Yahu abarttığım yok febeyi. İki haftadır bedavadan kazanıyorlar. Bal var adamlarda, şans var. Kötü de oynasalar balla alıyorlar maçları. Uğur oyuna yeni giriyor top ayağına değiyor asist oluyor, gol oluyor. Bu kadar ballılar işte. Ordu maçında neler kaçıyor, top dönüyor bedavadan kazanıyorlar. Şu Alex bıraksın futbolu da kurtulalım, yetti artık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
- Valla kendi kendinin moralini bozmada bu kadar profesyonel başka bir topluluk görmedim yemin ederim...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
aynen oyle kardes...İlk olarak nesta61 tarafından gönderildiTrabzon halki , TRABZONSPORU HAK ETMIYOR!!!! 20 BIN KISI ADAM AKILLI TEZAHURRAT YAPAMIYORLAR .. BIZ 3 BIN KISI INTERDE SESIMIZ GOTUMUZ DEN CIKANA KADAR BAGIRDIK inlettik orayi!! biletler pahaliymis da yok sehirde gelir seviyesine gore biletler cokmusda... ozamanda YILDIZ TOPCU istemeyin!!! ne bicim tutarsiz insanlar varyaaa!!! dusun artik trabzonsporun yakasindan..
Yorum
-
alayı böyle bunların.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Ordu Manisaya göz açtırmadı,rezil etti manisayı nerdeyse,sahi Manisa kimden puan aldı geçen hafta.
bize gelince hayatlarının son maçını oynar gibi son damlaya kadar mücadeleyle oynuyorlar."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
bu üzüntü hepimize yeter.İlk olarak mit_o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan şenol hocanın yanlış kadroyla oyuna başlamasına mı üzüleyim saçma sapan oyuncu değişikliklerine gitmesine mi üzüleyim kendi evimizde 3 puanı 87.dk da hep son dakikalarda gol yememize mi üzüleyim yoksa Vittek'in sakatlanmasına mı üzüleyim bilemedim !!!!!"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Arkadaşım nedir senin derdin kimledir??? Milletin morali zaten yok birde senimi çekecek. Doğru düzgün yorum yazıyorsan yap senin boş yorumlarını okumak zorunda değil kimse...İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Ordu Manisaya göz açtırmadı,rezil etti manisayı nerdeyse,sahi Manisa kimden puan aldı geçen hafta.Ağasarlı_61
Yorum
-
Bu sene çok kötü olduğumuzu düşünüyorum. Balık baştan kokar derler bizde baştan yoldan çıktık. Yenilebilirsiniz, futbolcularınız yeteneksizdir bu kadar oynıyabilir ama hocanız şunu diyemez. "İkinci yarı oyuna aldıklarımız bizi hayal kırıklığına uğrattı belki onları bir daha takımda düşünmeyebilirim." bunun manası manisa maçında saha girenlerde bur sorun var demek ozaman neden bu adamlar İNTER maçında ilk 11 de sahadaydı. bu yüzden ben hoca güvenim kalmadı. Ve kimse kusura bakmasın şampiyonluk kaybettiğimiz bu puanlarla bence iyice uzaklaştık. Şimdi daha ilk hafta diyenler çıkacak onlar çıkmadan ben söyliyeyim. Böyle basit puan kaybeden takım öyle kolay kolay adam olmaz. İnter maçınada aldanmazsak iyi olur. Bugün İBB bize ne yaptıysa bizde intere aynısını yaptık. Gömüldük bir atak bulduk okadar. Bu benim düşüncem ben böyle görüyorum yoksa yanlış mı görüyorum Allah aşkına biri bana anlatsın artık daraldım bağrıp çağrıp etrafı yıkmak istiyorum bu alanzinho, serkan, giray, henruqe gibi oyuncuları takımda görmekten.
Teknik ekib şu hafta içi maç yaptık lafını ağzına almasın. Biliyorsunki takım hafta içi maç yapmış Aykutla Zokara birlikte Vitekle Henriqe aynı anda oynaması şart mı. Avazım çıktığı kadar bağırıp isyan etmek istiyorum
Yorum
-
ulan aleme koz veriyoruz en çok ona yanıyorum. tv'yi açamıyorum, her kanalda yalaka dolu.En son Tunay ERDEM tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 00:34.Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
Katılmamak elde değil;İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Valla kendi kendinin moralini bozmada bu kadar profesyonel başka bir topluluk görmedim yemin ederim...
