Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• VOLKAN ve ADRİAN

Bu oyunculardakı fizik yetersziliğini neye bağlıyorsunuz. Ikısıde ıkı haftada 11 de başladılar ama maçı tamamlayamadılar. Bu hafta İnter maçında olmamalarına rağmen..

Alanzinyo herşeye rağmen kesinlikle en az 45 dakka düşünebilecek bir oyuncu, Bücür faydalı olduğu zamanlarda iyi işler yapıyor. Topla oynama hastalığını gidermek ise Teknık kadronun sorunu.. Neden uyarmıyorlar yada Riskli oynamasına müsade mi ediliyor. Hanı ya gçerse misali
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Halil mevcut kadroda kullanılabilecek en iyi yerli oyuncu.
      oynadığı bütün maçlarda faydalıydı.
      İkizi gibi sağ açık oynayabilse Serkan 'dan da kurtulurduk. Bunlar tek yumurta ikizi değilmiydi Hamıt ve Halıl
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ogün,Tolga,Egemen bunlar hiç mi stoper değillerdi..
        Mustafa sadece topu taca vuruyor..Biliyor da bi bok yiyemeyeceğini zaten..
        Egemen iyi bir stoperdir ama risk aldığı için yedirdiği golleri de hatırlıyorum ben.
        Diyarbakır maçı, Liverpool maçı ilk aklıma gelenler.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok adam benzetiyor merak etme..sadece sölemiyorlardır..
          Eziklerde oynamış olsa ona nasıl hitap edeceğimizi biliyorum)

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Egemen iyi bir stoperdir ama risk aldığı için yedirdiği golleri de hatırlıyorum ben.
            Diyarbakır maçı, Liverpool maçı ilk aklıma gelenler.
            Hocam Mustafa için bence konuşmaya değmez. Gerçekten çok amatör oynuyor..Onu kurtaran ne giray neden başkası COLMAN'nın bitmek bilmeyen enerjisi ile savunma ya desteğidir..

Allah aşkına, Mustafa neden yok diye konuşacağımız gunun olacağını düşünüyormusun. Ben düşünmüyoruym bile, Ama Egemen neden gitti diyoruz

Yorum

• egemenin yerine sol ayaklı bir stoper alamadık bunu çok aricaz sanki ?
              ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Ömer Üründül'ün sürekli kullandığı ''günümüz futbolu'' terimi doğruluk kazanmaya başladı.
                İyi kapanan, koşan, bozan ve iyi çıkan takımlar günümüz futbolunun takımları.

Yorum

• Inter'in Roma maçındaki kadrosuna baktım da bizim maçtan sadece 2 farklı oyuncuyla oynamışlar. Dolayısıyla geniş kadro, rotasyon, dinlendirme gibi etkenler hikaye. Öyle veya böyle bir an evvel haftada 2 maç yapmaya alışmamız gerekiyor. 38'lik Zanetti bile bu tempoda oynarken başka bahaneler aramaya gerek yok...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• şu cechle filhoyu kim izlemişte almış bunlar futbolcumu

Yorum

• İlk olarak lucciiffer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu cechle filhoyu kim izlemişte almış bunlar futbolcumu
                      siz ve sizin gibilerinden taraftar olmaz seyirci olur, SIZ GIDIN TIYATRO IZLEYIN ... nefret ediyorum bu zihniyetden!!!! daha dun kahramandi bugun yerin dibinde nasil bir toplumuz anlamak cok zor ... EGITIM $ART!
                      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        siz ve sizin gibilerinden taraftar olmaz seyirci olur, SIZ GIDIN TIYATRO IZLEYIN ... nefret ediyorum bu zihniyetden!!!! daha dun kahramandi bugun yerin dibinde nasil bir toplumuz anlamak cok zor ... EGITIM $ART!
                        Bunun aynindan stadda en az 15.000 tane var...
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Gol bulmakta zorlanıyoruz.

Gol atmayı öğrenmeden iş yapmaz bu kadro.

Kaçıncı resmi maçımızı yapıyoruz,kaç gol attık?

Yorum

• Henrique-Brozek-Burak

Mevcut durumda sürekli üstünde durulması gereken ve devamllı oynatılması gereken üçlümüz olmalı.

Yorum

• sen her defasina 5-6 kisiyi degistirirsen, basari bulamazsin tabi...
                              hic iyi degiliz

Yorum

• zamana ihtiyacımız var.maalesef zaamanımız yok.3 günde bir maçbence oynayacağız takım oturana kadar yenileceğiz,berabere kalacağız yapacak bir şey yok. herkesin aklını inter maçı karıştırıyor ama o maç farklı bir maçtı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X