Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3 İstanbul takımının sırdan bir lig maçındaki bilet fiyatları, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi bilet fiyatı ile aynı.
    Yani bilet fiyatları pahalı falan değil.
    Trabzon'a göre pahalı. Ama şunu da göz önünde bulundurmalıyız bazı taraftarlarımız hem bilet fiyatlarını pahalı bulup hem de İstanbul takımlarıyla transferde aşık atmamız gerektiğini söylerler. Ben buna katılmıyorum, Trabzonspor'un ekonomisi daha küçüktür ama Trabzonspor bu ekonomiden bile onlardan daha iyi takım çıkarabilir, çıkarıyor da.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Herkes bizim kötü oyunumuzdan bahsediyor ama Lille'de pek farkli degildi. Karabük bile daha cok pozisyona girdi.

Buda aslinda bizim defansif anlamda ne kadar iyi oldugumuzu gösteriyor.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 İstanbul takımının sırdan bir lig maçındaki bilet fiyatları, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi bilet fiyatı ile aynı.
        Yani bilet fiyatları pahalı falan değil.
        Aslında bende böyle düşünüyorum. Zaten stadyumun çok büyük bir kısmı kombineli. Yani Trabzon'da 50 lira verip maça gelebilecek 10 bin kişi çok rahat vardır. Sorun şu ki, çok sık maç oldu eylül ayında.. İBB ile Karabük maçlarının arası 1 hafta. Karabük maçından 3 gün sonra Lille maçı.. Yani 10 günde 3 maç.. Ligler normal seyrine dönünce seyirci sayısı artacaktır..
        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkes bizim kötü oyunumuzdan bahsediyor ama Lille'de pek farkli degildi. Karabük bile daha cok pozisyona girdi.

Buda aslinda bizim defansif anlamda ne kadar iyi oldugumuzu gösteriyor.

lucescu yada böyle diyorlardı ama bak sonra ne oldu gittiği yerde ne yaptı adam
          Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• gözümüzde çok büyütmüşüz hiç de öyle aman aman bir takım değil (tek maçlık düşüncem) hazard olmasa sıradan bir lig takımından artısı yok derdim
            "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
            (ALINTIDIR)

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aslında bende böyle düşünüyorum. Zaten stadyumun çok büyük bir kısmı kombineli. Yani Trabzon'da 50 lira verip maça gelebilecek 10 bin kişi çok rahat vardır. Sorun şu ki, çok sık maç oldu eylül ayında.. İBB ile Karabük maçlarının arası 1 hafta. Karabük maçından 3 gün sonra Lille maçı.. Yani 10 günde 3 maç.. Ligler normal seyrine dönünce seyirci sayısı artacaktır..
              hangi 50 lira abi ?lille maçında en düşük fiyatlar 100 tl idi.yanlış mı biliyorum.
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• 100 lira az rakam degil.
                Buda en ucuzu.

Ama alin su kombineyi dedik dinletemedik.

Maraton Tribünü kombinesi kac lira? 300 lira civariydi.
                Hadi 400 lira olsun.

17 super lig, 3 s.ligi, 3 play off üzerine hesapladim 17.39 Lira yapiyor mac basi.

Pahali mi ? Asla !!!

Ozaman kombineyi alacaksin. Hatta taksit imkanida vardi.
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon'a göre pahalı. Ama şunu da göz önünde bulundurmalıyız bazı taraftarlarımız hem bilet fiyatlarını pahalı bulup hem de İstanbul takımlarıyla transferde aşık atmamız gerektiğini söylerler. Ben buna katılmıyorum, Trabzonspor'un ekonomisi daha küçüktür ama Trabzonspor bu ekonomiden bile onlardan daha iyi takım çıkarabilir, çıkarıyor da.
                  İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  100 lira az rakam degil.
                  Buda en ucuzu.

Hadi 400 lira olsun.

17 super lig, 3 s.ligi, 3 play off üzerine hesapladim 17.39 Lira yapiyor mac basi.

Pahali mi ? Asla !!!

Bu iki mesajı ard arda okuyunca daha bir şık oldu.
                  Katılmamak elde değil.

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hangi 50 lira abi ?lille maçında en düşük fiyatlar 100 tl idi.yanlış mı biliyorum.
                    Ben lig maçlarını kastetmiştim. Şl'de en ucuz 100 lira idi. Kombine çok faydalı oldu o bakımdan.. Maraton alt köşeler 350, üst köşeler 450 liraydı. Geçen yıldan kombine varsa %10 indirim vardı. Bir çok karta 6 taksit Trabzonspor kredi kartına 12 taksit imkanı vardı..

Benim yukarıda demek istediğim normal seyrinde gitseydi lig yine Lille maçında tribünler dolardı.. İnsanlar zaten İBB ve Karabük maçına 100 lira verdi. 3 gün sonra bi 100 lira daha vermek zor tabi..
                    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• inter maçını kötü oynadık kazandık, lille maçını kötü oynadık berebere kaldık , bir daha kötü oynarsak yenilecez.
                      artık iyi oynama zamanı...Allah yolumuzu açık etsin.
                      "Şehitler Unutulursa ölür"
                      Unutma-Unutturma

Yorum

• Rakipleri biz oynatmıyoruz ama medyada bu rakip oynayamadı, Trabzonspor kötü oynadı şeklinde yorumlanıyor. Garipsenimsenilecek bir durum.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rakipleri biz oynatmıyoruz ama medyada bu rakip oynayamadı, Trabzonspor kötü oynadı şeklinde yorumlanıyor. Garipsenimsenilecek bir durum.
                          Mesela şu ntvsporda ki Mert Aydın...

Adam öyle konuşuyor ki sanki hersene bir takımımız CL gruplarda ilk 2 maçta 6 puan alıyor da, hatta bu takımımız Inter'i deplasmanda yenip, Lille' de içeride yeniyor...Doğru ya doğru ilk kez girdiğimiz bir turnuvada, direk 2 de 2 yapmalıydık...Hemde kimlere karşı Fransa şampiyonu ve İtalya 2.si...Çekemiyorlar arkadaş

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            100 lira az rakam degil.
                            Buda en ucuzu.

Hadi 400 lira olsun.

Pahali mi ? Asla !!!

Türkiye Kupasida var
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gözümüzde çok büyütmüşüz hiç de öyle aman aman bir takım değil (tek maçlık düşüncem) hazard olmasa sıradan bir lig takımından artısı yok derdim
                              lille cok iyi takim hocam hic olmassa bizden cok cok daha iyi bir takim.bu takimin bize 15,,20 dakika haric top oynTmadigini penailti haricinde pozisyon vermedigini hatirlatirim.

biz suanda cok kotu bir takimiz kadro olarak degil takim olarak. benim bazen taaftar olarak tarafli baktigim zamanlar oluyor boyle zamanlarda babamin sozune bakarim
                              takim falan tutmadigi icin o bile bu nasil takim diyor.

bu takimin oyle 2,,,,3 haftaya degil uzun bir zamana ihtiyaci var.
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Gercektende medyada basarimizi yok gören bir anlayis var.

Sampiyonlar liginde ilk defa katildigi halde 4 puan alabilen bir takimi övmeleri gerekirken elestiriyorlar.

Ayni durumda 3 eziklerden biri olsaydi haberleri sürmansetten verirlerdi.

Hürriyet gazetesinin ilk sayfasinda lider oldugumuza dair tek bir satir yok.

Medya yine tek ve gercek yüzünü ortaya koydu,tek yol istanbul gercegi.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X