1 hafta önce elduk bittuk;
3 gün önce kralız paşayız koyduk geçirdik;
bu akşam yine başa sardık.
Arkadaş bir takım iyiyse her zaman iyidir; nedir bu panik kargaşa.Özkan SÜMER
Yorum
-
ikinci yari taraftarin tek çikardigi ses sonlara dogru yuhalama sesleriydi yazik vallahi biz burda sporting charleroi'nin maçina bile gidiyoruz bu sene kume dusmesine ragmen 90 dakika tezahurat yapiyor millet..İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Bu arada gecenin en büyük ayıbına bence Trabzonlu futbolseverler (!) imza atmıştır. Neredesiniz Trabzonspor’un maç yaptığı saatte sizler ne yapıyorsunuz? Inter galibiyetini söylemiyorum bile... Ama ayıptır! Bu takımın tribününde boş yer kalması o emeğe yazıktır.
O şehir artık bence futbol şehri değildir, aksini ispatlayana kadar! Daha çok şey yazardım ama şimdilik bu kadar diyerek gerisini hafta içine bırakıyorum.''
Serhat Demirtaş
Trabzonspor bunu hakketmiyor yillardir avni akerdeki puan kaybimiz deplasmandakinden daha yuksek oluyor bunun nedeni açik ..Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
bizde bilmiyoruzki nasil bir takim oldugumuzuİlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılmamak elde değil;
1 hafta önce elduk bittuk;
3 gün önce kralız paşayız koyduk geçirdik;
bu akşam yine başa sardık.
Arkadaş bir takım iyiyse her zaman iyidir; nedir bu panik kargaşa.
, iyi oynuyoruz gol atamiyoruz önde becerikli olamiyoruz interi yenip
ibbye yeniliyoruz, gerci sampiyonlar ligi baska bir atmosfer
insallah takimimiz oturduktan sonra daha istikrarli bir takim oluruz..
Yorum
-
fb,sivas küme düşer devre arası..boşuna lig..zaten maçlara asılan takımlar geçen yıl şike yapanlar..tuhaf ama böyle bu..daha konsantreler..
Kimse de maç hevesi kalmamış..oç tff millette ki futbol sevgisini bitirdi..kapalı tribünde 500 kişi yoktu..
Bu ligin rayına oturması için acilen şike yapan takımların aradan çıkarılması gerekir..
Maçı yorumlamaya gerek bile yok..b.ktan bir hakem..yorgun bir Trabzonspor..eksiltilmiş Trabzonspor kadrosunun elinden gelen bu kadar oldu..maalesef yerli futbolcu kaybımız bize bu sezon pahalıya patlayacak gibi..
Samsun maçında da stoper Yumlu oynarsa sıkıntı yaşarız..
Henrique kesinlikle dinlendirilmeli..şu an bu takımda oynamasına imkan yok..
Zokora maalesef bu maçı astı..disiplini kaybetmemizin baş sorumlusuydu..gereksiz yerlere gitti maç boyunca..İnter maçında ki gibi basit oynamalı hep..
Adrian yokları oynadı..defansif manada zayıf kaldı..biraz dik kafalı bir yapısı var;bundan faydalanılabilir aslında..attığı şut enfesti..
Cech'in koşu yollarını kapatan bir rakip vardı..çıktığı pozisyonlarda ise topu buluşturacak adam bulamadı..Herkese Merhaba
Yorum
-
Arkadaş bu takım maç yaptıkça daha iyi olacaktır...Takılıp kalmayın...Yenilince bi destek verin yalandan da olsa milletin morali bozuk...
Bu takımdan bişey olmaz yok öyle yok böyle bırakın yav...Bize beklemedigimiz sevinci yaşatan kim ....Bizi gururlandıran kim....
Yine aynılarını yapacaklar yürekten inanın buna yeter ki takım alışsın birbirine ve bu yakındır...Şimdi bırakın ömeri bilmem neyi de vittegimize üzülelim...
Maç umrum da degil tek üzüldügüm bu sakatlık....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum