Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol Güneş istifa diyen yada insafsızca eleştiren taraftarlarımız Real Madride bakıyor mu acaba. Morinho lu milyonlarca dolar değerinde Real Madrid bile maç kaybedebiliyor. Hemde hangi takıma.

Bahsettigin kisi veya kisiler ilk önce Futbol müsabakalarinda üc tane sonucun mümkün oldugunu ögrensinler...

MAGLUBIYET - BERABERLIK - GALIBIYET
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Katılmamak elde değil;
      1 hafta önce elduk bittuk;
      3 gün önce kralız paşayız koyduk geçirdik;
      bu akşam yine başa sardık.

Arkadaş bir takım iyiyse her zaman iyidir; nedir bu panik kargaşa.
      sıkıntı bu işte...

iyi değiliz...

Manisa maçında Henrique, Adrian, Colman vs bireysel olarak kıpırdanınca iyi gözüktük ama maalesef kollektif oyunumuz yok...

İnter maçında benim hayatımda hiç görmediğim kadar defans yaptık, düşünün en uçtaki adamımız kendi yarı sahamızın ortasındaydı, Milito'nun falan kaçırdıklarını tekrar izleyince anlıyorum bizi neler korumuş... Allah yardım etti Celutska olmayacak bir anda olmayacak bir vuruşla gol yaptı... O vuruşu ne bi kere daha Celutska yapar ve Lucio bi daha öyle vurdurur ne sezar bi daha öyle gol yer ama işte Allah yardım etti ve oldu.... Zafer sarhoşu olduk önümüzdeki gerçeği görmedik, bakmadık...

Sonra İBB geldi, kendi sahamızda vahim halimizi gözümüze soktu ve gitti...

Bir an önce toparlanmalıyız, yoksa bu sene ele güne rezil oluruz...

Yorum

• İlk olarak korcanility tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sıkıntı bu işte...

iyi değiliz...

Manisa maçında Henrique, Adrian, Colman vs bireysel olarak kıpırdanınca iyi gözüktük ama maalesef kollektif oyunumuz yok...

İnter maçında benim hayatımda hiç görmediğim kadar defans yaptık, düşünün en uçtaki adamımız kendi yarı sahamızın ortasındaydı, Milito'nun falan kaçırdıklarını tekrar izleyince anlıyorum bizi neler korumuş... Allah yardım etti Celutska olmayacak bir anda olmayacak bir vuruşla gol yaptı... O vuruşu ne bi kere daha Celutska yapar ve Lucio bi daha öyle vurdurur ne sezar bi daha öyle gol yer ama işte Allah yardım etti ve oldu.... Zafer sarhoşu olduk önümüzdeki gerçeği görmedik, bakmadık...

Sonra İBB geldi, kendi sahamızda vahim halimizi gözümüze soktu ve gitti...

Bir an önce toparlanmalıyız, yoksa bu sene ele güne rezil oluruz...
        Biz İnter'i nasıl yendiysek İbb'de bizi öyle yendi. Hatta bizim İnter maçında kurduğumuz kadar oyunda denge kuramadı. Ben İBB maçındaki takımımızı beğendim. Manisa maçında pek iyi değildik, ama sonrasında Inter maçında ve IBB maçında izlediğim takımdan umutluyum.
        Eskiden berbabere devam eden maçların 85, 90. dakikalarında başlattığımız "ula maç bitiy gayden gayret edun gazanacauk" baskısını. Bu maçta 50. dakikada başlattık, 70 e kadar devam ettirdik. Şans biraz karşımızda olmasa o bölümde golü bulup rahatlayabilirdik. Ama olmadı. Oynanan oyundan memnunum.

Ama Vittek İBB maçında kötü oynasada, çok önemli bir eksiğimizi giderecekti. Avrupa'da ona herkesten çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. 3 puandan daha büyük kayıp Vittek'tir.
        Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Sasiyorum bazen ayni maci mi izliyoruz diye ben takimi hem manisa hem de belediye macinda begendim ...son macta 2 top direkten donuyor canakkale gecilmezi oynuyorlar ve son dakika goluyle kazaniyorlar

takimda sadece henriye ayar olmaya basladim gs melosu geldi atti golunu bjk sidenyi atti bizimkisi daha atacak bekliyoruz unutmadan bu macta buragin eksikligi de vardi ...

samsun macini alir 27 odaklanmaliyiz lilli maci bizim kader macimiz aldik mi var ya

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende mi bir gariplik var anlayamıyorum ama ben bu maçta takımı gayet beğendim. Daha 3 gün önce İtalya'da İnter'le mücadele eden bir takım, taşlar henüz yerine oturmamış, rakip hem ters bir takım hem sert oynuyor, hakem de sertliğe müsamaha gösteriyor. Buna rağmen 55-75 dklar arası adamları ceza sahasına hapsetmişiz, bu arada iki muhteşem şut direkten dönüyor. Rakibin ilerde 3 tane hızlı adamı olduğu için defansı orta sahaya yaklaştırmakla büyük risk almak zorunda kalıyoruz ve defansın bir anlık gafletinden gol yiyoruz, mümkündür olabilir. Geçen sene hatırlayın ilk 5 haftada bursa bize tam 8 puan fark atmıştı, sezon sonu 20 puan gerimizde kaldı adamlar, daha 2. hafta ve takım iyi yolda. Bu arada ben taraftarı da çok beğendim, bizim taraftardan kimse hep bir ağızdan marş filan beklemesin zaten, taraftar maç boyunca takımı destekledi, yapılan hatalarda eskiden olduğu gibi tribünlerden homurdanma sesleri ıslıklar filan da yükselmedi, gayet sabırlı ve hoşgörülü idi takımına karşı. ibb gibi takımlar Süper Lig'de işin kolayını bulmuşlar, kanatlara iki hızlı adam, ilerde de etkili bir forvet bul, gerisini doldur defans ve defansın önüne, biraz da sert oyna, kümede kalman garanti.
            Takım konusundaki fikirlerinize katılıyorum ama taraftar kısmına katılamayacağım. 65-70 e kadar dayanabildiler. Sonra başladı homurdanma. Kısım kısım başladı alttan alttan ama sonra neredeyse bütün stada yayıldı. Mustafa Yumlu'nun Tolga'ya verdiği geri pasında tavan yapmıştı.
            Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Manisa maci?`
              - Laubali bir oyun.. Kazanmaya yakin tarafdik..

Inter maci?
              - Anlatilmaz yasanir

IBB maci?
              - Isteksiz, konsantre eksikligi, kazanmaya yakin tarafdik..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
              Yükleniyor...
              X