Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nerde lan bu adam ?
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      pozisyonu görmedim bir şey diyemem...Ancak diz bağının kopması darbeye bağlı olabilecek bir durum mu..Zeminle alakalı da olabilir..Yere yanlış basmış olabilir...
      çapraz bağ ne demek, nerede bulunur nasıl kopar...
      bu sorular için ufak bi bilgilendirme yapmıştım vaktiyle.

merak edenler bakabilir...

Futbol takımımızda yer alan tüm oyuncularımıza ve teknik kadrorumuza ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı forum bölümüdür...
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben ve 2-3 arkadaş burda Vittek sakat topçu 4 maç oynayamaz bu sene dediğimiz zaman bizi düşman ilan edenler,mesajlarımızı silen yöneticiler nerde şimdi merak ediyorum,ben onlarlan öbür dünyada yüce Allah huzurunda hesaplaşacağım.
        Ağzınızdan olumlu bir şey çıkmıyor ki zaten. Hep negatif hep negatif. Biz söylemiştik de bilmem ne. Ne geçti elinize söylediniz peki ?

Sen ve 2-3 arkadaş burada Colman'a da yıllardır saydırıyorsunuz. Bunu da biliyoruz.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Kanalı telefon bombardımanına tutalım! Hangi kanal?

Yorum

• Gerçek olamaz! Kim o düdük! Şerefsiz!

Yorum

• Kanal'da degil Twitter'da soyledi:

1

Yorum

• Tayfun, Onur, Baris Özbek simdi de Vittek.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben ve 2-3 arkadaş burda Vittek sakat topçu 4 maç oynayamaz bu sene dediğimiz zaman bizi düşman ilan edenler,mesajlarımızı silen yöneticiler nerde şimdi merak ediyorum,ben onlarlan öbür dünyada yüce Allah huzurunda hesaplaşacağım.
                  Sen ve o çok ileri görüşlü 2-3 arkadaşın, Allahın yarın bizlere neler yaşatacağınıda biliyordur.Zahmet edip paylaşırlarmı:::::::::::
                  Yahu bu gece kimse normal düşünemiyor galiba....
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• hangi kanalda söyledi bu onun bunun piçi ömer çavuşoğlu

Yorum

• Vittek'in sakatlanma riskini göze alıp transfer edilmesi ahmaklıktır zaten onu da son çare aldığımız unutulmasın...
                      Bordomavi.net

Yorum

• Topukları kaşınıyor herhalde köpek herifin.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• ömer çavuşoğlu bunları twitter üzerinden yazdı

Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ne abdullah avcıya ne zayetteya kızabiliyorum buna izin verenlere kızıyorum kimi onuru sakatlar hakem onura kalk diye bağırıp maçı yavaşlatma der kimi burağın burnunu ne bilim kafatasını kırar adam beyin kanaması riski geçirir hakem gene bize patlar şuana kadar ben tekme yiyipte bağırsak enfeksiyonu geçireni pek görmemiştim ama hakeme göre oda normal
                            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Adamın bir tweetide şöyle ;

fenerlicavus omer cavusoglu

Yani PKK dedinmi akla GS gelir renkleri bile uyar
                              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• bu takima adam gibi buldugunu atan bir forvet alsaydik manisa ve bu mac cok farkli olabilirdi, halil yetersiz, burak kanatta daha verimli, vittek sakatlandi, henrique formsuz
                                allah yardimcimiz olsun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X