Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Radyo Haber61'deki baglanan adam: Serdar Bali yeni antrenörümüz olsun
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• aslinda bu takimin uyum sorunu yasayacagini herkes biliyordu...
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim bu mac icin ideal on birim...

----------------------Tolga----------------------

Celustka-------Giray----------Mustafa-------Cech

-----------Aykut---------------Colman----------

Volkan---------------Adrian------------------Eren

---------------------Pawel-----------------------

Eren'in yerine Henri'de olabilir ama bence Eren oynamali. Daha cok sans vermeliyiz, yoksa böyle oyuncular sönüp giderler. Oynadikca daha iyi olacaktir.

Bu on bir garantisi yok ama en az bir beraberlik alirdi.

Ilk on bir secimine elbette saygi duyuyoruz ama Adrian'i cizgide oynatmak oynatmamaktan daha kötü.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biz 350 civarı başarılı pasla oynayan bir takımız böyle kötü bir zeminde topu hızlı dolaştıramıyoruz ve böylece adam adama kapatıyor belediye...
          Pasların hepsi yan ve geri

Yorum

• samsunun zemini nasıl bilen var mı?, maçın kaderini zemin belirler..

Yorum

• Şenol hocanın yerinde olsam istifa eder ve bu ruhsuzların senelerce hatta asırlarca şampiyonluğu umutsuzca beklemelerini izlerdim.
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Şenol Hoca'dan iyi bir antrenör bence bize gelmez daha doğrusu bulamayız
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• NTV kadar kalleş bir kanal görülmemiştir.Trabzonspor'a inat aykut itini canlı yayına almış konuşturuyorlar.Allah belanızı versin demeyeceğim çünkü belanızı veriyor zaten....
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• inter'i 28 yıl önce yendiğimizde tarih 14 eylüldü bu sene yendiğimizde yine 14 eylül;evimizdeki son yenilgimizi aldığımız tarih 17 eylülmüş ve tam bir yıl sonra yine 17 eylülde iç sahada yenildik rakamların gizemli dili bu olsa gerek)))))
                    karaiplerde bir trazonsporlu..
                    bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Bı daha söylüyorum dert etmeyin en kötü halimiz ligi 5. Bitirir
                      Fb düşeceğine göre 4. Oluruz Playofa kalırız
                      Kötü oynadık diyenler istatistiklere baksın
                      Şutlar yarı yarıya
                      Oyun üstünlüğü bizde
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Şikecilerin ligi umurumda değil. Zaten play-off var. Benim için önemli olan avrupadır.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Zaman iyimser veya karamsar olma zamanı değil gerçekçi olma zamanı. Bu takım içerde her maç zorlanır. Geçen seneki gibi. Rahat maç çok nadir izleriz. Dil altı haplarını hazırlayın :9

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• zemin olayida çok onemli manisa ve trabzon'da ki zeminde oynmak imkanzis ayrica bir posizyonda vittek sakatlandi adam çift daldi faulu Ibb'ye verdi hakem bunlar ne içiyor maçtan once anlamadim gitti..vede en buyuk sorun bu takim gol atamiyor!
                            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Zemin bana cok kotu geldi htta berbatti yojsa yaniliyor muyum

Yorum

• fENER gibi şike yaparak 17de 17 mi istiyorsunuz. Yoksa alın teri ile alınmış galibiyetler ve aradasırada beraberlik ve mağlubiyet mi.

Takım elinden geleni yaptı.

Şike olmadığı müddetçe maç 3 ihtimallidir.

ŞEREFŞİZ GALİBİYET YERİNE ŞEREFLİ MAĞLUBİYETİ TERCİH EDERİM
                                https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X