İlk olarak lucciiffer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Kardeş afyonun patlamadan yazdın herhalde..Daha dün Allah bilir methiye düzüyordun...İlk olarak lucciiffer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu cechle filhoyu kim izlemişte almış bunlar futbolcumu
Yorum
-
Bizim intere yaptığımızı ,ibb bize yaptı.Bu maçta sonuç bizim lehimizede olsa bu kadar kötü futbolu kimse görmezden gelemez.
Özellikle Şenol hocanın kadro revizyonunda büyük aksaklıklar çıktı.Bir futbolcu 3 gün ara ile büyük performasn farklılıkları gösteriyorsa sıkıntı var demektir.
Şuanda takımda tam manası ile beğendiğim üç isim var.Bunlar, Burak,Colman ve Zokora.Bunlara diğer oyuncuların ayak uydurması gerek.Zamana ihtiyacımız olduğu kesin,playoff uygulaması diğer kuluplerinde iştahını kabartmış durumda.Herkes gruba ortak olmaya çalışacak.O yüzden bu puan kayıpları sezon sonu çok arayacağız.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Hürgün başlık filan açmasın arkadaş. Sırf onun uğursuzluğu.
Taktiksel hatalar ve acelecilikle bu maçı hediye ettik oldu bitti.Daha 2.ci hafta plan yapmaya değmez. Son haftalara doğru yanacağız bu 5 puana .BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Gerek kendi sahamızda gerek deplasmanda oynadığımız maçlarda duran toplar çok önemli rol oluyor.
Geçen sezon Selçuk İnan ile bunu çok iyi değerlendirip , maçların sıkıştığı veya gol atmamız gereken yerlerde bunu başarmışdık.
Ne yazık ki bu sezon duran toplar konusunda sezon başından beri yaşadığımız problem gözle görülür devam ediyor.
Zokora ve Colman duran toplara kullanabilecek yetenekte değiller.
Açıkçası Sapara bu takımın ilk 11'de olması gereken bir oyuncu.
Gerek oyunu iyi yönlendirdiğinden gerekse duran topları çok iyi kullandığından mutlaka bize gerekiyor.
Dün birçok kez duran top kazandık fakat hiçbirinde etkili olamadık.
Dolayısıyla bu duran toplar meselesi bizim daha fazla canımızı yakmadan buna bir çare bulmalıyız .Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Birde şunu anlayamıyorum , sol ayaklı sol stoper gerekiyor deniyor bize.
Dünyada bu şekilde kaç tane takımda sol ayaklı sol stoper var.
Bahane bulacağız ya hemen bu yönden bahane bulalım.
Puyol - Pique
Pepe-Carvalho
Ferdinand - Vidic
vs vs.
Bunların hangileri sol ayak ?
Fakat sol ayaklarını iyi kullanabiliyorlar demeyin , iyi kullanmıyorlar.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
----------Tolga----------
Serkan---Giray---Glo----Cech
--Sapara---Zoko---Colman--
----------Adrian-------
------Burak------Halil------
Şike liginde belli bir kadro da ısrar edip istikrar yakalamak lazım diye düşünüyorum.
Rotasyon denilen şey başımızı ağrıtacak gibi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
tamam yenildik üzüldük ama adrian-alanzinho celustka-volkan değişiklikleri yine bana mantıklı gelmiyor.Malesef Gol aradığımız zaman serkanı ileri alarak hamle yapmış oluyoruz.Ben hiç bir oyuncuya suç bulmuyorum.Yine taktik olarak eksiktik..
Şu bir gerçek ; Büyük maçtan ve büyük galibiyetten sonra takımı ligin orta sıralarını kovalayan takıma karşı motive etmek zordur kolay olan sağlam iskeleti bozmamaktır.Hocam Neden geri dörtlüğü bozuyosun ? neden kanatlardan oynuyamıyoruz ? neden şampiyonluk kovalayan takımda m.yumlu var ? hocam neden hala oyuncu değişikliklerin tartışılıyor ?
daha sorulcak çok neden var ama bu kadar neden anlayana yeter....!!!!!!
Yorum
-
oyuncu değişiklikleri kesinlikle hatalıydı.özellikle adrian çıkmamalıydı,çünkü heran gol pozisyonuna girecek veya girdirecek bir oyuncu.dün kafa olarak bu maça hazır çıkmadığımız ortadaydı.henrıque hiç anlayamıyorum beklentilerinin çok çok altında,neyi bekliyor anlamıyorum.son sözümde m.yumlu ya,şampiyonluğu hedefleyen bir takımda oynuyorsan her gelen topu kafayla taça atmakmı zorundasın,atağa kalkacağımız pozisyonlarda topu arkadaşlarına vereceği yerde dan dun vurarak taça atması sinir etti.
Yorum
-
Direkten dönen toplar gol olsaydı şu anda burada çok farklı yorumlar yapıyo olacaktık.Onun için futbolda bazen şans yanında olacak.Olmayınca olmuyo.Ama skordan daha önemlisi Tribünlerin durumuydu.4 ay sonra,üstelik İnter zaferinden sonra takım Avni Aker e çıkıyo neredeyse stadın yarısı boş.Asıl tartışılması gereken konu bu.Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum