitti, gruplarin liderlerine bir göz atalim

FC Bayern München
          Trabzonspor AŞ
          FC Basel 1893
          Real Madrid CF
          Chelsea FC
          Olympique de Marseille
          FC Porto
          AC Milan
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Hatırlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siz anlasanız yeter kardeşim tribünden başkasına ne hacet! Bi gol yeniliyor herkes süt dökmüş kedi, gol atılıyor hoopp bizimkiler uyanmış. Takımı ateşleyen, takımın arkasında durup destek veren, pozitif güç oluşturan ne seyircimiz var ne de taraftarımız. Ha durum da buyken, tribünden anlıyor olsan ne anlamıyor olsan ne?
            Arkadaşım taraftardan bahsediyor seyirciden değil, senin şu yorumu yaptığın kısım seyirci kısmına gidiyor taraftara değil.

Eğer genelleme yaparsan maçın her dakikasında bağıranların hakkını yemiş olursun.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Hatırlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Siz anlasanız yeter kardeşim tribünden başkasına ne hacet! Bi gol yeniliyor herkes süt dökmüş kedi, gol atılıyor hoopp bizimkiler uyanmış. Takımı ateşleyen, takımın arkasında durup destek veren, pozitif güç oluşturan ne seyircimiz var ne de taraftarımız. Ha durum da buyken, tribünden anlıyor olsan ne anlamıyor olsan ne?
              Kardesim trabzonlu gencler serkana taraftar homurdanirken serkan serkan diye tempo tuttular bilmiyorsan sus derim abi.. Takim gerdeykende ondeyknde adamlar bagirdilar..

Suraya bos bos yorm yazmayalm yapilan ise destek olalim da adamlarn hevesini kirmayalim

Surada tribunden anlayan seyirci sayici az arkadasin dedigi gibi

Yorum

• kardeşim takımın tüm iskeleti değişmiş şerefsizler yüzünden adil bir şekilde şampiyon olsaydık inanıyorumki o futbolcuların hiç biri gitmek istemeyecekti...gelelim ikinci konuya şampiyonlar ligine gireceğin kuraya bir gün den daha azbir zaman kala bildiriliyor işin kötüsü transferin bitmesine bir hafta kala daha kötüsü ülkemizde bayram giriyor o araya bir hafta oluyor 2 gün bütün bu aksaklıklara rağmen maçlardaha oynanmadan kimse puana bile alamayacağımızı düşünüp bizle alay etmek için fırsat kolluyorlardı tüm basın...ama görüyorumki futbolcu ve teknik heyet hepsinin bilincinde yürekleriyle ücadele ediyor allah hepsinden razı lsun bu mutlu günleri yaşattılar bize gol olduğunda sevinmeyi bırakın üzülen tüm eziklere kapak olsun kendi başkan ve idarecilerini her maçtan sonra revirlik yaptığımız için kusura bakmayın ilahi adalet böyle birşey siz nekadar üzülsenizde BİZ BU TAKIMLA GURUR DUYUYORUZ ilkkez katıldığı bir arenada lider oldukları için bu gurur bize yeter saolun şenol hocam futbolclar ve yönetim ço saolun
                yakarışa geçivermişti hepsi de birden,içini döküyordu Hakk'a herkes derinden;kuduruyordu mütegallioper kederinden...ve emindi Mehmetçik yarınki zaferinden.

Yorum

• ayrıca rüya gibi yaşadıklarımız

ŞL de 2. maçlar sonun da lideriz

devler ligi arkadaşlar

ben maçlar başlamadan önce 1 gol atıp bir puan alabilirsek başarıdır diyordum

tamam maç esnasnda kızıyorum oyunculara Şenol hocaya ama oynadığımız takımlar karabük flan değil

dünya devi bunlar

FM de yaptığımız şeyler gerçek oluyor

helal olsun diyorum takıma teknik heyete yönetime

eleştiri dersen çok ama yeri ve zamanı değil bence

Yorum

• 61. dakika şovu yapılmadı galiba maçta?

Yorum

• Dün tribünlerde eksik olan tarafımız bana göre pozisyonlara vermemiz gereken tepkiydi. Örnek veriyorum bi pozisyonda henriqueye faul yapıldı sağ tarafta pozisyon aslında kartlık bir pozisyon değildi tribünlerde bi anda tepki sesi gelince hakem direk sarı kartla koştu olaya. Ama penaltıda biz uyuduk resmen kimseden gık çıkmadı. Genel anlamda faullere kararlara falan tepki veremedik. Bence avrupa takımlarının en büyük kozu tribünleri. Atletic bilbao ve benfica maçını hatırlarsak adamlar hakemi müthiş baskı altına alabiliyorlardı. Aynısını bizde yapmalıyız. Bu bence eksik yönümüz

Oyuna gelincede maça zaten beraberlik iyi sonuçtur zihniyetiyle çıkmış bir kardo vardı. Tüm futbolcular beraberliğin iyi sonuç olacağınız söyleyip durdular aynı şekilde yönetimimizde. Bu yüzden galibiyet için pek bir çaba göstermedik. En çok kızdığım noktada golü attıktan sonraki halimizdi. Kendi sahandasın rakibe beklemediği bir gol atmışsın 5 dakika daha yüklensen 2. golün gelmemesi için hiçbir neden yokken biz oyunu soğutup 1-1 e razı olduk. Lille takımı yenemeyeceğimiz bir takım değilmiş bunu gördük en azından. Hazard ve Sow olmasa sıradan bir takımdan farkları kalmaz bence. Deplasmanlarda daha rahat ve daha iyi oynayan bir takım olduğumuzu göze alırsak bana göre fransadan en azından 1 puanla döneriz.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        61. dakika şovu yapılmadı galiba maçta?
                        Bundan sonra 34. dakika şov var.

Emekleri çaaaldııınnn yineeee, günahkaaarsın feneerbahçeeeee ama bu dünyadaaa ama ahireteee yakandayızzz fenerbaahçeeee.

Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Yorum

• Bakın Son Paslarda Alanzinho ve Serkan yerine Adrian ve Sapara olsaydı.Kötü zemin ve kötü dediğimiz oyunla biz bu Lille i Buraksız bile üçlerdik.Ah Vittek Ah diyorum.Hocamdan Paweli artık hazırlamasını rica ederim..
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kardesim trabzonlu gencler serkana taraftar homurdanirken serkan serkan diye tempo tuttular bilmiyorsan sus derim abi.. Takim gerdeykende ondeyknde adamlar bagirdilar..

Suraya bos bos yorm yazmayalm yapilan ise destek olalim da adamlarn hevesini kirmayalim

Surada tribunden anlayan seyirci sayici az arkadasin dedigi gibi
                            Boşuna tartışmayın.Herkes bu takımın taraftarı.kötüde yorum yazsa iyide yazsa,hepsi bu takımdan beklentileri olduğu için.
                            Seyirciye olumsuz yorum yapan arkadaşlar maçı televizyondan izleyen arkadaşlar ve gerçekten tv'de ses gelmiyordu.sadece kale arkalarında bazı grupların destek olduğunu ancak dikkat edersen duyabiliyorsun.ben bazen spikerlerin bile sesini duymuyorum.heyecandan kulaklarım tıkanıyor.
                            stad da olup da bağıran arkadaşlar da maçı tv'den seyrederse anlayacaklardır ses gelmediğini.buda ilk ŞL maçı için Trabzon seyircimizden olan beklentilerden dolayı böyle yorumlar yapılıyordur.Bende sonuçta beğenmedim seyirciyi ama tartışmak gereksiz.yinede bağıran arkadaşlara haksızlık yapılmaması için ağızlarına sağlık diyorum.Bu sayının çoğalmasını diliyorum.
                            KACANDAN

Ben bu takımın taraftarı değilim.
                            Ben bu şehrin de takımın da sevdalısıyım.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fenerliler ne kadar abartıyorsa biz de az değiliz hani. Ben kendi gözlerimle gördüğümü söyleyeyim.

Rakibin ceza alanı içinde 3 gol pozisyonu var. Zaten biri gol oldu. Bizim ise Serkan'ın şutu, Colman'ın şutu ve son olarak Adrian'ın ceza alanında terse çekip attıığı şut dışında gol girşimimiz yok.

Göründüğü gibi Lille ne bizi ezdi, ne de biz Lille ezildik. İki takımda hali hazırdaki güçlerine göre bir maç çıkardılar. İkinci maç her iki takımda daha iyi oynarlar diye düşünüyorum...
                              Maçın objektif özeti budur
                              DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

• Taraftar konusunda,
                                Serkan Balcı'ya tepki gösteren tribunler bellidir. Zannetmiyorum ki bu tribunler kalearkaları olsun, bilakis destek veren olmuşlardır.

Şampiyonlar ligi ortamını Avni Aker'de yaşayan bütün arkadaşlarım adına sevindim gurur duydum.

Yalnız bir eleştirim olacak maçın tansiyonuna bakılmaksızın tezahürat yapılıyor. Özellikle ikinci yarı müthiş bir giriş yaptı takım, işte o anda tribünlerin sazı eline alması gerekiyor. Tezahuratlarımız klişe, hiç olmazsa oynanan oyuna göre tezahüratın ne olacağını belirleyelim.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X